|
|
|
Temacik dla osób, które mają info lub spotkały się z ciekawymi promocjami lub wyprzedażami z branży budowlanej. To co ja znalazłem:
- StalMet na przemysłowej- do wygrania autko za paragon min chyba 70 zł, - SOLO na broniewskiego w rozwadowie - klamka do drzwi gratis, automat do bramy garażowej gratis, montaż okien za 1 zł, wyprzedają teraz ekspozycje i itp. Przy mnie kolesie wydzierali okno bodajże za 100 zł, ja zakupiłem drzwi (samo skrzydło) za 80 zeta, na działeczke w sam raz. Jak macie jakie info np. o ogrodzeniach, kostce lub np cegle przepalonej dajcie info. Inne info też mile widziane |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stolarnia Nowak w Turbi sprzedają drzwi od 60-80zł
wiadomo z tzw. wadą produkcyjną czyli, z jakimiś lekkimi rysami które się zrobiły na produkcji wystarczy kupić kredkę do mebli i zarysowania nie widać. |
|
|
|
|
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Osatnio Knauf miał promocję na wełnę. Można było wygenerować kupon i przy zakupie 10 rolek 1 była gratis. Ja osobiście użyłem u siebie mineralnej Classic 035 oraz TP 115
|
|
|
|
|
ostatnio wpadła mi w ręce ulotka promocyjna z Budo-Instal w dawnym "liderze". Przeceny na kleje, zaprawy i farby
|
|