|
|
|
Witam serdecznie,
Mam pytanie do rodziców dzieci w wieku przedszkolnym - którzy pragną zapisać swoje pociechy do przedszkola - czy nowe prywatne przedszkole będzie miało jakieś szanse ? Coraz więcej powstaje w Stalowej Woli takich przedszkoli - czy jeszcze jedno się przyjmie ? Czekam na odpowiedzi. Cennik mniej więcej wyglądałby tak: 180 PLN/M-C - czesne do 5 godzin 230 PLN/M-C - czesne do 8 godzin 280 PLN/M-C - pobyt całodzienny Oczywiście do tego wyżywienie + inne opłaty typu j.angielski, rytmika. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oferta wg mnie wygląda bardzo obiecująco.
A ile posiłków bo to akurat ważne? I gdzie bo to też ma znaczenie czy w centrum czy na obrzeżach miasta. I godziny otwarcia też istotne. Akurat teraz brakuje miejsc w przedszkolach więc pomysł jak najbardziej na czasie. |
|
|
|
|
Myślę że Wyżywienie całodzienne wyglądałoby tak jak wszędzie czyli:
Śniadanie + obiad+ podwieczorek, a co do miejsca nie wiem czy lepsze centrum czy gdzieś okolice Pysznicy ... A co do pracy placówki: od 6 do 19 |
|
|
|
|
Moim zdaniem z takim cennikiem się przyjmie o ile ceny pozostaną takie jak zostały wyżej wymienione... Ceny naprawdę przystępne wiadomo że trzeba doliczyć wyzywienie i dodatkowe zajecia .... a cena i tak w porównaniu z konkurencją zachecająca.... Sama powolutku zaczynam sie rozglądać za przedszkolem dla synka i osobiście byłabym zainteresowana .... w grę wchodzi jeszcze miejsce w którym miałoby sie ono znajdować....
|
|
|
|
|
Powoli robi się przesyt, paradoksalnie dzieciaków mało w prywatnych jest i ceny spadają. Dobry biznes to był ale 5-6 lat temu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|