|
|
|
Był ktoś w tym nowym sklepie "Szafa" na Poniatowskiego? Jakie ciuchy fajne ? a ceny ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//moderowano
- zbędny post |
|
|
|
|
//moderowano
- zbędny post |
|
|
|
|
Nie byłem nigdy w "Szafie" przy ul.Poniatowskiego w Stalowej Woli.
Nie mam pojęcia jakie są tam ubrania i jakie za nie ceny. Ostatnio jak byłem w szafie ,chodziłem po Narni,lecz tam żadnych sklepów z ciuchami nie widziałem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Byłam i znalazłam kilka fajnych rzeczy i nie powiem ceny też przyzwoite ... np ciuszki dla moich maluchów stan idealny a kosztowały grosze ;)
|
|
|
|
|
A gdzie to dokładnie jest bo nie słyszałam o takim sklepie a tylko ul. Poniatowskiego nie mówi zbyt wiele.
Z góry dzięki za info >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Poniatowskiego 8, na przeciwko solarium na pierwszym piętrze masz.Cukiernia Alicja jest na dole.
|
|
|
|
|
agagagag dzięki za info. teraz może z ciekawości tam wpadnę i zobaczę czy mają coś ciekawego.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Ostatnio do zakupów dostałam fajne kolczyki gratis ;) Ciuchy oczywiście znalazłam fajne ;) Szczególnie dla dzieciaka ;)
|
|