|
![]() |
|
Szukam auta typu praga do przewozu drzewa do tartaku (pnie drzew złożone w lesie, grubość 40 do 70cm, załadunek i rozładunek ) odległość przewozu ok. 10 km prosze o kontakt 889523681
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
To już trzecie Twoje ogłoszenie w poszukiwaniu samochodu do przewozu drzew w ciągu 2 dni.
![]() Jeden temat który założyłaś został usunięty,po tym jak 5 minut wcześniej ,taką samą treść wpisałaś w poście innej osoby. ![]() Widocznie nikogo nie interesuje Twoja oferta.Z pewnościa też zamieszczasz ją nie tam gdzie trzeba. Może zamiast na "Forum"zrób to w "Ogłoszeniach". ![]() I wykaż się cierpliwością albo "daj doopie siana". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mariola a dzwoniłaś po tartakach?? Tam mają auta tego typu. Aut z dźwigime jest w okolicy z 10 więc cięzko to widzę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jeśli interesuje cię ciągnik z przyczepą to jestem w stanie ci pomóc
![]() :) |
|
|
![]() |
|
mariola jak chcesz to mozesz podjechac do goscia na malce ma taki sprzet niestety nieznam konkretnych namiarow na niego ale jak cos to na pw wytlumacze ci jak dojechac
![]() czasami tu bywam |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeśli interesuje cię ciągnik z przyczepą to jestem w stanie ci pomóc ![]() Siodłowy może być ![]() |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Haha nie siodłowy..!
Rolniczy ![]() ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Wlasni chodzi mi o tego goscia z malc slyszalam ze on ma takie auto tylko nie mam namieru a jezeli chodzi o wziecie chlopow to drzewa maja do 18 m dlugosci takze odpada a w tartakach to za bardzo nie cha rozmawiac na ten temat
|
|
|
![]() |
|
odp do juska> wiem ze tobie odpowiadaja tylko fora o specyfiakcji erotycznej takze poszukaj takich i jezeli nie mozesz pomoc to sie nie wtracaj
|
|
|
![]() |
|
wiem ze kiedys w Nisku a dokladniej na Warcholach byla baza takich samochodow,ale nie wiem czy dalej tam jest...
|
|
|
![]() |
|
mariola wyslalem ci na pw mniej wiecej jak tam trafic do neigo jakby cos bylo niejasne to postaram sie wyjasnic lepiej
![]() czasami tu bywam |
|
|
![]() |
|
sprobuj ten tel 603768449, gosc ma taki samochod tylko nie jestem pewien czy on jest z Niska (warcholy) czy z okoloc Bilgoraja bo nie zapislem w kom
|
|