|
|
|
Wczoraj w godzinach popołudniowych, stojąc na wiadukcie (KEN) i patrząc w kierunku powiedzmy Kaufland/Sezam było widać w odległosci kilku km wielki i szeroki słup dymu, jakby się coś paliło.
Mi to wyglądało na pożar jakiegoś lasu, czy innego porośniętego trochę wyższą roślinnością terenu. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
ja to ze 3 razy juz widziałam ;/
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Ja tylko wczoraj to widziałem i myślałem, ze to las.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
też to właśnie wczoraj widziałam i też mi się wydawało, że to las ... ale oby nie
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie masz nic do dodania to sie nie odzywaj
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Moderowano
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Ćwiczenia na poligonie w Nowej Dębie. Ale chlopaki przesadzili z zadymieniem i tak wyszłoTak więc pożaru żadnego nie było
|
|
|
|
|
Za to dzisiaj ktoś na piaskach las podpalił ale szybko dogasili
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120428/POWIAT0304/120428835
bzzzzzz |
|