Posty: 4
Dołączył: 16 Lut 2012r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Odnośnie cen niby dużej porcji lodów u "suchego-jada" to chyba nie wiem, za co można zapłacić 8 zł, w tamtym roku były po 7 zyli, w tym po 8, a zarobki jak stały w miejscu tak stoją
|
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 41
Dołączył: 7 Cze 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeśli ktoś zna skład, albo jeszcze lepiej przepis, na lody u Suchojada to niech poda na forum. Mam maszynkę to będę sobie robił dla urozmaicenia. Te z ogólnodostępnych przepisów robione w domu są bardzo dobre, ale chciałbym spróbować zrobić takie jak u Suchojada, czyli o konsystencji masłowej. Moim zdaniem jego lody są znakomite i nie sądzę aby w latach 70-tych były robione z proszku, a wydaje mi się że ich smak nie uległ zmianie.
|
|