|
|
|
Dobra, powieszę je sobie na choinkę, razem z płatami Reikera
Ale nigdy nie proś o nie, bo je muszę najpierw wyglancować,żeby sie ładnie świeciły...jak psu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwarantuje, że ci ich nie odbiorę
:) |
|
|
|
|
CYTAT Ale nigdy nie proś o nie, bo je muszę najpierw wyglancować,żeby sie ładnie świeciły...jak psu Pies doprowadza je do takiego stanu swoim językiem - dasz rade ? |
|
|
|
|
Papier ścierny i brokat już kupiony Czekałam na decyzję o zwrocie.
|
|
|
|
|
Ktośik, hahaha
:) |
|
|
|
|
CYTAT Ktośik, hahaha Ktośik, gratuluję nowego przyjaciela, nie spieprz tego |
|
|
|
|
Uwielbiam to zazwyczaj mało smaczne chamstwo na SM
U W I E L B I A M !! :) |
|
|
|
|
Aha. Póki było smaczne dla Ciebie, było miło:
CYTAT W sumie czekolada jest ciemna ale też i biała jest też taka z powietrzem w środku czyli.... ekhm (bez obrazy) CYTAT Pies doprowadza je do takiego stanu swoim językiem - dasz rade ? i CYTAT Ktośik, hahaha Nagle stało się niesmaczne, z przyczyn nieznanych Niekonsekwencja się to zwie, drogi Stefanie Nadmieniam, iż sam Stefanie zacząłeś zniesmaczać. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Ktośik pisał o tym że pies liże jaja aż do połysku
Chociaż ja nie widzę w tym nic złego to przecie normalna psia sprawa nic ci o tym nie wiadomo czekolada? :) |
|
|
|
|
Ale pieprzycie głupoty w każdym wątku. Chce się wam tak? Weźcie się pw powymieniajcie jak tak bardzo macie ciśnienie na siebie.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT Ale pieprzycie głupoty w każdym wątku. Chce się wam tak? Weźcie się pw powymieniajcie jak tak bardzo macie ciśnienie na siebie. Madzik. Nie od dzisiaj jesteś na tym Forum. Nikt nie jest "ponad"a więc każdemu mozna dogryzać. Nie miejsce zamieszkania określa ilość"słomy w butach"danego delikwenta/ki. Wielu przychodzi tu nie po to aby"potańczyć",a się popaść. Jak na osły przystało. PS.Co jak pies nie ma jaj? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek pod moim avatarem możesz sprawdzić od kiedy jestem na forum.
A takiej beznadziei, gdzie każdy wątek jest rozwalony i w każdym jakieś głupoty, już dawno nie było. Jak wchodzę do konkretnego tematu to chce poczytać posty, które go dotyczą, a nie kolejne pieprzenie o dupie maryni. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
[cytat]Jusek pod moim avatarem możesz sprawdzić od kiedy jestem na forum.
cytat] Sprawdzałem i fakt ten był mi znany. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dziś i jutro zapraszamy na PYSZNICE.
V Królewski Jarmark - Pysznica 2012 25.08.2012r. Gwiazdy wieczoru: GALA DISKO POLO w wykonaniu: 20:00 – Zespół „4EVER” 21:00 – Zespół „DIADEM” 22:00 – Zespół „BUENOS ARES” 23:00 – Zespół „VEXEL” 24:00 – Zespół „FOCUS” Dożynki Powiatowe 26.08.2012r. Gwiazda wieczoru: 20:00 - Sławomir Łosowski - (lider zespołu Kombi) w programie: "Słodkiego miłego życia w Zaczarowanym Mieście" 21:30 - Dyskoteka pod gwiazdami z zespołem USC z Tarnobrzega W związku z organizowaną w dniu 25 sierpnia 2012 r. w Pysznicy imprezą pn. V Królewski Jarmark -Pysznica 2012 oraz organizowanych w dniu 26 sierpnia 2012 r. XIV Dożynek Powiatu Stalowowolskiego – Pysznica 2012 ZMKS planuje wprowadzić w tych dniach na linii nr 17 dodatkowe kursy oraz niektóre kursy wydłużyć. Dodatkowe kursy w sobotę (25.08.2012 r.) z Pysznicy do Stalowej Woli będą rozpoczynać się o godz.: 19:10, 20:30, 23:45. Dodatkowe kursy w niedzielę (26.08.2012 r.) z Pysznicy do Stalowej Woli będą rozpoczynać się o godz.: 12:20, 19:30, 23:45. Pozostałe kursy w sobotę (25.08.2012 r.) i w niedzielę (26.08.2012 r.) z Pysznicy do Stalowej Woli będą realizowane według obowiązującego rozkładu jazdy. Kursowanie autobusów w sobotę (25.08.2012 r.) i niedzielę (26.08.2012 r.) z Stalowej Woli do Pysznicy przedstawione jest w tabeli. http://zmkss(...)bota.pdf http://zmkss(...)iela.pdf ZAPRASZAMY !!! |
|
|
|
|
CYTAT Dziś i jutro zapraszamy na PYSZNICE A co to są PYSZNICE? |
|
|
|
|
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Dziś w Pysznicy o 20:30 jest koncert Kasi Kowalskiej z zespołem.
23 czerwca 2013 r. 15:00 – ,,HEJ! LATO CZEKA ” – część II prezentacji artystycznej zespołów z Domu Kultury w Pysznicy w której wystąpi Zespół „Mali Pyszniczanie”, Zespół Tańca „KIK”, Wokaliści Warsztatów „Nutka” oraz Zespół Wokalny „Takt”. Prezentacja połączona będzie z PROGRAMEM ROZRYWKOWO-ANIMACYJNYM DLA DZIECI w wykonaniu artystów z Krakowa, w której zobaczyć będzie można m.in. malowanie buziek, skaczące szczudła Powerizer, pokaz i nauka robienia ogromnych baniek mydlanych, itp. 15.30-16.30 - konkurs na najlepszą potrawę regionalną 16:30 – Uroczyste otwarcie imprezy pn. ,,VI KRÓLEWSKI JARMARK - PYSZNICA 2013" 16:45 – ,,HEJ! LATO CZEKA ” – cd. prezentacji 18:30 – Aukcja obrazów uczestników Klubu „Młodych Talentów” z Domu Kultury w Pysznicy oraz losowanie głównej nagrody z loterii fantowej 19:00 - taneczna biesiada z zespołem ,,BRAVO” Gwiazda wieczoru: 20:30 – KASIA KOWALSKA z zespołem 21:45 – taneczne pląsy pod gwiazdami z zespołem MASTERS |
|