|
|
|
Jak usunąć plamę z koszulki po tłuszczu ? Która nie zeszła podczas prania ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zalej palem ludwikiem i zostaw tak na około godzinek później spłucz powinno zejść
bzzzzzz |
|
|
|
|
Zalewam vanishem na godzine i piorę, efekt murowany
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT zalej pale m ludwikiem Tak mi sie skojarzyło jakoś inaczej Spróbuj szarego mydła może być "Jeleń". Potrzyj, zostaw na jakiś czas, następnie wypierz już "normalnie" -powinno dać radę |
|
|
|
|
Moja rada jest prosta i szczera _ kup nową koszulę,zaoszczędzisz wszystkim niepotrzebnych dyskusji,niedomówień jak i nerwów...
No chyba że jest to koszula od Armaniego,Hugo Bossa,Gucciego itp... To będziesz miał wtedy wielki problem bo zapieranie,namaczanie w Vanish-u,Ludwiku i szarym mydle raczej nic nie da... Choć mogę się mylić... Proponuję jednak zakup nowej koszuli... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
z tłuszczem to dZiałą!! a pytanie - jak usunąć o ile się da ( nie próbowałem w pralniach chemicznych ) ciemnogranatową plamę z tuszu kreślarskiego z białej bawełnianej koszulki.....?
|
|
|
|
|
CYTAT z tłuszczem to dZiałą!! a pytanie - jak usunąć o ile się da ( nie próbowałem w pralniach chemicznych ) ciemnogranatową plamę z tuszu kreślarskiego z białej bawełnianej koszulki.....? Użyj nożyczek.Działa zawsze i na wszystkie zabrudzenia. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|