|
|
|
Witam,
czy znacie może namiary na jakiegoś dobrego urologa w stalowej lub okolicach? z góry dzięki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Nisku w przychodni jest dobry urolog ale zapomniałem nazwisko.
:) |
|
|
|
|
Piotr Satławski ul. Poniatowskiego 31 606 299 588 i Witold Korczyński ul. Poniatowskiego 21 602 660 175obaj przyjmują w Stalowej Woli
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Pytał o dobrego urologa a nie o rzeźnika o skłonnościach masarniczych. Nie polecam żadnego z nich tylko lublin lub rzeszó
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 26 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam ja polecam Dr Witold Korczyński przyjmuje na poniatowskiego za bankiem bgż tam w rogu kolo apteki, jest dobry ja wyszedłem ze szpitala gdzie nie wiedzieli co mi jest a on szybko do tego doszedł niestety prywatnie jest dosyć drogi za wizytę zapłaciłem 150 złoty w tym robił mi USG.
|
|
|
|
|
Jacek - słowo "dobry" to pojęcie względne, każdy rozumie je na swój sposób. A jak widać są też pochlebne komentarze na temat wyżej wymienionych przeze mnie urologów. Ale decyzja i tak należy do osoby, która ma dany problem ze zdrowiem.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
wielkie dzięki,
gidześ się napewno wybiore |
|
|
|
|
Nie idz do Korczyńskiego tylko do Satławskiego
Namiary ktoś wyżej napisał |
|
|
|
|
Michał Trąbka przyjmuje w przychodni specjalistycznej przy szpitalu. Polecam.
|
|
|
|
|
nie wiem jak teraz ale korczynski prywatnie kasuje a zabiegi oczywiscie na szpitalnym sprzecie plus oplata za pielegniarke ja jestem niezadowolony i mam go gdzies
|
|
|
|
|
To ten sam korczyński co pracuje w szpitalu w stalowej??? Jak tak to szerokim łukiem go mijać
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Też polecam Satławskiego,mój mąż u niego się leczył,bardzo miły i do tego kompetentny lekarz. Tylko za wizytę z tego co pamiętam 100 zł,a to nie mało,ale według mnie warto.
|
|
|
|
|
Jacek - to istna encyklopedia - ma odpowiedzi na każdy temat.
Począwszy od klucza dynamometrycznego po specjalistów lekarzy. |
|
|
|
|
Wiktor mam bardzo dużą rodzinę, ojca od 5 lat leczymy po całej polsce i dzięki temu mam dobre rozeznanie w lekarzach w stalowej / nisku. Zaowozocowało to tym że potem poznałem lekarzy w Rzezowie i Lublinie
A firmy lokalne znam dobre z pierwszych prac na terenie naszego miasta "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek - co do medycyny - fakt znam ja z mojej strony dobrze Lublin.
Co do miejscowych , tak wszystkich bym nie skreślał od razu i nazywał rzeźnikami. Kilku dobrze pracuje i może obwieszać się swoim nazwiskiem. Co do Firm - z tym jest różnie. Ale uwierz mi i w Stolicy nie jest kolorowo i są przypadki zupełnie do lamusa. Ten temat to rzeka można go ciągnąć i ciągnąć. |
|
|
|
|
Chcesz dobrego urologa ? Sprawdzony to Starownik przyjmuje w klinikach lubelskich koło kościoła nowego, a z opinii w internecie Trąbka, ale prywatnie to chyba jeszcze w stalowej nie przyjmuje tylko w przychodni.
|
|
|
|
|
CYTAT Pytał o dobrego urologa a nie o rzeźnika o skłonnościach masarniczych. Nie polecam żadnego z nich tylko lublin lub rzeszó Rzeczywiście Jacek jest wszędzie, masakra... Naprawdę nie piepr.z. głupot. Ja byłem operowany przez Satławskiego klika lat temu i żyję (dość poważna operacja, pod narkozą). Kompetenetny (mimo, że młody) lekarz, przyjemny w obyciu. Do tego, jACKU, wiedz to, że praktycznie całe dotychczasowe życie "medyczne" spędził w Lublinie i stamtąd trafuł do SW i tutaj prowadzi pododdział nefrologii/urologii. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Pytał o dobrego urologa a nie o rzeźnika o skłonnościach masarniczych. Nie polecam żadnego z nich tylko lublin lub rzeszó CYTAT Rzeczywiście Jacek jest wszędzie, masakra... Naprawdę nie piepr.z. głupot. Ja byłem operowany przez Satławskiego klika lat temu i żyję (dość poważna operacja, pod narkozą). Kompetenetny (mimo, że młody) lekarz, przyjemny w obyciu. Do tego, jACKU, wiedz to, że praktycznie całe dotychczasowe życie \"medyczne\" spędził w Lublinie i stamtąd trafuł do SW i tutaj prowadzi pododdział nefrologii/urologii. Prowadzi pododdział urologii (nefrologia to zupełnie inny oddział). Kompetentny, miły, konkretny gość. Tak prywatnie jak i w przychodni, (w przychodni długi czas oczekiwania niestety) Nie jest najtańszy, ale wart tych pieniędzy. Diagnozy stawia trafne. Zawsze komplet badań bez proszenia. Zabieg wykonuje wtedy kiedy jest to niezbędne ... Interesuje się pacjentem zarówno przed jak i po zabiegu - operacji. Nie zostawia samego sobie. Proponuję spróbować, lekarza zawsze można zmienić i nie opierać się na opinii jednego Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT Chcesz dobrego urologa ? Sprawdzony to Starownik przyjmuje w klinikach lubelskich koło kościoła nowego Potwierdzam. Podpisuje się też pod słowami Jacka. |
|
|
|
|
Witam.Czy moze ktos wie ktory lekarz moze zrobic USG w domu pacjenta?
|
|
|
|
|
|
|