|
|
|
Witam gdzię w Stalowej albo okolicach najlepiej wykonują blacharke/lakiernictwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
autorud stalowa wola
|
|
|
|
|
CYTAT autorud stalowa wola hahaha bo zaraz kierowca RNI się odezwie i będziesz miał :) |
|
|
|
|
W Stalowej nigdzie. W tym mieście "fachowcy" zgwałcą Ci jedynie karoserie. Bierz dyrektora portalu i śmigaj z Tygryskiem do Lublina.
|
|
|
|
|
kiedś dobry był Bajołek, ale to było kilka lat temu...
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co sądzicie o Auto-Service Pysznica Auto-Service - Kucio W. Pysznica??
|
|
|
|
|
http://www.kjauto-service.yoyo.pl/galeria.html
:) |
|
|
|
|
Odpada za daleko.
|
|
|
|
|
A może Koczwara serwis ?
|
|
|
|
|
CYTAT W Stalowej nigdzie. W tym mieście \"fachowcy\" zgwałcą Ci jedynie karoserie. Bierz dyrektora portalu i śmigaj z Tygryskiem do Lublina. Jest co najmniej dwa porządne zakłady z profesjonalnym sprzętem i załogą więc się cieciu nie wypowiadaj jeśli nie znasz się na rzeczy. |
|
|
|
|
CYTAT Jest co najmniej dwa porządne zakłady z profesjonalnym sprzętem i załogą więc się cieciu nie wypowiadaj jeśli nie znasz się na rzeczy. Nowe mięsko na forum A wypadałoby zacząć tak: Hej ,jestem tu nowy,znam co najmniej dwa porządne zakłady z profesjonalnym sprzętem i załogą i nie rozumiem, dlaczego Pan twierdzi,iż w Stalowej nie ma fachowców Wtedy otrzymałbyś rzeczową odpowiedź. Tymczasem wybrałeś drogę na skróty, wyzwając na dzień dobry od cieciów robiąc z siebie idiotę. Gwoli ścisłości poczytaj sobie najpierw to: http://stalo(...)e=&str=1 potem to: http://stalo(...)d=689512 A jak Ci będzie mało to zrób tak: http://stalo(...)&m=forum i po przeczytaniu zrób tak: lub tak : , a potem ładnie przeproś pana Pozdrawiam |
|
|
|
|
lukevmax
może podasz te dwa zakłady blacharsko-lakiernicze ????? |
|
|
|
|
CYTAT autorud stalowa wola autorud??? sama fotka mowi za siebie. Ktos tu kiedys wspiminal a serwisie u Tabora, ale czy oni robia blacharke to niewiem. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT W Stalowej nigdzie. W tym mieście \"fachowcy\" zgwałcą Ci jedynie karoserie. Bierz dyrektora portalu i śmigaj z Tygryskiem do Lublina. W błedzie jestes , świetnym lakiernikiem jest Pan Wojtek pracuje w serwisie opla a Pan Bajołek jest tam szefem. JEST TYLKO MAŁY PROBLEM CENA |
|
|
|
|
Mi rozbite auto naprawiał Pan Kot. Swój warsztat ma na strasznym zadupiu w okolicach osiedla piaski. Nie widać gdzie auto było bite a skasowałam cały przód. Nie jest drogi. Może ma ktoś numer?
|
|
|
|
|
CYTAT JEST TYLKO MAŁY PROBLEM CENAgood Jeśli naprawiamy z OC sprawcy - to cena nie jest problemem. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT JEST TYLKO MAŁY PROBLEM CENAgood Jeśli naprawiamy z OC sprawcy - to cena nie jest problemem. jest bo trzeba szukac aso które na siebie bierze ściaganie kasy z oc i walke o sensowna kasę. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Sławomir Słomiany Nisko
|
|
|
|
|
Niestety ASO nie zawsze jest wyznacznikiem jakości :-(
Już nawet w ASO wierzyć nie można :( P.S. Jak kogoś polecacie - to napiszcie coś więcej niż "Heniek Podmaślak, za stodołą w prawo, tel 607 ... 092" |
|
|
|
|
ja robilem auto na konczycach u rafała kołodziej ja jestem zadowolony fajnie to zrobil blacharke jak i plastiki
zadz spytaj 15 8702341 altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
Pan Bajołek jest tam szefem.
JEST TYLKO MAŁY PROBLEM CENA[/cytat] Zgadzam się z powyższym i dodam, że w Stalowej Woli Pan Bajołek jest przez wielu uznawany za najlepszego lakernika w okolicy. Niezły jest jeszcze P. Mazurkiewicz, który ma zakład k/Unimetu. Tak jak napisał Leoniasty, obaj cenią swoje usługi ale podobno za jakość trzeba zapłacić. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ja odradzam AUTORUD nawet po swojej mechanice, blacharce nawet niepotrafia pozabierac z auta niezamontowanych czesci.
A potem twierdza oni i ich rzeczoznawca TOMASZ S. ze nigdy ich niebylo w aucie. Kase biora za nowe czesci a montuja polamane. A rzeczoznawca TOMASZ S. podczas ogledzin ukrywa w protokole ze serwis montuje czesci polamane. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
A ja polecam Pana Tadeusza Wojtaka. Sprawdzony,solidny fachowiec.
|
|