|
|
|
witam wszystkich mam pytanie czy ktos chodzi z Niska z kijkami???tak samemu to troszke zle spacerowac. Gdzie mozna spokojnie pochodzic w nisku bez głupich zaczepek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
widze ze chetnych nie ma
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jak sama się wstydzisz, to pośmigaj rowerkiem o różnych porach , może kogoś zauważysz myślę że tam gdzie ludzie lubią spacerować, to i kijkarzy spotkać nie będzie trudno. Ja często ich widzę w lesie.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Jak czasami mijam te kobietki z kijkami to mnie śmiech ogrania. Ida sobie tempem spacerkowym, kijkami machają jak im się podoba, czasami dotkną ziemi. Aż nasuwa się pytanie na ch*j Ci babo te kijki, jak sobie spacerujesz. Ja rozumiem że zdrowie, że ruch ale kur*unia jak już tak pokazują to niech robią to porządnie. No albo robią to by się pokazać, jak to na topie są.
Żeby było na temat: wiele osób po obwodnicy "uprawia" ten sport albo jak na Pysznice się jedzie, chodzniczkiem śmigają. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Jak na razie to tylko w podeszłym wieku spotykam ich tempo chodzenia to nie dla mnie
|
|
|
|
|
Nie kazdy chodzi jak te kobitki ktore Ty mijasz.Moze poprostu nie wiedza jak maja prawidłowo chodzic a nie ma im tego kto powiedziec
|
|
|
|
|
Ludzie, kobitka pyta o Nordic Walking, a nie nordik flaking, nie każdy kto lata z kijami obija się. Ale taka prawda, że śmiesznie wyglądają panie, które nie mają o tym pojęcia.
Jeżeli bez zaczepek i spokojnie, to polecam obwodnicę rozwadowa, niestety daleko od niska Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Ale taka prawda, że śmiesznie wyglądają panie, które nie mają o tym pojęcia. Dokładnie, coraz częsciej widać tam grupy najaranych małolatów, którzy szukają powodów do śmiechu. Przesiadują oni na lini śmiesznych spacerowiczów, smieją się przy tym głośnym HA! HA! HA! Jeden z nich śmiał się nawet z pieska, który załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne, grubszego kalibru (kupa) twierdząc, że pies za bardzo się przy tym garbi. |
|
|
|
|
To na tym polega ten nordic łoking? A ja myślałem, że ludzie chodzą z samymi kijkami bo im narty zapieprzyli.
|
|
|
|
|
Myśle że spokojnie pochodzisz w okolicach stawów na warchołach tzn ścieżki zdrowia, za mostem kolejowym na sanie, tam jest mnóstwo polnych dróg nie sądze żeby tam Cie ktoś zaczepiał
|
|
|
|
|
Tylko zebym nie zabładziła na tych sciezkach zdrowia ja ich zbytnio dobrze nie znam ale jak sie wybiore spacerowac to ja napewno poznam
|
|
|
|
|
A czy ktos jest chetny zeby mi potowarzyszyc ?
|
|
|
|
|
moja znajoma tak chodzi spytam czy chce miec kolezanke :0
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
A rzuć te kije w diabły i chodź pobiegać
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Biegac niestety nie moge
|
|
|
|
|
CYTAT moja znajoma tak chodzi spytam czy chce miec kolezanke :0 pytałes znajoma czy chce miec kolezanke? |
|