|
|
|
CYTAT I okazuje się że piosenka to plagiat Czy u nas w kraju musi byc ze wszystkim problem. http://babol(...)id=6e669 To nie plagiat bo to muzyka ludowa i każdy może ją wykonywać. Z tego co wiem nie ma autora, któremu należą się tantiemy. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Trzymam za słowo. Powodzenia na zmywaku CYTAT Dlaczego zaraz na zmywak??? Przecież są ciekawsze miejsca do zwiedzania Pisałeś o emigracji a nie turystyce, tym bardziej jestem przekonany, że na dyrektora kreatywnego się nie nadajesz Nadal trzymam za słowo, spakowany? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
*Andrzejek* Zupełnie odbiegłeś od tematu!!! Gdzie jest moderator? Czepiłes sie jak rzep psiego ogona! Trzy h**e w bok...
Otwórz słownik i sprawdz słowo przenośnia bądz metafora i naucz się czytać ze zrozumieniem Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
koko koko to szit jakiego pelno na Polskim rynku muzycznym. ta piosenka potwierdza gust polakow.... Wstyd mi.....
|
|
|
|
|
CYTAT ("tamlin13") *Andrzejek* Zupełnie odbiegłeś od tematu!!! Gdzie jest moderator? Czepiłes sie jak rzep psiego ogona! Trzy h**e w bok...Otwórz słownik i sprawdz słowo przenośnia bądz metafora i naucz się czytać ze zrozumieniem Poznaj nowe słowo: ironia bo gość który mnie rekolekcyjnie z pustelni wzywał Andrzejek o czymś zapomniał... tamlin13 to kobieta,no chyba że czuje się mężczyzną,ale wątpię w to... A tu masz parszywy tego dowód że to kobieta: Temat:Kamery w domu. Cytat: CYTAT ("tamlin13") *miła_01* A może mnie mąż??? *ludek* masz rację, przy okazji poobserwuję tesciową Dobra rada: tamlin13 żeby mąż cię nie zdradzał to zaśpiewaj mu jeszcze: ko ko coś tam w oko ,byle nie w kakaowe,miłego spiewania i tylko pamietaj aby zachować ducha folkloru bo cię o plagiat jeszcze posadzą [to taka przenośnia z metaforą o zabarwieniu brutalnie ironicznym]... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT koko koko to szit jakiego pelno na Polskim rynku muzycznym. ta piosenka potwierdza gust polakow.... Wstyd mi..... Przedkim się tak wstydzisz ? |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Ale dobrze,że się w końcu ktoś wziął za porządki
Kopacze [nasi piłkarze] zamiast myśleć o [*****] cheerleaderek w końcu zaczną grać na miarę potencjału i zdobywać gole... Nie będą się juz tłumaczyć,że coś ich rozproszyło,teraz zespół skupi się już tylko na grze... Chwała folklorowi,że uzdrowi polską piłkę... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Kobiety przedstawiono w mediach bardzo sympatycznie. Poza tym, wstyd, żenada, wielkie nieporozumienie. Ale - jacy piłkarze, - taka piosenka promująca.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Kobiety przedstawiono w mediach bardzo sympatycznie. Poza tym, wstyd, żenada, wielkie nieporozumienie. Ale - jacy piłkarze, - taka piosenka promująca. czy zrobiles cos aby te kobiety nie wygraly/czy wysylales smsa? :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Aż w końcu nadeszła pora na folklor,aby zaczął być modny i zaczął zarabiać...
Ja już mam dość lalek barbie,które kręcą [d***i] i oczekują na poklask,dzięki mediom czuję przesyt... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Znów będą o nas mówić Polaki-buraki
zamiast się promować z najlepszej strony to będą za nami wołać koko margo |
|
|
|
|
CYTAT Znów będą o nas mówić Polaki-buraki zamiast się promować z najlepszej strony to będą za nami wołać koko Ten kraj jest jaki jest,nie pękam że jestem Polakiem... Jesteś bardzo wybredna margo,jak będą wołać Ko Ko ty odpowiadaj Waka Waka powstanie mix... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gbzqykFQg0c&feature=related
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|