|
|
|
Wydaje mi się,ze to dobry żart.Reszta piosenek była do kitu,jedynie LIBER -piosenka fajna,zajęli 2 miejsce.Jaka reprezentacja taki hit,a obcokrajowcy i tak myślą,ze jesteśmy 40 lat za murzynami,nie obrażając nikogo.Ten kto spędził parę lat na obczyźnie ten wie co tak na prawdę o nas myślą ....i co z tego!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a czym się różni piosenka libera ? skaczą poprzebierani z ciupaską i udają góralicków, laski z koko spoko są przynajniej oryginalne i wesołe , niestety ale shakiry nie posiadamy a przeboje są na miarę publiczności
|
|
|
|
|
Hymnem euro 2012 jest oceana, wybrała ją fifa co orgazmuje ooo oooo i takie tam. To jest hymn polskiego euro wybrali to polacy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ciekawe jacy to polacy. Chyba przed zamknięciem barów to głosowanie się odbyło
|
|
|
|
|
ta piosenka utwierdzi obcokrajowców w przekonaniu że Polska to kraj gdzie jeżdza wozy drabiniaste w polu orze sie koniem etc... dla mnie wiocha na maxa... ale to moje zdanie
|
|
|
|
|
Koko koko ch.j im w oko,
Łaka łaka wyjdzie sraka. Nasze autostrady pękają ze śmiechu. Trawa na stadionach nie chce rosnąć ,bo pali się ze wstydu. Orzeł nie chciał być na koszulkach,aby nie kojarzono go z PZPN-enem. Nasza reprezentacja to nie piłkarze a Drużyna Actimela. Słuchanie "hymnu" mogą znieść jedynie kury przy okazji jaj. Jeszcze tylko prz&epier@lić trzy mecze i spokój. Dla jasności-nie mam zamiaru oglądać żadnego z meczy.Żadnego. PS.W kwestii śpiewania , nie myślałem że może być gorzej niż to ,co zrobiła Edytka Górniak. Jednak Polak potrafi... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Ten kto spędził parę lat na obczyźnie ten wie co tak na prawdę o nas myślą ....i co z tego!!! Myślą o nas np: że jesteśmy dobrymi fachowcami w rzemieślniczych zawodach ;) |
|
|
|
|
CYTAT ("beti.T") Ten kto spędził parę lat na obczyźnie ten wie co tak na prawdę o nas myślą... A kogo to obchodzi,co myślą o nas inni Nasze myśli czynią nas wolnymi w tym świecie,więc nie będę się rozpisywał co myślę o Niemcach,Turasach,Rumuńcach,Afgańcach i innych wyrzutkach... Chociaż wyżej wymienieni szanują tradycję i swój folklor i tego się nie wstydzą,a u nas dla niektórych stało się niestety powodem do głupich żartów... CYTAT ("gajowy") a czym się różni piosenka libera ? Taki nietypowo polski,tekst taki jakiś...[Pani Ela Zapendowska świetny fachowiec w swej dziedzinie,coś zapewne by znalazła/doszukała się] Ten góral stworzony na potrzeby ceperskie... CYTAT ("Rangers") ta piosenka utwierdzi obcokrajowców w przekonaniu że Polska to kraj gdzie jeżdza wozy drabiniaste w polu orze sie koniem etc... dla mnie wiocha na maxa... ale to moje zdanie Nie drogi Rangers'ie => Gdy Polish Vodka zrobi swoje,zaproponujemy karaoke z repertuarem Koko Euro Spoko,będzie brzmiało zajebiście śpiewane w innych językach,niejedna laska zostanie z idealnym prezentem/pakietem po integracji z zaprzyjaźnionymi fanami/kibicami w trakcie/czasie trwania dobrej zabawy...Nie musimy się wstydzić,bo nie mam czego... CYTAT ("jusek") W kwestii śpiewania,nie myślałem że może być gorzej niż to,co zrobiła Edytka Górniak.Jednak Polak potrafi Echhh Edyty chyba nikt i nic nie przebije... CYTAT ("Ktośik") Myślą o nas np: że jesteśmy dobrymi fachowcami w rzemieślniczych zawodach ;) Jako Polak dumny jestem że nasi rzemieślnicy potwierdzają swoje kwalifikacjie i fachowośc,szkoda że poza swoim krajem... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
A ja wycofuję się ze słów krytycznych wobec tej piosenki. Ten zespół jest sympatyczny i nie chcę żeby ktoś czuł się urażony tym żekomuś się nie spodobała ich piosenka. Zresztą o gustach się nie powinno dyskutować, bo każdy ma swój. Jeszcze raz przepraszam zespół za słowa nieprzychylne. Czasem można się mylić, ale trzeba się także umieć przyznać do błędu. W telewizji był dzisiaj wywiad z tym zespołem i jest on zbulwersowany tą całą nagonką na niego. Przecież to naród wybrał tą piosenkę więc wszystkiego dobrego dla zespołu Jarzębina.
DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/ |
|
|
|
|
CYTAT a czym się różni piosenka libera ? skaczą poprzebierani z ciupaską i udają góralicków, laski z koko spoko są przynajniej oryginalne i wesołe , niestety ale shakiry nie posiadamy a przeboje są na miarę publiczności nie wszyscy udaja, skrzypek to gorol z rabkolandu, ze slynnej ulicy "Na Banię" :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Może się to podobać ale na dożynkach, ale nie jest to utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!!
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
CYTAT ("tamlin13") Może się to podobać ale na dożynkach, ale nie jest utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!! Droga wolna. Trzeba jednak przyznać, że piosenki na Euro to beznadziejny pomysł. Zarówno nasza i ta niemiecka nie nadają się. Prawdopodobnie chodzi o to, by przyciągnąć widzów i zarobić na sponsorach. |
|
|
|
|
KOKOLAND DONALD KOKO PIERWSZY.
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Może zamiast gdakania kury,lepsza będzie kukułka?
Kuku....kuku...ku... ...rwa...mać. http://www.youtu(...)ed#at=17 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Cash Przecież to naród wybrał tą piosenkę więc wszystkiego dobrego dla zespołu Jarzębina. I tu się wszystko zgadza Naród również wybrał nasz rząd, co zostawiam bez komentarza Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Problem z Polakami polega na tym, że jesteśmy bardzo zakompleksionym krajem. Myślę, że wynika to jednak z faktu kilkudziesięcioletniego władania u nas komunizmu. Od kiedy mamy kapitalizm musimy (tak nam się wydaje, że musimy) nadganiać resztę świata i w tej gonitwie nie ma miejsca i czasu na "wiochę" - jak to niektórzy z Was nazywają.
Skutkiem tego jest nieodróżnianie przez Polaków tej "wiochy" od naszego folkloru, którym powinniśmy się chwalić - tak jak Amerykanie mają swoje Country, Irlandczycy muzykę na dudach albo zespoły stepujące. Dlatego uważam, że KoKo jest świetna - tym bardziej, że niesamowicie wpada w ucho - a to przecież w przeboju na każdą imprezę chodzi. |
|
|
|
|
CYTAT ("garfield") Skutkiem tego jest nieodróżnianie przez Polaków tej "wiochy" od naszego folkloru,którym powinniśmy się chwalić - tak jak Amerykanie mają swoje Country,Irlandczycy muzykę na dudach albo zespoły stepujące.Dlatego uważam,że KoKo jest świetna - tym bardziej,że niesamowicie wpada w ucho - a to przecież w przeboju na każdą imprezę chodzi. I tu masz rację... Nie mamy się czego wstydzić,chyba tylko gry i bardzo niskej formy kopaczy [piłkarzy]... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Może się to podobać ale na dożynkach, ale nie jest to utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!! Trzymam za słowo. Powodzenia na zmywaku "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Trzymam za słowo. Powodzenia na zmywaku Dlaczego zaraz na zmywak??? Przecież są ciekawsze miejsca do zwiedzania Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
CYTAT ("Andrzejek") Trzymam za słowo.Powodzenia na zmywaku Proszę bardzo szybka i precyzyjna odpowiedź... CYTAT ("tamlin13") Może się to podobać ale na dożynkach,ale nie jest to utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!! Dlaczego zaraz na zmywak??? Przecież są ciekawsze miejsca do zwiedzania Twój cytat dnia... Zastanów się co piszesz a dopiero potem pisz _ emigrantko [Teraz ja coś dodam - Emigracja to wędrówka mająca na celu zmianę miejsca pobytu,dobrowolne lub nie opuszczenie kraju...] pisząc o miejscach do zwiedzania,masz na myśli turystykę,zapewniam że z kim się zetkiniesz poza krajem,od razu będzie wiedział,skąd jesteś „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
I okazuje się że piosenka to plagiat Czy u nas w kraju musi byc ze wszystkim problem.
http://babol(...)id=6e669 |
|
|
|
|
Jaki plagiat ?! Wkleiłeś wątpliwej jakości źródło - pomyśl sam.
|
|
|
|
|
CYTAT Jaki plagiat ?! Wkleiłeś wątpliwej jakości źródło - pomyśl sam. Może i wątpliwe zródło ale porównaj sobie obie piosenki dla mnie brzmi tak samo tylko dobrali słowa pod euro. |
|
|
|
|
to tak jak kawalki grane na 4 akordy :]
ludzie ile trzeba komus kto gra na czyms by skomponowac muzyke pod takiego tupanca? co zdolniejszy moglby pewnie komponoac w trakcie:] slask rozpacza ze juz nie jezdzi po swiecie i sie chwytaja, mogli se nagrac kokokoko europo i by wygrali pewnie bo zaplecze lepsze, niech wy...aja iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Oczywiście teraz będą szukali pretekstu żeby nie dopuścić tej piosenki do euro.
A mi szkoda tych pań, robią coś co lubią, pewnie się niesamowicie cieszyły z wygranej a tu teraz taka nagonka, chyba dla świętego spokoju powinny się wycofać i powiedzieć co o tym wszystkim myślą. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|