~~hanuona | |
|
|
Co sądzicie o tej instytucji , ostatnio dzwonili do mnie ze swoją ofertą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehe a ja dzisiaj widziałem bilbord z reklamą... a gdy wróciłem do domu w skrzynce na listy miałem stek ulotek i listów reklamowych adresowanych na mnie ...
co w tym dziwnego???? zwykła reklama, tylko że natręty dzwonią do Ciebie hehe [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~hate eternal | |
|
|
Moj boze! Kapitalizm sie przez telefon do domu wciska! Tylko rozkulaczenie bankow moze ukrucic ten proceder1
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT Moj boze! Kapitalizm sie przez telefon do domu wciska! Tylko rozkulaczenie bankow moze ukrucic ten proceder1 Wez Boga w to nie mieszaj. Nie on winien, zes durny i sam nic wymyslic nie potrafisz A co do samego tematu - zdecydowanie odradzam. Znajdz inny bank, chyba, ze lubisz byc obslugiwany na zasadzie 'znowu jakis natret chce sie interesowac swoimi pieniedzmi' i stac w kolejkach po 40 minut |
|
|
~~lola | |
|
|
CYTAT CYTAT Moj boze! Kapitalizm sie przez telefon do domu wciska! Tylko rozkulaczenie bankow moze ukrucic ten proceder1 Wez Boga w to nie mieszaj. Nie on winien, zes durny i sam nic wymyslic nie potrafisz A co do samego tematu - zdecydowanie odradzam. Znajdz inny bank, chyba, ze lubisz byc obslugiwany na zasadzie \\\'znowu jakis natret chce sie interesowac swoimi pieniedzmi\\\' i stac w kolejkach po 40 minut Wybij sobie z głowy ten bank.Będziesz kolejnym, którego owi naciągacze złupią jak tylko się da. Napisałam reklamację karty, której nie użyłam, bo dostałam ja w promocji na rok bezpłatnie. Oddałam, bo się rozmyśliłam jeszcze przed upływem owego bezpłatnego roku. Kazali mi zapłacić za następny. Zareklamowałam...Czekam do dziś, mimo,że ich miesiąc na odpowiedź już dawno upłynął....Pozdrówki...znajdź inny...ja też stamtąd uciekam!!! |
|
|
|
|
|
moze i polski ale poziom chyba rosyjski
|
|
~~douk | |
|
|
Kolejki kolejki i jeszcze raz kolejki... kiedy by sie nie poszlo... tam zawsze trzeba stac.
|
|
|
~~tofik | |
|
|
CYTAT Co sądzicie o tej instytucji , ostatnio dzwonili do mnie ze swoją ofertą. NIGDY W ZYCIU!!!! kręcą w ofertach, wieczne kolejki jak za PRL-u. zła organizacja obsługi klienta, kaszanka po prostu. |
|
|