|
|
|
Ja polecam Pantere kolo DVD klubu na Poniatowskiego. Pani Ania jest super mila i ma swietne podejscie do dzieci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nic nie sugeruję. Cytat mi się spodobał.
Podejście do dzieciaków to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze podejście do tematu, a nie ma go każda, która strzela do młodocianych z pistoletu : ) Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
Chmurka, przepraszam,że tu zapytam: Czy Ty nie jesteś spokrewniona z Tygryskiem? Gwałt,strzelanie..
|
|
|
|
|
Nie, nie mam z nim nie wspólnego (kimkolwiek jest). Określenia takie, a nie inne, gdyż wspomnianych ingerencji w przestrzeń osobistą nijak inaczej nazwać nie można, z racji ich brutalności (a często i późniejszych ponoszonych nieciekawych konsekwencji).
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
Chmuro, odnoszę wrażenie, że w młodości doświadczyłaś brutalnej ingerencji w swoją przestrzeń osobistą, której skutki są widoczne do dziś. Czy kosmetyczka strzelając do Ciebie, nie trafiła przypadkiem niechcący w mózg?
Ołpen jor majnd i słuchaj: odsetek poważnych komplikacji u dzieci, u których przebito uszy jest nieporównywalnie niższy z chorobami, którym towarzyszą jakże bolesne dla dzieci zastrzyki, które to choroby powstały na skutek zaniedbania rodziców poprzez nieodpowiedni ubiór, temperaturę otoczenia etc. Dlaczego nie huczysz w tym temacie? Ile razy byłaś w dzieciństwie kłuta po dupie? Sądzę, że nie raz. Pielęgniarka strzykawką pogwałciła Twoją nietykalność, w brutalny sposób potraktowała zarówno Twoje ciało jak i osobowość. |
|
|
|
|
Nigdy nie doświadczyłam zastrzyków w tyłek. Może słowa, które do mnie kierujesz bazują się na twoich doświadczeniach?
(nie karmić trolla, już przestaję i nie zezłoszczę się, kiedy mój post zostanie usunięty) Odsetek jest spory, wystarczy o tym poczytać. Wrażliwym radzę tego nie oglądać. KU PRZESTRODZE http://www.forkparty.com/wp-content/uploads/2012/05/PiercingGun1-580x435.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzwz8iWcGP1r9lkf8o1_500.jpg mam nadzieję, że angielski znacie na chociażby bylejakim poziomie, żeby to zrozumieć. A tu nawet cała galeria. http://wiki.bmezine.com/index.php/Ear_Piercing_Stud Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
CYTAT Czy kosmetyczka strzelając do Ciebie, nie trafiła przypadkiem niechcący w mózg? Podobno nawet gdy umyślnie celowała, nie udało się trafić. |
|
|
|
|
Chmuro, dziękuję za ciekawą lekturę. Gdybyś dobrze znała język angielski - na pewno nie skompromitowałabyś się tak jak w tym momencie. Poproś kogoś, kto zna angielski troszkę lepiej od Ciebie, aby przetłumaczył Ci tekst który wkleiłaś. Wtedy dowiesz się dlaczego powstają takie rany. Temat tutaj dotyczy dzieci i przebijania uszu. Z braku argumentów zrezygnuj z dyskusji i nie nadstawiaj dupy do kopania. A tym bardziej nie podpieraj się zdjęciami pępków, warg czy innych ku*asów.
|
|
|
|
|
Cóż, ty będziesz swoje twierdził, ja swoje. Nie zrobiłam błędu zamieszczając informacje z BME. Mam nadzieję, że przynajmniej jedna osoba po przewertowaniu materiałów uda się do piercera, zamiast do kosmetyczki po przekłucie uszu (bądź jakiejkolwiek innej części ciała). A kosmetyczki niech sobie tipsy robią, a nie kolczyki, bo jeszcze nie spotkałam żadnej, która miałaby pojęcie o piercingu, pomimo posiadanych "dyplomów".
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
Ja co prawda już dawno mam to za sobą ale pamiętam że mi przebijała kosmetyczka :/
|
|