|
|
|
prosze o rade gdzie bezpiecznie w stalowej mozna przebic uszy 4 latce u jakiej kosmetyczki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koło nutki
|
|
|
|
|
kolo kina ballady
|
|
|
|
|
No to przede wszystkim życzę małej: WZW, gronkowca i zakażenia. Oraz długiego i bolesnego gojenia rany szarpanej, najlepiej za pomocą wody utlenionej, spirytusu i tribiotyku.
Czemu? Poczytaj moje starsze posty na ten temat. Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
CYTAT No to przede wszystkim życzę małej: WZW, gronkowca i zakażenia. Oraz długiego i bolesnego gojenia rany szarpanej... A dlaczego dziecku życzysz źle? Czy Tobie ktoś życzy AIDS, kiły i rzeżączki? Czy ktoś Twojemu dziecku życzył aby pieluchy odparzały mu dupcię? Czy po prostu z natury jesteś osobą, która każdemu życzy źle? |
|
|
|
|
dobrze powiedziane
|
|
|
|
|
Lucky ratujesz się jak możesz lecz słabo Ci to wychodzi
|
|
|
|
|
Nawet jakbym napisała, że życzę długiego leczenia wyżej wypisanych chorób, to na jedno by wyszło. Skoro ludzie nie chcą sobie zdać sprawy z faktu, że kosmetyczka nie jest od przekłuwania uszu, ani żadnej części ciała (bo przebić sobie możesz najwyżej koło) - niech narażają swoje pociechy i siebie na te choróbska i powikłania po przestrzeleniach nieudolnych partaczy.
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
Kolejny temat, w którym o jakże kochająca mamusia chce okaleczyć swoją córunię - na wieki.
Dziecko to nie choinka! Dorośnie - sama zdecyduje, czy chce nosić kolczyki i jak zaczepiane. To podpada pod kodeks karny. |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Kolejny temat, w którym o jakże kochająca mamusia chce okaleczyć swoją córunię - na wieki. Dziecko to nie choinka! Dorośnie - sama zdecyduje, czy chce nosić kolczyki i jak zaczepiane. To podpada pod kodeks karny. Zgadzam się! Czepiamy się katolików o chrzczenie dzieci bez ich decyzji a okaleczanie ciała popieramy. MYŚL! |
|
|
|
|
a skąd wiadomo, ze ta mała dziewczynka w starszym wieku bedzie chciala miec na zawsze dziury w uszach? ja nie mam i nigdy nie chcialam, co by bylo gdyby mnie matka okaleczyla bo takie miala widzimisie? po co robic dziecku cos co mu nie jest potrzebne?
|
|
|
|
|
Już sobie dajcie spokój, będzie chciała to będzie mieć, nie to wyciągnie i zarośnie. Macie problem..
|
|
|
|
|
CYTAT No to przede wszystkim życzę małej: WZW, gronkowca i zakażenia. Oraz długiego i bolesnego gojenia rany szarpanej. Chmurka, Ty się taka głupia urodziłaś/eś czy Cię jakaś kosmetyczka upośledziła? Ja Ci życzę, żeby Cię ktoś w łeb jebnął, nawet w razie czego służę pomocą. Nie dość, że źle dziecku życzysz, to jeszcze pieprzysz jak potłuczona/ny. Zdychaj! |
|
|
|
|
no wreszcie ktos powiedzial dobrze uposledzonej chmurce
|
|
|
|
|
Ja mojej 2 latce robiłam u pani Zakościelnej i podziwiam wogóle nie płakała ma fajne podejście zagada i już
|
|
|
|
|
a gdzie ta pani zakoscielna ma lokal
|
|
|
|
|
Pewnie chodzi o to:
Fryzjersko-Kosmetyczne Studio Urody. Lucyna Zakościelny Adres: gen. Okulickiego 82 37-450 Stalowa Wola Telefon: (015) 844-09-75 Google pomaga, w kilka sekund. |
|
|
|
|
ja przebuiłam mojej córce jak miała pół roku . kosmetyczka dała krem który usmierzył ból i szybko przebiła pistoletem dzaiecko nawet nie piernęło a nie musi na przysżłosc przeżywać katuszy przebijania jak ja gdy przebijałam przed komunia masakra ;/ i wcale złym rodzicem nie jestem mała ma na przyszłość spokój i niema gronkowca i innych nieuleczalnych ran
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT Art. 14. 1. Państwa-Strony będą respektowały prawo dziecka do swobody myśli, sumienia i wyznania. Art. 16. 1. Żadne dziecko nie będzie podlegało arbitralnej lub bezprawnej ingerencji w sferę jego życia prywatnego, rodzinnego lub domowego czy w korespondencję ani bezprawnym zamachom na jego honor i reputację. 2. Dziecko ma prawo do ochrony prawnej przeciwko tego rodzaju ingerencji lub zamachom. Art. 19. 1. Państwa-Strony będą podejmowały wszelkie właściwe kroki w dziedzinie ustawodawczej, administracyjnej, społecznej oraz wychowawczej dla ochrony dziecka przed wszelkimi formami przemocy fizycznej bądź psychicznej, krzywdy lub zaniedbania bądź złego traktowania lub wyzysku [...] 2. Tego rodzaju środki ochronne powinny obejmować, tam gdzie jest to właściwe, skuteczne przedsięwzięcia w celu stworzenia programów socjalnych dla realizacji pomocy dziecku oraz osobom sprawującym opiekę nad dzieckiem, jak również innych form działań prewencyjnych dla ustalania, informowania, wszczynania i prowadzenia śledztwa, postępowania, notowania wymienionych wyżej przypadków niewłaściwego traktowania dzieci oraz tam, gdzie jest to właściwe - ingerencję sądu. 3. Państwa-Strony będą podejmowały wszelkie właściwe i skuteczne kroki na rzecz zniesienia tradycyjnych praktyk przynoszących szkodę zdrowiu dziecka. Art. 46. Niniejsza konwencja będzie otwarta do podpisania przez wszystkie państwa. Dziecko jest za młode, otoczone reklamami i szkodliwymi praktykami marketingowymi, aby podjąć świadomą decyzję. Jeżeli kiedyś będzie chciała nosić kolczyki przekłuwane, to sobie sama pójdzie przebić - wtedy nie ma mowy o katuszach - a jeśli będą komplikacje, to na własne życzenie! CYTAT a nie musi na przysżłosc przeżywać katuszy przebijania jak ja gdy przebijałam przed komunia masakra No tak, bo na komunię trzeba zrobić z dziewczynki choinkę
|
|
|
|
|
CYTAT Art. 46. Niniejsza konwencja będzie otwarta do podpisania przez wszystkie państwa. Pięknie, że coś zacytowałeś. Wypadałoby chyba jeszcze napisać co to jest czyż nie? Ech, widać dziś przebicie dziecku ucha jest zbrodnią... W kącie też postawić nie można, bo to znęcanie psychiczne. Opieprzyć też nie. Rozmnażanie się niesie za sobą ogromne ryzyko Tym bardziej, że Polacy robią się dziwni i zamiast zająć się czymś pożytecznym, szukają międzynarodowych konwencji zabraniających dziewczynce przebić uszy. Chwała Wam! Walczcie o godność naszych milusińskich ;) |
|
|
|
|
CYTAT Kiedy Bog stworzył Niebo i Ziemie powiedział: -Bardzo dobrze mi to wyszło,jestem zadowolony. Nastepnie Bog stworzył rosliny i zwierzeta,a potem powiedzial: -Ale to mi wyszlo jeszcze lepiej,jestem bardzo zadowolony Potem Bog stworzyl mężczyzne popatrzył na niego i az podskoczył z radosci: -Nic tak wspaniale mi nie wyszło,ale jestem zadowolony!!! Nastepnego dnia Pan Bog stworzył kobiete.Tak patrzy na nia z niedowierzaniem: -No nie, kurwa - ty to bedziesz musiala sie malowac!!!! I przebić sobie uszy. I swoim córkom też. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kiedy Bog stworzył Niebo i Ziemie powiedział: -Bardzo dobrze mi to wyszło,jestem zadowolony. Nastepnie Bog stworzył rosliny i zwierzeta,a potem powiedzial: -Ale to mi wyszlo jeszcze lepiej,jestem bardzo zadowolony Potem Bog stworzyl mężczyzne popatrzył na niego i az podskoczył z radosci: -Nic tak wspaniale mi nie wyszło,ale jestem zadowolony!!! Nastepnego dnia Pan Bog stworzył kobiete.Tak patrzy na nia z niedowierzaniem: -No nie, kurwa - ty to bedziesz musiala sie malowac!!!! I przebić sobie uszy. I swoim córkom też. a dlaczego Bóg najpierw stworzył mężczyznę ? - bo jak każdy zaczynał od zera.... mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT Dziecko jest za młode, otoczone reklamami i szkodliwymi praktykami marketingowymi, aby podjąć świadomą decyzję. Jeżeli kiedyś będzie chciała nosić kolczyki przekłuwane, to sobie sama pójdzie przebić - wtedy nie ma mowy o katuszach - a jeśli będą komplikacje, to na własne życzenie! Również jest za młode na chrzest, na komunię, a de facto nawet na szkołę. Czekajmy do 18 r. życia - niech sama podejmie decyzję czy pisanie i czytanie jej potrzebne. Nie mówiąc o wizycie u dentysty, lekarze etc. Wyborca - jesteś cholernym ignorantem. Szkoda życia na Ciebie. |
|
|
|
|
Osoba wyżej chyba nie słyszała o obowiązkowym szkolnictwie.
A tak mi się przypomniało odnośnie chrztu i komunii: CYTAT "Wiara jest jak penis. Masz, to masz, nie masz to nie masz. Ale nie obnoś się z tym a już w żadnym wypadku nie wciskaj w gardła dzieciom!"
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
Czyli chmurka sugerujesz,ze niejaki Tygrysek to pedofil małej "wiary"??
Szanowny Zarządzie tego padołu,Jedno pytanie: Dlaczego usunieto moją odpowiedź :"koło kina "Wrzos"???Koło kina Ballady jest ok, koło nutki tez jest ok, ale koło Wrzosu już okej nie jest!! Dziekuje za uwagę. |
|