|
|
|
Witam
Nie orientuje się ktoś może czy jest gdziekolwiek jakaś praca dla dziewczyny w jakimś sklepie odzieżowym czy coś ?? Będe wdzięczna za pomoc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja się nie orientuję :(
|
|
|
|
|
Przeglądałaś ogłoszenia? Nie licz za bardzo na jakieś oferty pracy tu na forum. Tyle dziewczyn szuka pracy... Wątpię, żeby któraś chciała sobie robić konkurencję i podstawiać Ci ogłoszenia.
|
|
|
|
|
Przejdź sie moze po centrum / tesco / city parku / primie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Przejdź sie moze po centrum / tesco / city parku / primie Drogi Jacku, czy Ty, naprawde nie masz co robić w domu? Zaskakujesz mnie coraz bardziej. Wypij jakieś piwo wieczorem, poprzytulaj sie do żony, wyjdź z psem na spacer... Poprostu odejdź od komputera... |
|
|
|
|
CYTAT Drogi Jacku, czy Ty, naprawde nie masz co robić w domu? Zaskakujesz mnie coraz bardziej. Wypij jakieś piwo wieczorem, poprzytulaj sie do żony, wyjdź z psem na spacer... Poprostu odejdź od komputera... A ty? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Drogi Jacku, czy Ty, naprawde nie masz co robić w domu? Zaskakujesz mnie coraz bardziej. Wypij jakieś piwo wieczorem, poprzytulaj sie do żony, wyjdź z psem na spacer... Poprostu odejdź od komputera... Drogi kapitalisto, czy Ty naprawde nie masz swojego zycia tylko interesujesz sie tym co robi Jacek i w jaki sposob czas swoj wolny spedza? Czy on przychodzi do Ciebie po miske zarcia albo po pieniadze? twoj post to jest esencja stalowej woli, "porozmawiajmy o tym jak zyje nasz sasiad" iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Po żarełko nie przychodzi, ale moze chce się poprzytulać
|
|
|
|
|
Drodzy Przyjaciele, Pan Jacek w każdym swoim poście stwierdza oczywistą oczywistość.... Rady typu: Gdzie kupię mieso? Odpowiedz, Pana Jacka: W mięsnym ostatnio widziałem ! Tak to, mniej wiecej wygląda. Dlatego, od dłuższego czasu irytują mnie jego podpowiedzi.
|
|
|
|
|
No nie wiem jeżeli znam firme zwykle ja podaje pewnie dlatego w konkursie w grdniu wypadłem dosyć wysoko w rankingu osób pomocnych. Jednakże branża sklepów lokalnych jest daleko w tyle za netem i niestety trzeba połazić z cv od razu i zostawić.
A żone z chęcia przytule, alko nie pije, pies zakopany rok tem, rybki nakarmione jestem online ze względu na wykonywaną pracę. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Szanowna brać forumowa, bracia i siostry, mieszkańcy tego grodu, obywatele Polski !
Zapomniałem co miałem napisać, prosze nie moderować! jak sobie przypomne , to dopisze. |
|
|
|
|
z tego co wiem szukali osób na odziez uzywana ale i do mnie nic sie nie odezwali...tylko czekac.powodzenia
|
|
|
|
|
z tego co wiem szukali osób na odziez uzywana ale i do mnie nic sie nie odezwali...tylko czekac.powodzenia
|
|
|
|
|
CYTAT Drodzy Przyjaciele, Pan Jacek w każdym swoim poście stwierdza oczywistą oczywistość.... Rady typu: Gdzie kupię mieso? Odpowiedz, Pana Jacka: W mięsnym ostatnio widziałem ! Tak to, mniej wiecej wygląda. Dlatego, od dłuższego czasu irytują mnie jego podpowiedzi. a mnie irytuje niekonsekwencja :] szopen napisal ze nie wie, kapade zasugerowala by poszukac w ogloszenich(czy to nie jest wg ciebie oczywiste?) i podala w watpliwosc to ze ktos sie podzieli takim info, a przy....es sie do jacka ktory zasugerowal 4 miejsca i dowiadywanie sie u zrodla ;] jakby to jakos punktowac jego odpowiedz jest najlepsza iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
często jest tak,że w tych sklepikach za ladą stoi osoba w jakiś sposób bliska właścicielowi,(ktoś z rodziny,znajoma znajomej,itp.)dlatego rozmowa na miejscu w sklepie nie zawsze da efekt.musisz odnależć właściciela danego stoiska.no i nie zapomnij o tym że ważnym elementem jest prezencja,i tu np.twój wymarzony tatuaż bądż jakieś kolczyki w nosie czy w brwi nie pomoga ci w znalezieniu pracy .powodzenia.
|
|
|
|
|
CYTAT Szanowna brać forumowa, bracia i siostry, mieszkańcy tego grodu, obywatele Polski ! Zapomniałem co miałem napisać, prosze nie moderować! jak sobie przypomne , to dopisze. Bądź konsekwentny Brać forumowa, w tym siostra, czeka na błyskotliwą wypowiedź |
|
|
|
|
CYTAT Bądź konsekwentny Brać forumowa, w tym siostra, czeka na błyskotliwą wypowiedź Miałem napisać, że kapitalista z zazdorści czepia się Jacka! Przecież to oczywiste, że chodzi o Kung Fu Pande !. Nikt nie chce mieć avataru z modlisziką, gibonem czy żmijką. Tygrys jest już oklepany a czapla, w ogóle nie jest brana pod uwage. |
|
|
|
|
Ta wypowiedź jest bardzo wysoko punktowana
Właśnie wygrał Pan mikser lub do wyboru - wypatroszony dorsz, w dorocznym konkursie "logika na co dzień " |
|