Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Potrzebuję maszynkę do włosow w jakiejś umiarkowanej cenie, coś około sto złoty. Do zwyczajnego strzyżenia bani na jakieś 5mm
Co polecacie? Najlepiej jakieś popularne modele bo będę kupował w media expert bo nie lubię sklepów internetowych. Dzięki. MYŚL! |
|
|
|
|
MYŚL! |
|
|
|
|
//moderowano
zbędny post |
|
|
|
|
Lucky_Luk tylko tych philipsów jest jak psów i na dodatek prawie w tej samej cenie. Myśleć samodzielnie trzeba i takie myślenie nie przeszkadza w tym aby zapytać innych golących głowy.
Napisałem w trakcie moderowania lukiego. Czyli mój post też już jest nie potrzebny MYŚL! |
|
|
|
|
Tylko PHILIPS, na KEN 11 w tym zakładzie co m.innymi naprawia sprzęt AGD, obok Grabosia.Żadnego innego badziewia. Używam to ponad 20 lat.
|
|
|
|
|
rajmund, pierdol 5mm. Kup wilkinsona xtreme i jedź na O
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
nie bież nic bezprzewodowego bo to lipa tylko kabel no chyba ze golisz się raz na pól roku,i nie zelmer bo niby polski a w środku chiński plastik
|
|
|
|
|
A więc przyszła pora na zakończenie tematu z mojej strony.
Kupiłem maszynkę PHILIPS QC 5125 za 86zł w sklepie polecanym przez hen1234. Sam dodam że też lubię ten sklep. Maszynka jak najbardziej spełnia swoją role. Strzyżenie na około 5mm wypadło znakomicie. MYŚL! |
|