NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
Grawerowany Lancuszek,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Maja 2012r. 20:01  
Witam. Jestem zainteresowany, kupnem srebrnego lancuszka, z jakims serduszkiem w srodku, fajnie bybylo jakby bylo takie otwierane, bo chcialbym wygrawerowac krotki napis, lub moze byc z tylu napisane. Ma byc to prezent dla dziewczyny. Chcialbym, zeby to bylo w miare zgrabne i jakos wygladalo. Wie ktos gdzie mozna takie cos dostac? Nie mieszkam w Polsce, juz troche czasu z tad moja niewiedza, wiem ze kiedys w okolicach Hali Targowej bylo duzo takich butikow z bizuteria itd. Ale chodzi, mi dokladnie o takie cos, na ktorym mozna by bylo kilka slow wygrawerowac. Dzieki z gory i pozdrawiam.

Kilka osob pewnie wysle mi odpowiedz typu, www.google.pl i wszystko jasne. Jednak wolal bym raczej najpierw to zobaczyc, no ewentulanie moglby ktos polecic jakis sklep wysylkowy, ktory zajmuje sie takimi rzeczami.

OK pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2012r. 20:01  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2012r. 18:31  
up up up, nikt nie wie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2012r. 19:06  
jubiler na hali targowej koło foto adama umiech ja tam swego czasu kupowałam łańcuszek z przywieszką dla koleżanki i grawerowałam, nie dużo wyszło umiech rubin na edukacji ?umiech i jeszcze jeden sklep koło hali targowej , na dole złoto na górze srebro

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2012r. 21:57  
czyli praktycznie wszedzie jest mozliwosc grawerowania? no to dobrze.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »