|
|
|
Witam. Jestem zainteresowany, kupnem srebrnego lancuszka, z jakims serduszkiem w srodku, fajnie bybylo jakby bylo takie otwierane, bo chcialbym wygrawerowac krotki napis, lub moze byc z tylu napisane. Ma byc to prezent dla dziewczyny. Chcialbym, zeby to bylo w miare zgrabne i jakos wygladalo. Wie ktos gdzie mozna takie cos dostac? Nie mieszkam w Polsce, juz troche czasu z tad moja niewiedza, wiem ze kiedys w okolicach Hali Targowej bylo duzo takich butikow z bizuteria itd. Ale chodzi, mi dokladnie o takie cos, na ktorym mozna by bylo kilka slow wygrawerowac. Dzieki z gory i pozdrawiam.
Kilka osob pewnie wysle mi odpowiedz typu, www.google.pl i wszystko jasne. Jednak wolal bym raczej najpierw to zobaczyc, no ewentulanie moglby ktos polecic jakis sklep wysylkowy, ktory zajmuje sie takimi rzeczami. OK pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
up up up, nikt nie wie?
|
|
|
|
|
jubiler na hali targowej koło foto adama ja tam swego czasu kupowałam łańcuszek z przywieszką dla koleżanki i grawerowałam, nie dużo wyszło rubin na edukacji ? i jeszcze jeden sklep koło hali targowej , na dole złoto na górze srebro
|
|
|
|
|
czyli praktycznie wszedzie jest mozliwosc grawerowania? no to dobrze.
|
|