|
|
|
Mam pytanko może trochę z kosmosu ale nie daje mi to spokoju: czy ktoś z Was wie co huczało późno w nocy dość długo z soboty na niedzielę (z 12.05. na 13.05) w okolicach Elektrowni? Dźwięk był jak syrena informująca o jakimś nalocie i nie brzmiało to jak spuszczanie pary z elektrowni. Z góry dzięki za inf. mam nadzieję, że nie zwariowałam
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Też to słyszałam, ale co to było to nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
miła_01 no widze, że nie jestem sama - nie zwariowałam cud
|
|
|
|
Może to
http://zmian(...)-swiecie |
|
|
|
|
CYTAT (...)czy ktoś z Was wie co huczało późno w nocy dość długo z soboty na niedzielę (z 12.05. na 13.05) w okolicach Elektrowni? (...) mam nadzieję, że nie zwariowałam Ja nic nie zauważyłem ,bo coś tak huczało,że nic nie było słychać. Co do ostatniego zdania z Twojej wypowiedzi-Też mam taką nadzieję! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szkoda, że tak mało osób ma lekki sen
|
|
|
|
To co nagrałeś o 5 nad ranem to nic innego jak syrena straży pożarnej tylko że gdzieś bardzo daleko a dźwięk niósł się na takie odległości bo powietrze na to pozwalało.
U mnie latem rano często jest tak że jak wyjdę z domu to słyszę jadący pociąg w Stalowej Woli a dodam że mieszkam jakieś 7km od centrum może więcej. :) |
|
|
|
|
Może faktycznie to była syrena tylko dlaczego tak późno w nocy po 3 - kurcze ludziom spać nie dają nasze chłopaki- strażaki
|
|
|
|
To jak pali się gdzieś dom lub coś innego nad ranem to co mają nie jechać do akcji gaśniczej bo jest rano i ludzie chcą spać?!
Fajnie.. :) |
|
|
|
|
Do osob przewrazliwionych nie naleze a za malo wtedy wypilem zeby miec leki
Słyszałem nie raz już syreny strażackie ale ten dźwięk był o wiele głośniejszy tylko 2 minuty wcześniej a za pozno zaczalem nagrywac. I wogole ciezki do zlokalizowania. Z poczatku myslalem ze to pociag hamuje a pozniej ze serena tylko ze za glosno i za blisko. Aha, zjawisko zarejestrowane na siedlanowskiego. |
|
|
|
|
CYTAT Do osob przewrazliwionych nie naleze a za malo wtedy wypilem zeby miec leki Słyszałem nie raz już syreny strażackie ale ten dźwięk był o wiele głośniejszy tylko 2 minuty wcześniej a za pozno zaczalem nagrywac. I wogole ciezki do zlokalizowania. Z poczatku myslalem ze to pociag hamuje a pozniej ze serena tylko ze za glosno i za blisko. Aha, zjawisko zarejestrowane na siedlanowskiego. Teraz skojarzyłem. Szwagra wciągaliśmy z balkonu do mieszkania... Trochę się porypsał... Lekarz z karetki powiedział,że do pogrzebu się zagoi. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
to huczało nie koło elektrowni tylko na poniatowskiego (niedaleko poczty) pod wieżowcem stał polonez któremu się alarm włączył i wył przez pół nocy, a policjanci nie umieli przez tyle godzin ustalić gdzie znajduje się właściciel poloneza więc walili pięściami w maskę żeby przestało wyć i udało się o 7:30 doznaliśmy cudownej ciszy....
|
|
|
|
|
A ja słyszałem takie dźwięki w tym roku
http://www.youtu(...)embedded Tylko Były ciągłe i bardziej przypominały mi jakby zrobiło się duże zwarcie prądu . Ale ciarki przeszły bo pierwszy raz coś takiego słyszałem . |
|
|
|
|
W Stalowej słyszałeś takie dzwięki ?
To pewnie elektrownia :) |
|
|
|
|
Tak w Stalowej ale od dziecka takich dźwięków nie słyszałem w stw nigdy aż mnie ciarki przeszły .
|
|
|
|
|
ja znam odpowiedź
http://www.youtu(...)URW6Vxqs Ludzie litości.Darujcie sobie jakieś śmieszne teorie... Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
tooo wyyłyy uwolnioneee cenyy prąduuu...
luu |
|
|
|
|
Pierwszy etap odkomoarzania jak mniemam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|