|
|
|
Jechałem dziś przez wichurę która wdzięcznie zwie się Krzywdy.
W okolicy jest żwirownia/kopalnia piachu. Orientuje się ktoś, czy idzie coś tam konkretnego złapać? (pytanie do wędkarzy). Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
bartomix pytales niedawno o karte, tam musisz miec rzeszow oplacony, dolek jest stary, ryby sa, konkretne tyz bywaja, amury kolo 10 np
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood, kartę wędkarską miałem zanim wprowadzono złodziejski system opłat na rzecz PZW, czego skutkiem była przerwa w dokonywaniu składek członkowskich na rzecz tych bandytów i złodzieji ( niczym nie różnią się od krwiopijców z PZPNu i innych koleżeńskich organizacji).
Co do dołka w Krzywdach, słyszałem dużo histori i opowieści, i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tego wyrobiska.. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Zapomniałem dodać,że preferuję i reklamuję wędkarstwo w stylu NO KILL, a więc robimy fotkę i do wody, a zabieramy tylko tyle ile zszamamy, a nie jak niektórzy, ile """""zasiadka""""" dała.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
bartomix to info pewne, ryba tam jest, a przynajmniej 2 lata temu byla, podalem amura bo z tego co slyszalem najwieksze z osobnikow tam plywajacych
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|