|
|
|
Witam!
Pytanie do wszystkich byłych i przyszłych panien młodych-gdzie można oprócz salonów sukien ślubnych oczywiście kupić buty do ślubu?Bardziej zależałoby mi na uniwersalnych,które nie będę musiała odstawić po ślubie do szafy i dać za nie 200-300zł.Oczywiście białe lub kremowe nie rzucające się w oczy,że to typowo ślubne,ale takie,które włożę później na ulicę i jeszcze gdzieś w nich wyjdę? Proszę o wskazówki,głupie komentarze i nie na temat proszę sobie darować. Dzięki serdeczne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Allegro popatrz. Ja zamawiałam takie białe ślubne typu balerinek, ale ślubne były i chodzę w nich czasami bo do spódnicy pasują, także są i na ślub i na co dzień.
|
|
|
|
|
Witam. Ja kupilam w Krakowie. Buty skórzane, bardzo ładne, eleganckie, bez zbędnych ozdób. Można zamówić też przez ich stronę WWW. Poszukaj.
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Ja kupilam w Krakowie. Buty skórzane, bardzo ładne, eleganckie, bez zbędnych ozdób. Można zamówić też przez ich stronę WWW. Poszukaj. Iza, napomagałaś Na odległość buty do ślubu.Bez przymiarki Kraków, no tak, w sumie w Krakowie jest przecież jeden sklep (ściana jeszcze raz) Anno, ładne buty powinnaś "dostać" w City, chyba tam największy wybór nie chłamu.Inaczej, najbliżej Rzeszów-Millenium. |
|
|
|
|
Allegro właśnie przeglądam,chociaż raczej nie ma mowy o kupnie butów bez ich wcześniejszego przymierzenia,wiadomo-to nie buty na wyjście do tesco i z powrotem a na całą noc potańcówy z każdym możliwym gościem płci przeciwnej
jutro zaglądnę do City Parku bo o nim nie pomyslałam ;) dziękuję ale i tak czekam na info gdyby ktoś coś jeszcze wiedział. |
|
|
|
|
CYTAT Witam! Pytanie do wszystkich byłych i przyszłych panien młodych-gdzie można oprócz salonów sukien ślubnych oczywiście kupić buty do ślubu?Bardziej zależałoby mi na uniwersalnych,które nie będę musiała odstawić po ślubie do szafy i dać za nie 200-300zł.Oczywiście białe lub kremowe nie rzucające się w oczy,że to typowo ślubne,ale takie,które włożę później na ulicę i jeszcze gdzieś w nich wyjdę? Proszę o wskazówki,głupie komentarze i nie na temat proszę sobie darować. Dzięki serdeczne Cześć Aniu zalezy jakie chcesz, bez zbędnych kombinacji i życzeń ,czy to czerwone czy to zielona,czarne,granatowe kolorowe,pastelowe,na koturnu,na obcasie,na platformie,na szpilce,płaskie hmm może jednak białe wybierzesz? polecam city park mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
przejrzyj ogłoszenia ślubne na stalowemiasto.pl możesz kupiz uzywane że kilka złotych i nie zal Ci będzie ich później wyrzucić. ja mialam slub w zeszłym roku, mam do sprzedania białe buciki, obcas 3-4cm, rozmiar 37-38, gdybys byla chętna daj znac, to przesle Ci zdjęcia
|
|
|
|
|
CYTAT przejrzyj ogłoszenia ślubne na stalowemiasto.pl możesz kupiz uzywane że kilka złotych i nie zal Ci będzie ich później wyrzucić. ja mialam slub w zeszłym roku, mam do sprzedania białe buciki, obcas 3-4cm, rozmiar 37-38, gdybys byla chętna daj znac, to przesle Ci zdjęcia rosiczka twój post zanim Ania zobaczy wyląduje w koszu, bo to nie dział ogłoszeń napisz do niej na priv .pozdrawiam mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
ja poleciłabym Ci kupić buty taneczne. Nie wiem ile chcesz kasy wydać, ale jeśli interesują Cię wygodne buty to jak najbardziej polecam. Ja przymierzałam i zamawiałam takie w Kielcach
|
|
|
|
|
ja swoje kupiłam w Deichmannie, bo jakoś te "typowo ślubne" nie były za piękne i na dodatek sporo kosztowały. Także sprawdź najpierw najbliżej, a ewentualnie Rzeszów, Allegro - no nie wiem, czy to dobry pomysł bez mierzenia....
np http://www.deich(...)-szpilki http://www.deich(...)18883/czółenka%20damskie.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-czolenka Dorii |
|
|
|
|
Czekolada, ja po swoje buty pojechałam do Krakowa i nie żałuję. W Stalowej nie znalazłam nic, co by mi się spodobało.
|
|
|
|
|
Ja mam ten sam problem z butami.Ale byłam ostatnio w deichmanie i jest troche białych do wyboru tylko rozmiarówki nie było, ale cena rozsądna w granicach 80 zetków.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja mam ten sam problem z butami.Ale byłam ostatnio w deichmanie i jest troche białych do wyboru tylko rozmiarówki nie było, ale cena rozsądna w granicach 80 zetków. tą rozmiarówkę to online można sprawdzić i zamówić ewentualnie.. Dorii |
|