NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
Gdzie w okolicy można kupić drzewa, krzewy?,
ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 09:21  
Gdzie w okolicy można kupić drzewa, krzewy i inne rośliny ogrodowe? Proszę o nazwe, adres albo wskazówki jak dojechać.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 09:21  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 10:26  
np.w Turbi-jadąc od Stalowej w stronę Sandomierza,mija sie po lewej kościół,szkołę,sklep i przed przystankiem autobusowym w lewo sie skręca w taka większą zatoczkę i jest się na miejscu umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 10:45  
Szkółka za mostem w Zarzeczu po prawej stronie od strony Niska.
Niektóre Nadleśnictwa też mają swoje szkółki i atrakcyjne ceny.

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 10:55  
Bardzo ładne i bardzo tanie i duży wybór maja ale w Stobiernej przed Rzeszowem jeśli faktycznie potrzeba Ci więcej niż jedna czy dwie szt to polecam możesz napisać na pw jeśli chcesz zobaczyć jakie i w jakich cenach zapraszam pokaże bo byłam w sobotę tam własnie. Cięte krzewy w kule spirale rożne odmiany i już od 30 zł za szt z gruntu w stalowej w tej cenie nie ma mowy. pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 11:31  
Zdecydowanie polecam stobierna pod Rzeszowem, duży wybór - wszystkie drzewka i inne rośliny zadbane, tak więc jest w czym wybierać - drzewka w STW bez porównania - ceny tez przystępne umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 12:41  
Ogród Brandwica w Rzeczycy Długiej 211a, mają też kwiaciarnie w Stalowej w Hali Targowej, ale nie wiem która to, bo jest ich kilka w tym budynku, przynajmniej tak piszą na necie. Można dopytać zanim się pojedzie do tego ogrodu albo zadzwonić (15) 642 65 55 608 250 714. 6 km od Stalowej. Nie byłam tam, ale dość często przejeżdżam obok i wydaje mi się, że są tam takie rośliny. Jadąc od Stalowej to po lewej stronie. Na pewno zauważysz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 21:33  
kiedyś to wiem że jak się jechało do Niska to była tam rodzinka która sprzedawała to są Malce czy Barce czy jakoś tak. Za stacją BP jeszcze troszkę w stronę niska tam stoją takie starsze busy mercedesy. napewno trafisz

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Maja 2012r. 21:52  
Polecam res-gal w rzeszowie. Najwieksza taka hurtownia na podkarpaciu.
W razie w mogę pozyczyć za 4opak złotą karte klienta 15% rabatu. Przy zakupie za kilka tysiecy to bardzo dużo.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »