|
|
|
Czy orientuje się ktoś o połączeniu Ze St.Woli do Poznania 4.06.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaglądnij tutaj: http://rozklad-pkp.pl/. 5:35 ze Stalowej do Lublina, w Lublinie przesiadka z godzinną przerwą i po 14 jesteś w Poznaniu.
|
|
|
|
|
Dzięki , a może busy jakieś ?
|
|
|
|
|
Przez tbg jedzie autobus do poznania kolo 17.00 bo wraca z przemyśla przez rzeszow . Z poznania wyjeżdza w nocy koło 22 a w sandomierzu jest o 8.20 a potem tbg , rze i przemyśl taka ma trase . Zadzwoń na informacje do pks tarnobrzeg lub pks sandomierz .
|
|
|
|
|
http://www.e-podroznik.pl/
|
|
|
|
|
Coż za pójscie na łatwizne podanie linku na e-podróżnik .
|
|
|
|
|
Przynajmniej poprawny
|
|
|
|
|
Wow , tylko co by było jakby nie było tego połaczenia w e-podróżniku ? A autobus z przemysla jezdzi do poznania i odwrotnie . Nawet codziennie .
|
|
|
|
|
CYTAT Przez tbg jedzie autobus do poznania kolo 17.00 bo wraca z przemyśla przez rzeszow . Z poznania wyjeżdza w nocy koło 22 a w sandomierzu jest o 8.20 a potem tbg , rze i przemyśl taka ma trase . Zadzwoń na informacje do pks tarnobrzeg lub pks sandomierz . Popieram ,kurs sprawdzony bo często nim jadę. |
|
|
|
|
dziękuję ,,Justyna87" za podpowiedz .Wielkie dzięki!
|
|
|
|
|
CYTAT Wow , tylko co by było jakby nie było tego połaczenia w e-podróżniku ? A autobus z przemysla jezdzi do poznania i odwrotnie . Nawet codziennie . Bzduryny argument. W tym sęk, że ten kurs w e-podrózniku jest, jak wszystkie pozostałe oficjalne kursy realizowane na terenie naszego kraju. |
|
|
|
|
Co do e-podroznika uważaj jak chcesz , twoje zdanie . Bo wg mojego doświadczenia nie wszystkie autokary podane jeżdza , ponieważ też szukałam połaczeń do wrocławia i pytalam na dworcu w informacji to nawet nie wiedzieli że taki jezdzi ale na pksie sie nie zatrzymuje .
|
|
|
|
|
CYTAT Bzduryny argument. W tym sęk, że ten kurs w e-podrózniku jest, jak wszystkie pozostałe oficjalne kursy realizowane na terenie naszego kraju. Z takim stwierdzeniem byłbym ostrożny - w e-podrozniku brakuje całej masy przewoźników, głównie prywatnych, ale także wielu PKS. Jest to projekt komercyjny, więc jeżeli firma nie podpisała umowy, nie ma jej rozkładów w portalu. Nie dalej jak kilka miesięcy robiłem kwerendę połączeń dla woj. śląskiego i gdybym chciał się opierać tylko na tym portalu, schrzaniłbym robotę. Od tego momentu jestem uprzedzony i nie traktuję tego portalu jako wiarygodne źródło informacji |
|
|
|
|
Wracam do tematu: Autobus jest i owszem ale z Poznania do Stalowej jedzie całą noc a moja córka wraca do domu i szukam innego środka lokomocji aczkolwiek pewnego i nie nocnego.Może ktoś wraca tą trasą w najbliższym czasie?
|
|