|
|
|
gdzie w stalowej lub okolicach mogr kupić jagnięine
w marketach chyba niema |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiedyś kupiłem w Matthiasie, ale z tego, co wiem, to nawet jeśli nie mają na "stanie", to można zamówić.
|
|
|
|
|
albo cielęcine
może na bazarze mają |
|
|
|
|
rok temu na halmarze zamawiałem, taka hurtownia jest gdzie i detalicznie sprzedają
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Cielęcina - Matthias. Najlepiej na ul. KEN - tam najświeżej wygladała. Jagnięciny jeszcze w sklepie nie widziałam, szczerze mówiąc.
Masz wysublimowany smak, Wania Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
ch stalowa wola
tam stoisko miesne maja fajne :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
kilka lat temu w okolicach szokoły muzycznej chodziła babina z torbami wypchanymi mięchem. Ksywe wiała "cielęcina". Może masz tam kogoś znajomego, to popytaj się czy dalej odwiedza tamtą okolicę.
Poza tym to okolicehali targowej u przyjezdnych wieśniaczek, koczujących w okolicach dawnego sklepu "Diadem". Także w sobotę rano w godzinach dopołudniowych pod "Justynę" zajeżdża koleś co sprzedaje własne wyroby z auta. Możesz popytać się także pod hutą, ta też handlują takimi specjałami. Powodzenia. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Bartomix, sądzisz, że mięcho z torby baby jest godne polecenia? Ja bym się bała jeść nieatestowane mięsiwo.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
ja jadam od malego i nawet wyroslem :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ifg - od baby z torby jadasz, czy z torby od małego?
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja w całej Stalowej Woli mam problem z kupnem wieprzowiny i wędlin które by mnie zadowoliły.
|
|
|
|
|
CYTAT Ifg - od baby z torby jadasz, czy z torby od małego? lo c...uj udam ze jestem normalny, ze nie pomyslalem o tym na co naprowadzasz i ze nie bylo to obrzydliwe, przeciez to dzieci czytaja ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ifg - przepraszam ;) Karny jeżyk dla mnie
|
|
|
|
w masarni :orzechów" marek kułaga ... maja sklep na poniatowskiego ... wiejskie jadło czy jakos tak
|
|