|
|
|
Witam, czy macie kogoś, kto zajmuje sie skupowaniem lub wycinką drzewa? mam stary zapuszczony sad w zarzeczu i chciałbym się pozbyć drzewa.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ci co są dostępni z ogłoszeń odmówili?
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, czy macie kogoś, kto zajmuje sie skupowaniem lub wycinką drzewa? mam stary zapuszczony sad w zarzeczu i chciałbym się pozbyć drzewa. daj znac mieszkancom :] u mnie na wiosce to dziala, za material wyrywaja i wycinaja iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
termin szczegóły napisałem na priw
CYTAT hejka moge wysłac katalog bo ja to zamawiam z włoch po cenach hurtowych ale branie mają bo dobra jakość.pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam, czy macie kogoś, kto zajmuje sie skupowaniem lub wycinką drzewa? mam stary zapuszczony sad w zarzeczu i chciałbym się pozbyć drzewa. daj znac mieszkancom :] u mnie na wiosce to dziala, za material wyrywaja i wycinaja Tylko się nie daj wyrolować i ma być z korzeniami wyrwane. Bo samo wycięcie nie rozwiązuje problemu, a weź później korzenie spróbuj wykopać. Albo płać dodatkowo za koparkę, która te korzenie wyciągnie |
|