|
|
|
Czy macie dziś od 15 problemy z siecią Heyah?
Nie można nigdzie zadzwonić ani dodzwonić się do numeru tej sieci. Ciekaw jestem, czy dotknęło to tylko niektórych numerów czy wszystkich w tej sieci? W Tarnobrzegu to samo: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=329&w=90391343&v=2&s=0 |
|
|
|
|
|
|
|
~~aska | |
|
|
Era cos majstruje przy nadajnikach widzialam ich rano w windzie w mostostalu i cos rozmawiali ze jeszcze na Hutnicza i na elektrowni ustawic musza
|
|
|
~~Policmeister | |
|
|
Era padła. Właściwie dobrze. Przynajmniej maniacy GSM odpoczną i przestaną wytwarzać elektrosmog w atmosferze.
|
|
|
~~xxx | |
|
|
tez mialem problem z era i heyah, dostep do sieci zabroniony
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
i macie swoje kapitalizmy! Za dawnych czasow, telefony to dzialaly non-stop, teraz Tusk, kapitalizm i dzika prywatyzacja powoduja zaniki pradu, sieci komorkowych i przyrostu naturalnego!@
|
|
|
~~Policmeister | |
|
|
Jasne, szczególnie podczas stanu wojennego.
Kilka godzin oddechu przyda się maniakom. |
|
|
~~douk | |
|
|
Caly nasz region padl na kilka godzin. Byla jakas awaria.
|
|
|
~~Policmeister | |
|
|
Albo modernizacja. Nikt nie będzie pracował przy włączonych BTS-ach - to łamanie praw człowieka.
|
|
|
~~Simplusowiec | |
|
|
nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi
|
|
|
|
|
|
CYTAT nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto. |
|
~~lkjlkj | |
|
|
W dojczland nie maja? To moze na wschod trzeba jechac?
|
|
|
|
|
|
CYTAT W dojczland nie maja? To moze na wschod trzeba jechac? Jestem tutaj i tu mi potrzebny telefon, jak jestem tam, to mam numer niemiecki. Roaming jest nadal drogi. A dla twojej złośliwości i zarazem głupoty dodam, że Era jest jak najbardziej niemiecka, na bazie T-Mobile. |
|
~~Simplusowiec | |
|
|
CYTAT CYTAT nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto. i tak dzwonisz po całej UE? ja dzwonię po kraju i mam 5 gr/min a jak chcę żeby zadzwonił do mnie ktoś z UE to mu puszczam biedaka bo z komórki w UE połączenie do komórki w Polsce kosztuje parę-paręnaście centów (zależnie od kraju) więc nawet na nasze pieniądze taniej niż te 44 gr Heyahowe |
|
|
|
|
|
CYTAT i tak dzwonisz po całej UE? ja dzwonię po kraju i mam 5 gr/min a jak chcę żeby zadzwonił do mnie ktoś z UE to mu puszczam biedaka bo z komórki w UE połączenie do komórki w Polsce kosztuje parę-paręnaście centów (zależnie od kraju) więc nawet na nasze pieniądze taniej niż te 44 gr Heyahowe Dzieciaki mogą sobie sygnały puszczać. Jeśli ja dzwonię w sprawach poważnych to nie mogę sobie sygnałków puszczać, tylko muszę sam dzwonić. Telefon służy nie tylko do pogaduszek towarzyskich. A sieć play, czyli P4, wcale nie ma takiej różowej oferty. Dodam tutaj, że połączenia wykonywane do tej sieci są o wiele droższe, niż gdzie indziej. Sieć nie ma własnej infrastruktury GSM i musi korzystać z roamingu wewnętrznego w Polkomtelu. |
|
~~prepaid | |
|
|
CYTAT CYTAT nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto. 44 gr/min to znacznie przepłacasz kolego, nawet tuBiedronka ma 33 gr/min |
|
|
~~Plus dlabiznesu | |
|
|
CYTAT Dzieciaki mogą sobie sygnały puszczać. Jeśli ja dzwonię w sprawach poważnych to nie mogę sobie sygnałków puszczać, tylko muszę sam dzwonić. Telefon służy nie tylko do pogaduszek towarzyskich. A sieć play, czyli P4, wcale nie ma takiej różowej oferty. Dodam tutaj, że połączenia wykonywane do tej sieci są o wiele droższe, niż gdzie indziej. Sieć nie ma własnej infrastruktury GSM i musi korzystać z roamingu wewnętrznego w Polkomtelu. a ja jestem prawdziwym byznesmenem i korzystam w swoim telefonie z VoIP-a i płacę za minutę do UE parę groszy. a po Polsce dzwonię w ramach abonamentu tak samo po parę groszy /minutę ale już normalnie via GSM. |
|
|
~~Play Online | |
|
|
CYTAT A sieć play, czyli P4, wcale nie ma takiej różowej oferty. Dodam tutaj, że połączenia wykonywane do tej sieci są o wiele droższe, niż gdzie indziej. Sieć nie ma własnej infrastruktury GSM i musi korzystać z roamingu wewnętrznego w Polkomtelu. owszem, sieć P4 dopiero rozwija swoją sieć GSM, ale nadajników klasy nodeB (czyli UMTS - dla niewtajemniczonych) - którą też rozwija w szybkim tempie, ma więcej niż Plus, Era czy Orange gwoli wyjaśnienia zaczęli je stawiać dopiero dwa lata temu, podczas gdy pozostała trójca walczy z tym tematem już od lat |
|
|
~~WszechPolak | |
|
|
CYTAT Jestem tutaj i tu mi potrzebny telefon, jak jestem tam, to mam numer niemiecki. Roaming jest nadal drogi. A dla twojej złośliwości i zarazem głupoty dodam, że Era jest jak najbardziej niemiecka, na bazie T-Mobile. nie wstyd ci korzystać z niemieckiej sieci komórkowej? |
|
|
|
|
|
CYTAT nie wstyd ci korzystać z niemieckiej sieci komórkowej? W biznesie nie ma sentymentów kolego. Jeśli coś jest dobre a zarazem tańsze to może być i ruskie, żydowskie czy brazylijskie. Do tej pory miałem Plusa, ze względu na dobry zasięg, ale w obecnej sytuacji nie chcę wiązać się nową umową, gdyż w tym roku opuszczam kraj na stałe, więc wybrałem najtańszą ofertę pre paid. |
|
|
|
|
Osz ty kapitalisto jeden! Nie dosyc, ze zdradzasz ojczyzne, to jeszcze oszukujesz korzystajac z naszych przywilejow uciekajac pieniedzmi do Niemiec!
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
~~FRANKI | |
|
|
CYTAT [cytat] Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto. ale na komorki chyba inna cena sprawdzales?dzwoniles do kogos na kom za granice i placiles 44grosze?ja myslalem ze tylko stacjonarne po 44gr za granice?! |
|
|
|
|
|
CYTAT ale na komorki chyba inna cena sprawdzales?dzwoniles do kogos na kom za granice i placiles 44grosze?ja myslalem ze tylko stacjonarne po 44gr za granice?!nie wiem Na komórki też. Sprawdzone. |
|