|
|
|
Czy to prawda, że aby zmniejszyć czynsz za mieszkanie to można zrezygnować z balkonu ? Podobno przychodzi ekipa, odcinają balkon, biorą go na wózek akumulatorowy typu melex, a my płacimy 100 zł taniej. Takie więści słyszałem stojąc w kolejce za podwawelską.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahahahahahhahah żeś dowalił do pieca
|
|
|
|
|
CYTAT Czy to prawda, że aby zmniejszyć czynsz za mieszkanie to można zrezygnować z balkonu ? Podobno przychodzi ekipa, odcinają balkon, biorą go na wózek akumulatorowy typu melex, a my płacimy 100 zł taniej. Takie więści słyszałem stojąc w kolejce za podwawelską. dobre "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Czy to prawda, że aby zmniejszyć czynsz za mieszkanie to można zrezygnować z balkonu ? Podobno przychodzi ekipa, odcinają balkon, biorą go na wózek akumulatorowy typu melex, a my płacimy 100 zł taniej. Takie więści słyszałem stojąc w kolejce za podwawelską. Trzeba było zapytać czy ta podwawelska jest świeża, bo chyba Ci jednak zaszkodziła
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
CYTAT Czy to prawda, że aby zmniejszyć czynsz za mieszkanie to można zrezygnować z balkonu ? Podobno przychodzi ekipa, odcinają balkon, biorą go na wózek akumulatorowy typu melex, a my płacimy 100 zł taniej. Takie więści słyszałem stojąc w kolejce za podwawelską. Udał Ci się żart jak nic |
|
|
|
|
Pytam, bo może to prawda z tymi balkonami. Wpadł mi do głowy pomysł,że wydzierzawił bym drugi balkon, powiększył blokowy standard . Tylko pośba! czy moge liczyć na forumową rodzine ? Już nawet zaplanowałem prace. Czekolada jako pierwszoplanowy pomocnik, podtrzymuje balkon z drabinki, chętni forumowicze którzy mają mniej jak 601 postów, odcinają go z góry , a my tzn. forumowiecze mający więcej jak 1000 postów obserwujemy wszystko z dołu.
Przy montażu ta sama kolejność, tylko Tygrysek posprawdza momenty dokręcenia aby Czekolady nie przygniotło, bo przecież ktoś jeszcze musi nam ugrilować podwawelską na zakonczenie tak wielkiej inwestycji ! |
|
|
|
|
Dealer'a nie zmieniaj, byle czego Ci nie wciska
|
|