|
|
|
Moje pytanie dotyczy kwestii, gdzie i jak szukać pracy jako nauczyciel w Stalowej, w pup ofert nie ma, na stronie kuratorium również, rozsyłanie cv do placówek przez kilka lat nie daje efektów, może macie jakieś skuteczne sposoby?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A jestes nauczycielem.... od?
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT może macie jakieś skuteczne sposoby? Sam widzisz, że jak zaciskasz horyzont poszukiwań to nie odnosisz oczekiwanych skutków. Trzeba się uelastycznić i poszukać czegoś innego, co można było by robić. I dalej szukać pracy jako nauczyciel. |
|
|
|
|
To Pan profesor już kilka lat rozsyła CV ?
|
|
|
|
|
rozsyłać to sobie możesz
trzeba chodzić z cv osobiście i nie zostawiać w sekretariacie tylko próbować dostać się do dyrektorów i czymś ich do siebie przekonać. a najlepiej to szukać kontaktów wśród obecnych nauczycieli. w szkołach leży mnóstwo przeróżnych cv i każde kolejne wysłane trafia do segregatora (albo i nie) i słuch po nim ginie. trochę wysiłku i sprytu. |
|
|
|
|
Najmniej chcą teraz humanistów, niestety, więc jeżeli uczysz jakiegoś nieścisłego przedmiotu to może być ciężko.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Jak nie ma ofert w kuratorium to szukaj w nowym krematorium. Pewnie szukaja kogos do pracy.
|
|
|
|
|
Pozostaje zmywak. Zarobisz więcej, podszkolisz język. Trzeba widzieć ser, a nie same dziury
|
|
|
|
|
Jest na to jedna metoda najlepiej mieć tatę dyrektora. Ja sama jestem nauczycielem niestety nie pracującym w zawodzie i wiem, że bardzo ciężko jest dostać się do tak zamkniętej grupy społecznej jaką są nauczyciele. Też roznosiłam podania, umawiałam się na rozmowy i od 3 lat dalej nie pracuję w szkole. Zaczęłam się przekwalifikowywać na inny zawód, bo w szkole nie ma szans - przestałam się łudzić.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
feltd - jak znam życie to krematorium już obsadzone. No chyba, że kogoś przez pomyłkę spalą to znajdzie się etat
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|