NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
gdzie szukac pracy - nauczyciel, gdzie szukać prace - nauczyciel
ff
Wysłany: 23 Maja 2012r. 19:05  
Moje pytanie dotyczy kwestii, gdzie i jak szukać pracy jako nauczyciel w Stalowej, w pup ofert nie ma, na stronie kuratorium również, rozsyłanie cv do placówek przez kilka lat nie daje efektów, może macie jakieś skuteczne sposoby?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Maja 2012r. 19:05  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2012r. 19:19  
A jestes nauczycielem.... od?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2012r. 19:23  
CYTAT
może macie jakieś skuteczne sposoby?

Sam widzisz, że jak zaciskasz horyzont poszukiwań to nie odnosisz oczekiwanych skutków.
Trzeba się uelastycznić i poszukać czegoś innego, co można było by robić. I dalej szukać pracy jako nauczyciel.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2012r. 19:25  
To Pan profesor już kilka lat rozsyła CV ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2012r. 20:01  
rozsyłać to sobie możesz jezyk
trzeba chodzić z cv osobiście i nie zostawiać w sekretariacie tylko próbować dostać się do dyrektorów i czymś ich do siebie przekonać. a najlepiej to szukać kontaktów wśród obecnych nauczycieli.
w szkołach leży mnóstwo przeróżnych cv i każde kolejne wysłane trafia do segregatora (albo i nie) i słuch po nim ginie. trochę wysiłku i sprytu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2012r. 20:59  
Najmniej chcą teraz humanistów, niestety, więc jeżeli uczysz jakiegoś nieścisłego przedmiotu to może być ciężko.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2012r. 07:48  
Jak nie ma ofert w kuratorium to szukaj w nowym krematorium. Pewnie szukaja kogos do pracy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2012r. 13:04  
Pozostaje zmywak. Zarobisz więcej, podszkolisz język. Trzeba widzieć ser, a nie same dziury umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Maja 2012r. 12:51  
Jest na to jedna metoda najlepiej mieć tatę dyrektora. Ja sama jestem nauczycielem niestety nie pracującym w zawodzie i wiem, że bardzo ciężko jest dostać się do tak zamkniętej grupy społecznej jaką są nauczyciele. Też roznosiłam podania, umawiałam się na rozmowy i od 3 lat dalej nie pracuję w szkole. Zaczęłam się przekwalifikowywać na inny zawód, bo w szkole nie ma szans - przestałam się łudzić.

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Maja 2012r. 12:53  
feltd - jak znam życie to krematorium już obsadzone. No chyba, że kogoś przez pomyłkę spalą to znajdzie się etat smiech2smiech2

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »