|
|
|
Witam!
Czy ktos z Was puszczał lampiony na swoim weselu lub był na takim, na którym się puszczało? Interesuje mnie strona organizacyjna (jak wyglądało to w praktyce) i strona wizualna (czyli czy był efekt). Z gory dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja nie byłam na weselu, gdzie "się puszczało", ale słyszałam, że to niebezpieczne może być
Jeśli chodzi o stronę wizualną, mogłoby być ciekawie,tak....inaczej. |
|
|
|
|
Jest to fajne, dopóki nie zaczną spadać i przez przypadek nie podpalą drzewa...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
widzę ze nie każdy ma pojecie o lampionach jest bezpieczne nic nie spada dobrze przymocowane paliwko to dotąd leci aż się wypali leci nawet do pięciuset metrów oczywiście pogoda bezwietrzna,
|
|
|
|
|
Byłem na poprawinach, gdzie puszczaliśmy lampiony. Efekt niesamowity i dzieciaki miały super frajdę. Polecam
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja byłam młoda para koło godz22-24 (już nie odmierzam zegarkiem ;) ) zaprosiła wszystkich gości na zewnątrz lokalu itd itp i drużbowie puszczali swoje białe a para młoda czerwone serducha - efekt niesamowity i naprawdę super to wszystko wyglądało ...na marginesie dodam ,że przed kościołem zanim goście tradycyjnie składali życzenia na młodą parę poleciały coś jak fajerwerki ale z płatkami róż co też mi się podobało zaje....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|