~~Goolfista | |
|
|
W piątek wieczorem stalowowolscy policjanci zatrzymali pijanego kierowcę samochodu marki daewoo matiz. 18-letni mieszkaniec Stalowej Woli mając 2,14 promila alkoholu w wydychanym powietrzu wjechał na chodnik przy ulicy Kilińskiego, omal nie wjeżdżając w dwójkę przechodniów.
ludzie, to już się w głowie nie mieści, daewo matizem? to już nie ma innych aut ot np. Golf, BMW-a, itp |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~szkoda gadac | |
|
|
aaaleee mąądry jesteś czy to ważne jakim samochodem ?? wazniejsze chyba to ze nikomu sie krzywda nie stała trepie !!! widze ze taki inteligent z ciebie jak wiekszosc tych co jezdza BMW I tymi zajebistymi GOLFAMI z tiuningiem!!!
|
|
|
~~lkjklj | |
|
|
No matiz jest wzglednie maly...
|
|
|
~~lkj | |
|
|
ale pojemny
|
|
|
|
|
|
CYTAT . ludzie, to już się w głowie nie mieści, daewo matizem? to już nie ma innych aut ot np. Golf, BMW-a, itp hehe ale Baran z ciebie jak stąd do niebylca... też masz golfa z niemiec po powodzi złożonego z dwóch połówek zespawanych w Słubicach? zapomniałem o super tuningu czyli kolumny w bagażniku, taka przynęta na blachary hehe [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~Golfista | |
|
|
mój Golf jak jade przez miasto to wydaje naokoło siebie fajowy dźwięku: WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
a matiz to chodzi jak mikser kuchenny albo jaki mikro-odkurzacz |
|
|
|
|
|
CYTAT mój Golf jak jade przez miasto to wydaje naokoło siebie fajowy dźwięku: WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a matiz to chodzi jak mikser kuchenny albo jaki mikro-odkurzacz I oczywiście, już nieważne, że pijany gówniarz mógł kogoś zabić! Ważne, że Ty masz lepszy samochód. Żałosne! Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Tak, teraz będziecie mówić o samochodach, który lepszy, a chodzi o pomyłkę ! Przecierz już nieraz tak było napisane...
Ogarnijcie się ! wieś się bawi \' : ) |
|
~~anty-burak-team | |
|
|
CYTAT I oczywiście, już nieważne, że pijany gówniarz mógł kogoś zabić! Ważne, że Ty masz lepszy samochód. Żałosne! Buhahaha, 30-letni Golf 2 z rynną zamiast tłumika lepszy Lepszy ale chyba pod wiejską dyskotekę, gdzie blachary sikają jak widzą podjeżdżającego szmelcwagena i każda chciałaby przejechać się w aucie |
|
|
~~Krak | |
|
|
CYTAT CYTAT I oczywiście, już nieważne, że pijany gówniarz mógł kogoś zabić! Ważne, że Ty masz lepszy samochód. Żałosne! Buhahaha, 30-letni Golf 2 z rynną zamiast tłumika lepszy Lepszy ale chyba pod wiejską dyskotekę, gdzie blachary sikają jak widzą podjeżdżającego szmelcwagena i każda chciałaby przejechać się w aucie Problem jest inny !!! ps: 30 letni golf 2 ??? |
|
|
~~BMW-a 7xx | |
|
|
CYTAT Buhahaha, 30-letni Golf 2 z rynną zamiast tłumika lepszy Lepszy ale chyba pod wiejską dyskotekę, gdzie blachary sikają jak widzą podjeżdżającego szmelcwagena i każda chciałaby przejechać się w aucie będę brał cię, w aucie, cię ehe ps. pytanie do jeżdżących Matizami - czy w Matizie można zrealizować rzeczy wymienione powyżej ?? bo w moim BMW-a 7xx nie ma z tym najmniejszych problemów |
|
|
~~haha | |
|
|
CYTAT CYTAT Buhahaha, 30-letni Golf 2 z rynną zamiast tłumika lepszy Lepszy ale chyba pod wiejską dyskotekę, gdzie blachary sikają jak widzą podjeżdżającego szmelcwagena i każda chciałaby przejechać się w aucie będę brał cię, w aucie, cię ehe ps. pytanie do jeżdżących Matizami - czy w Matizie można zrealizować rzeczy wymienione powyżej ?? bo w moim BMW-a 7xx nie ma z tym najmniejszych problemów ja pamiętam czasy gdy w maluchu nie takie rzeczy się robiło ;P |
|
|
~~lkjlkj | |
|
|
Butle z gazem masz zamiast zapasu? Bo jak w bagazniku to nie zlozysz siedzen...
|
|
|
~~kljklj | |
|
|
Chyba ze macie 1,5m w kapeluszu i jedziesz w poprzek...
|
|
|
~~haha | |
|
|
CYTAT Butle z gazem masz zamiast zapasu? Bo jak w bagazniku to nie zlozysz siedzen... nie ma tubę ze wzmacniaczem |
|
|
~~RNI | |
|
|
CYTAT Butle z gazem masz zamiast zapasu? Bo jak w bagazniku to nie zlozysz siedzen... ja przepraszam, ale gdzie Matiss ma bagażnik, z przodu ? Bo chyba nie z tyłu ??? |
|
|
~~BMW | |
|
|
CYTAT ja przepraszam, ale gdzie Matiss ma bagażnik, z przodu ? Bo chyba nie z tyłu ??? oczywiście że z przodu, przeciesh z tyłó ma toto silnik który to boróczy prawie tak jak 30-letnie BEEMKI wieśniaków ze Stalowej i zwłaszcha okolicy |
|
|
~~M&M | |
|
|
... a prawo jazdy przynajmniej macie ?
|
|
|
~~oh yea | |
|
|
Pamięta kto jeszcze ten kawał o matizie?
|
|
|
~~M&M | |
|
|
Tfu! pie.... Matiz
|
|
|
~~M&N | |
|
|
CYTAT CYTAT ja przepraszam, ale gdzie Matiss ma bagażnik, z przodu ? Bo chyba nie z tyłu ??? oczywiście że z przodu, przeciesh z tyłó ma toto silnik który to boróczy prawie tak jak 30-letnie BEEMKI wieśniaków ze Stalowej i zwłaszcha okolicy to Matiz ma silnik wogóle ? |
|
|
|
|
|
Macie coś do Matizów ?
wieś się bawi \' : ) |
|
~~BMW-a 7xx | |
|
|
CYTAT Macie coś do Matizów ? Matiss to gówno |
|
|
~~Golf 2 | |
|
|
CYTAT CYTAT Macie coś do Matizów ? Matiss to gówno 25-letnie BMW serii 7 to dopiero szrot |
|
|
~~Hondziarz | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Macie coś do Matizów ? Matiss to gówno 25-letnie BMW serii 7 to dopiero szrot Goolfy i BMW-a to szmelcwageny. Tylko HONDA !!! |
|
|