~~znawca | |
|
|
co sądzicie o tej niesympatycznie wrednej babie od Goli??? kobicie się wydaje że dalej są lata 80 . ale szef tej pani jest przecież taki sam .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~foryy | |
|
|
ta pani jest chyba nienormalna .
|
|
|
~~pacjent | |
|
|
Możecie powiedzieć, o której mowa, bo pracuje ich tam 3.
|
|
|
~~hehe | |
|
|
a co ta Pani robi? dokucza wam;)?
|
|
|
~~lkjlkj | |
|
|
uje klientów.
|
|
|
~~europ | |
|
|
chodzi napewno o tą największą i "najmądrzejszą" wszystko jej przeszkadza i wszędzie sie wpierd...ala
|
|
|
~~fifa | |
|
|
ło ta pani jest super !!! zajmuje sie tym co nie trzeba ,jak ona ma zmiane to syf wszędzie jak szlak , za szmate sie nie wezmie ale klientów to lubi terroryzować .
|
|
|
~~bibi | |
|
|
nie wiem czy to była Jasia,byłam tam tylko raz z dziećmi,ze skierowaniem na gimnastykę korekcyjną na basenie,na recepcji była ohydna baba,która zajmowała się sprzedawaniem plastikowych klapek,kiedy zpytałam ją o zajęcia na basenie,popatrzyła na moje dzieci i krzyknęła,że przecież one się potopią!szok!
|
|
|
~~Tymo | |
|
|
Ja też twierdzę,że kobieta jest niesympatyczna,humorzasta, nie nadaje się do pracy recepcjonistki absolutnie.Na takim stanowisku powinien pracować ktoś kto lubi ludzi, a nie ktoś kto każdego klienta traktuje jak intruza.Czasy komuny już dawno minęły i pań ekspedientek ,które ustawiały klientów także.Pozostałe panie są super.
|
|
|
~~vter | |
|
|
CYTAT nie wiem czy to była Jasia,byłam tam tylko raz z dziećmi,ze skierowaniem na gimnastykę korekcyjną na basenie,na recepcji była ohydna baba,która zajmowała się sprzedawaniem plastikowych klapek,kiedy zpytałam ją o zajęcia na basenie,popatrzyła na moje dzieci i krzyknęła,że przecież one się potopią!szok! to była własnie pani Jasia |
|
|
~~bobo | |
|
|
no co wy !!! kobita chce być ważna!!!!
|
|
|
~~Łukaniu | |
|
|