Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
husky
16 Maj 2012r. Witam wczoraj znaleziono suczke husky ,widac ze ktos ja wyrzucil suczka jest bardzo wychudzona widac ze miala male pieski jest bardzo smutna i osowiala ,ma wodniaka i ubytki na siersci . /.Prosze o pomoc zlokalizowanie z jakiej miejscowosci pochodzi Kkto wie czyj ten piesek byl. NA smyczy chodzi ladnie BARDZO CIERPI NIC W NIEJ RADOSCI NIE MA o info prosi : renata79.79_(at)_o2.pl Nie zna ktoś takiego pieska przypadkiem ? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
W jakiej okolicy została znaleziona ta suczka?
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT W jakiej okolicy została znaleziona ta suczka? Dobre pytanie. Jeśli czyta to pani która zamieściła ogłoszenie, prosimy o info. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Witam u mnie sie znajduje na WOLI RZECZYCKIEJ .moj tel 787559121 prosze dzwonic .wychodzi na przystanek i wreaca spowrotem do mnie.
|
|
|
|
|
Lepiej zacznij jej szukać nowego domku i to takiego, który o nią zadba i jej nie wyrzuci. Sezon się zaczyna, takich piesków wyrzuconych z samochodu będzie więcej, niestety...
|
|
|
|
|
oj trudno znalezc dom dla starego pieska , mlodego kazdy przygarnie a taka staruszke to nikt nie chce
|
|