|
|
|
Witam. Mam pytanko: czy ktoś z Was używał tabletek na odchudzanie lub napojów? Jeśli tak to proszę napiszcie ich nazwy, działanie, skutki uboczne i cenę. Z góry dziękuję
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Ten kto wymyśli skuteczny i nieoperacyjny środek na odchudzanie pewnie dostanie nobla. Cała reszta to "suplementy diety" o skuteczności placebo.
Jedyny sposób by schudnąć to spalać więcej kalorii niż się przyjmuje. Tylko tyle i aż tyle, więc albo siedzenie na kanapie i głód, albo jedzenie normalnie i ruch. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
No może wreszcie wymyślą coś dla leniwych (tych, którzy nie mają zapału do ćwiczeń).
|
|
|
|
CYTAT No może wreszcie wymyślą coś dla leniwych (tych, którzy nie mają zapału do ćwiczeń). Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce) "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
CYTAT No może wreszcie wymyślą coś dla leniwych (tych, którzy nie mają zapału do ćwiczeń). Wymyślili już dawno Odsysanie |
|
|
|
|
Polecam dietę MŻ Działa wyśmienicie
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Mam pytanko: czy ktoś z Was używał tabletek na odchudzanie lub napojów? Jeśli tak to proszę napiszcie ich nazwy, działanie, skutki uboczne i cenę. Z góry dziękuję Polecam L-carnitine z zieloną herbata ale tlyko wtedy kiedy ćwiczysz minimym 4x w tygodniu ;)+ oczywiście dieta, bo z samych tabletek nie schudniesz ;) |
|
|
|
|
CYTAT Polecam dietę MŻ Działa wyśmienicie Pewnie czekasz teraz, aż ktoś zapyta o rozwinięcie skrótu, żeby zabłysnąć. |
|
|
|
|
No faktycznie ten skrót jest taki skomplikowany, że głowa mała.. sama nie daje rady go odszyfrować
|
|
|
|
|
Mniej tłustych rzeczy, więcej owoców i duużo ruchu. Trochę cierpliwości a efekty same przyjdą. Pozdrowionka ;)
|
|
|
|
|
meridia jest dobra
tzn była dobra bo ją wycofali ... |
|
|
|
|
Wiesz żadna chemia nie zastąpi wysiłku .
A to ze będziesz brała jakieś suplementy na odchudzanie to i tak nie chudniesz ponieważ potrzebny jest ruch by się pocić bo owe wspomagacze o które ci chodzi to one powodują tylko ze sie bardziej pocisz podczas wysiłku co nie jest wcale przyjemne zalewać sie potem . Również byłem leniem ale w ciągu pół roku zmieniłem swoje życie i schudłem ponad 10kg . I bez żadnej jakiejś diety tylko ustatkowałem swoje posiłki . A przepis to siłownia bynajmniej 3 razy w tyg, rowerek bynajmniej 3 razy w tygodniu (czas przejazdu pierwsze 2 tygodnie po 30min i później z każdym tygodniem dodajemy 5 min aż dojdziemy do 45 ) Pozdrawiam i życzę wytrwania . W tym u mnie dochodziła gra w piłkę 2 razy w tygodniu. Teraz przestałem śmigać rowerkiem i chodzić na siłkę i nadal chudnę a gram tylko w piłkę i wycieczki rowery. Proponuje zacząć żyć aktywniej |
|
|
|
|
Meridia, lub jej odpowiednik zelixa może być dobry jak masz potężną nadwagę ale szkoda serducha. Najbardziej polecałbym sprawdzony i uznawany za najmocniejszy "Hypedrine OD" Znajdziesz go na suple.us albo na allegro. Niby 90 tabletek ale kosi tłuszcz ostro (ważne by nie przekraczac 2-3 tabletek dziennie bo w innym wypadku efekt bedzie jak po spidzie
|
|
|
|
|
UPS OxyElite Pro
lub Kilosports Hyperdrine OD Wedlug mnie ten pierwszy lepszy, 2 zawieraja 1-3 dimethylamylamine co daje dosc mocnego kopa ale u niektorych wplywa na zle samopoczucie. Oczywoscie nie dla osob z chorobami krazenia. Mysle ze wszystko znajdziesz na inrernecie supe dosc dobrze opisane na fsd czy kfd oraz innych forach. Pozdrawiam Krzysiek PS Oczywiscie piguleczki nie zrzuca za ciebie nadmiaru tluszczu to tylko dodatek do zbilansowanej diety i cwiczen (szczegolnie tych aerobowych) |
|
|
|
|
Meridia jest dobra, kojarze jedną taką która notorycznie odlatywała po 3 tabletce. Da siękupić dalej tylko czy jest sens?
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dla leniwych to lodówka z zamkiem zegarowym Mniej jeść, więcej się ruszać i nie potrzeba cudownych diet, suplementów itd.
|
|
|
|
|
O rany ile komentarz dzięki za informacje. Macie rację kupuję rolki i idę śmigać póki pogoda ładna
|
|
|
|
Ja kiedyś brałam Olimp CLA z zielona herbatą ale tylko przez dwa miesiące.Jedno opakowanie starcza na miesiąc czasu,moja skóra stala sie jędrna a cellulit mniejszyByła oczywiscie dietka,zero slodyczy,slodkich napojów,fast foodów,jadłam mniejsze posiłki i pilam duzo,duzo wody.Aha polecam picie Activi, ale regularne,dobrze wplywa na przemianę materii-dziala cuda W niecale pol roku schudlam 23 kg bez zadnych cwiczen. Dalsza rodzina mnie nie poznawala hehe. Juz pol roku trzymam wage,jem z glowa i uzaleznilam sie od wody;) No ale teraz przybylo mi 3kg hehe,bo spodziewam sie upragnionego dzidziusia
Zycze powodzenia i wytrwalosci wszystkim odchudzajacym sie \"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
Schudnąć to jakby trochę umrzeć....
Nałapać kilogramów można piorunem.Wystarczy odrobina lenistwa i dużo żarcia. Myślisz że tak samo,szybko i przyjemnie,pozbędziesz się sadła? Do tego potrzeba czasu i odwrotności metody na tycie. Odrobina żarcia i dużo ruchu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
1. Rower
2. Rower 3. Rower Skutki uboczne : 1. Znikają pasztety, wory pod oczami, trzeba dorobić dziurki w pasku spodni "na wstecz"...etc 2. Zaj...sta kondycha :-) Dieta-CUD - nie ma czegoś takiego pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|