|
|
|
http://www.benc.pl/grupy/forum/29/watek/1384495/stop_nop_-_petycja_ws_zmuszania_rodzicow_i_dzieci_do_szczepien/
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Tak, popieram, ale powinna być krótka piłka:
nie szczepisz = pozbawiasz dziecko ubezpieczenia zdrowotnego = płacisz za leczenie chorób i ich konsekwencje. Nie chce płacić ze swoich podatków za przemądrzałe mamusie propagujące poglądy ze średniowiecza. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
A co ze skutkami ubocznymi? Przepraszam nie wystarczy.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Tak, popieram, ale powinna być krótka piłka: nie szczepisz = pozbawiasz dziecko ubezpieczenia zdrowotnego = płacisz za leczenie chorób i ich konsekwencje. Nie chce płacić ze swoich podatków za przemądrzałe mamusie propagujące poglądy ze średniowiecza. z takimi tępakami jak ty nawet nie zaczynam dyskusji mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT A co ze skutkami ubocznymi? Przepraszam nie wystarczy. za to odpowiadasz ty jako rodzic , bo każdy ręce umywa.Przed każdym szczepienem wyrażasz zgodę na to i ponosisz potem konsekwencje ,a gorzej jak nie wyrażasz zgody- wtedy jestes wyrzutkiem,złym rodzicem .Ja jestemza tym,żeby był to wolny wybór każdego rodzica oczywiście ,który zostanie poinformowany o skutkach szczepien -nie tylko o superlatywach ich zastosowania. mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak, popieram, ale powinna być krótka piłka: nie szczepisz = pozbawiasz dziecko ubezpieczenia zdrowotnego = płacisz za leczenie chorób i ich konsekwencje. Nie chce płacić ze swoich podatków za przemądrzałe mamusie propagujące poglądy ze średniowiecza. z takimi tępakami jak ty nawet nie zaczynam dyskusji Przepraszam, a możesz wyjaśnić co jest nie tak w moim podejściu? Wydawało mi się, że proponuję uczciwe podejście. Szczepionka np na WZW B kosztuje około 1% kosztów rocznego leczenia, a leczenie nie trwa rok. Jak mamy chcą ryzykować zdrowiem swoich dzieci, to niech to robią, ale dlaczego ja mam do tego dopłacać? PS: tak, też jestem rodzicem Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Tak, popieram, ale powinna być krótka piłka: nie szczepisz = pozbawiasz dziecko ubezpieczenia zdrowotnego = płacisz za leczenie chorób i ich konsekwencje. Nie chce płacić ze swoich podatków za przemądrzałe mamusie propagujące poglądy ze średniowiecza. z takimi tępakami jak ty nawet nie zaczynam dyskusji Przepraszam, a możesz wyjaśnić co jest nie tak w moim podejściu? Wydawało mi się, że proponuję uczciwe podejście. Szczepionka np na WZW B kosztuje około 1% kosztów rocznego leczenia, a leczenie nie trwa rok. Jak mamy chcą ryzykować zdrowiem swoich dzieci, to niech to robią, ale dlaczego ja mam do tego dopłacać? PS: tak, też jestem rodzicem ty w ogóle piszesz nie na temat , jak chcesz porozmawiac na temat szcepien to pisz pw mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Tak, popieram, ale powinna być krótka piłka: nie szczepisz = pozbawiasz dziecko ubezpieczenia zdrowotnego = płacisz za leczenie chorób i ich konsekwencje. Nie chce płacić ze swoich podatków za przemądrzałe mamusie propagujące poglądy ze średniowiecza. z takimi tępakami jak ty nawet nie zaczynam dyskusji Przepraszam, a możesz wyjaśnić co jest nie tak w moim podejściu? Wydawało mi się, że proponuję uczciwe podejście. Szczepionka np na WZW B kosztuje około 1% kosztów rocznego leczenia, a leczenie nie trwa rok. Jak mamy chcą ryzykować zdrowiem swoich dzieci, to niech to robią, ale dlaczego ja mam do tego dopłacać? PS: tak, też jestem rodzicem Propaganda koncernów farmaceutycznych widzę robi z mózgu papkę... jest wiele dowodów na to, że niektóre szczepionki są zupełnie zbędne, a co gorsza po ich podaniu występują reakcje, które negatywnie wpływają na rozwój dziecka. To tak jak z świńską grypą i paniką sprzed kilku lat, gdzie cała europa wydała masę pieniędzy na szczepionki przeciw nieistniejącemu problemowi, napychając kieszeń koncernom. Ja na swoim przykładzie - gdy szczepiłem się każdej jesieni przeciwko grypie, bo wszędzie trąbią, że warto, że trzeba, to każdej zimy czy wiosny chorowałem i łamało mnie tak, że 2-3 dni musiałem plackiem leżeć w łóżku. Od 5 lat nie szczepię się i zimą czy wiosną mam co najwyżej zwykłą anginę. 2 lata temu wziąłem szczepionkę wzmacniającą - broncho-vaxom. Od tego czasu w ogóle nic, żadne przeziębienie, co najwyżej lekki katar. Dlatego szczepionki wzmacniające - tak, szczepionki p. grypie - nie! |
|
|
|
|
CYTAT Propaganda koncernów farmaceutycznych widzę robi z mózgu papkę... jest wiele dowodów na to, że niektóre szczepionki są zupełnie zbędne, a co gorsza po ich podaniu występują reakcje, które negatywnie wpływają na rozwój dziecka. Jakieś źródła podasz? Tylko proszę o wiarygodne, naukowe, a nie takie w których matka opisuje, że jej dziecko rozwijało się dobrze, a tu tydzień po szczepieniu autyzm ignorując fakt, że część chorób wrodzonych (w tym wspomniany autyzm) po prostu w tym czasie się ujawnia. CYTAT To tak jak z świńską grypą i paniką sprzed kilku lat, gdzie cała europa wydała masę pieniędzy na szczepionki przeciw nieistniejącemu problemowi, napychając kieszeń koncernom. Tutaj masz jak najbardziej rację, to było chore. Róznica pomiędzy tamtym co było wtedy, a tym co dotyczy dzieci jest taka, że w pierwszym wypadku rządzący działali w panice przed presją społeczną. Tutaj mamy do czynienia z procesem który trwa dziesięciolecia. CYTAT Ja na swoim przykładzie - gdy szczepiłem się każdej jesieni przeciwko grypie, bo wszędzie trąbią, że warto, że trzeba, to każdej zimy czy wiosny chorowałem i łamało mnie tak, że 2-3 dni musiałem plackiem leżeć w łóżku. Od 5 lat nie szczepię się i zimą czy wiosną mam co najwyżej zwykłą anginę. 2 lata temu wziąłem szczepionkę wzmacniającą - broncho-vaxom. Od tego czasu w ogóle nic, żadne przeziębienie, co najwyżej lekki katar. Dlatego szczepionki wzmacniające - tak, szczepionki p. grypie - nie! Przy jednej osobie tt może być przypadek. Każdy ma inny organizm. Ja się nie szczepię przeciw grype po części z lenistwa, a po części dlatego, że nie pamiętam już kiedy byłem ostatnio na nią chory. Natomiast jak zachoruję, to pewnie będzie mnie to więcej kosztowało niż tylko leki. Ale tą leniwą decyzję podejmuję świadomie. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT ty w ogóle piszesz nie na temat , jak chcesz porozmawiac na temat szcepien to pisz pw Piszę na temat, ale nie po Twojej myśli. Patrzę na temat inaczej i chyba nieco szerzej. Nie rozumiem, dlaczego mamy które tak protestują przeciw szczepieniom jednocześnie tak się obruszają gdy proponuję by podjęły decyzje ponosząc konsekwencje ryzyk z nią związanych. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ty w ogóle piszesz nie na temat , jak chcesz porozmawiac na temat szcepien to pisz pw Piszę na temat, ale nie po Twojej myśli. Patrzę na temat inaczej i chyba nieco szerzej. Nie rozumiem, dlaczego mamy które tak protestują przeciw szczepieniom jednocześnie tak się obruszają gdy proponuję by podjęły decyzje ponosząc konsekwencje ryzyk z nią związanych. temat jest o tym ,ze ci ktorzy sa przeciwni-a jest ich troche,moga podpisac taka petycję.a nie o jakiś podatkach psia mac! to pchaj do kieszeni rządowi i koncernom jak ci cos nie pasi.Nie mam zamiaru z toba dyskutowac na ten temat,bo to wybór kazdego rodzica jest i nie powinno byc w wolnym kraju czegos takiego ,jak zastraszanie i zmuszanie do szczepien noworodków.koniec kropka. mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT temat jest o tym ,ze ci ktorzy sa przeciwni-a jest ich troche,moga podpisac taka petycję.a nie o jakiś podatkach psia mac! to pchaj do kieszeni rządowi i koncernom jak ci cos nie pasi.Nie mam zamiaru z toba dyskutowac na ten temat,bo to wybór kazdego rodzica jest i nie powinno byc w wolnym kraju czegos takiego ,jak zastraszanie i zmuszanie do szczepien noworodków.koniec kropka. Tak jest! Dodał bym tylko, że przy okazji warto walczyć o zmniejszenie ceny bułki pszennej ! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT temat jest o tym ,ze ci ktorzy sa przeciwni-a jest ich troche,moga podpisac taka petycję.a nie o jakiś podatkach psia mac! to pchaj do kieszeni rządowi i koncernom jak ci cos nie pasi.Nie mam zamiaru z toba dyskutowac na ten temat,bo to wybór kazdego rodzica jest i nie powinno byc w wolnym kraju czegos takiego ,jak zastraszanie i zmuszanie do szczepien noworodków.koniec kropka. Tak jest! Dodał bym tylko, że przy okazji warto walczyć o zmniejszenie ceny bułki pszennej ! bułki pszennej? to za droga jest hhhhhiiihihihi mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT bułki pszennej? to za droga jest hhhhhiiihihihi Co to ma znaczyć hhhhhiiihihi... śmieszno Ci ? Bułka nie jest za droga ale człowiek który sie nie buntuje jest martwy. Bułka wydaje sie idealnym pretekstem aby przetoczyć walec w strone rządowej manipulacji ! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT bułki pszennej? to za droga jest hhhhhiiihihihi Co to ma znaczyć hhhhhiiihihi... śmieszno Ci ? Bułka nie jest za droga ale człowiek który sie nie buntuje jest martwy. Bułka wydaje sie idealnym pretekstem aby przetoczyć walec w strone rządowej manipulacji ! dobra spokojnie wejdz na poczte mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT dobra spokojnie Jeśli nie zgadzasz sie z moimi poglądami, wyrzuć telewizor przez okno (minimum 21 cali) + książeczke abonamentową z uregulowaną opłatą. Ewentualnie napisz " nie zgadzam się". |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT dobra spokojnie Jeśli nie zgadzasz sie z moimi poglądami, wyrzuć telewizor przez okno (minimum 21 cali) + książeczke abonamentową z uregulowaną opłatą. Ewentualnie napisz \" nie zgadzam się\". dla ciebie Ktośik http://www.wioch(...)ewizorow czekaj książeczka jeszcze mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT Hmmm, czy to efekt tolerowania wysokiej ceny bułki pszennej ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Hmmm, czy to efekt tolerowania wysokiej ceny bułki pszennej ? żąrcik taki mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT kasia868686 nie powinno byc w wolnym kraju czegos takiego ,jak zastraszanie i zmuszanie do szczepien noworodków Jestem za. Na szkodliwość szczepionek jest wiele przykładów. W Wielkiej Brytanii sąd uniewinnił lekarza krytykującego szczepienia... http://monitorpolski.wordpress.com/2012/04/02/wydarzenai-i-komentarze-2-kwietnia-2012r/ RotaTeq w Portugalii wycofany https://www.google.pl/#hl=pl&sclient=psy-ab&q=rotateq+wycofany&oq=RotaTeq&aq=3&aqi=g4&aql=&gs_l=hp.1.3.0l4.0.0.1.492.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0.QWoWhiNvaDM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=d2491fc5a153e3e4&biw=1024&bih=604 a to nie koniec przykładów |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT kasia868686 nie powinno byc w wolnym kraju czegos takiego ,jak zastraszanie i zmuszanie do szczepien noworodków Jestem za. Na szkodliwość szczepionek jest wiele przykładów. W Wielkiej Brytanii sąd uniewinnił lekarza krytykującego szczepienia... http://monitorpolski.wordpress.com/2012/04/02/wydarzenai-i-komentarze-2-kwietnia-2012r/ RotaTeq w Portugalii wycofany https://www.google.pl/#hl=pl&sclient=psy-ab&q=rotateq+wycofany&oq=RotaTeq&aq=3&aqi=g4&aql=&gs_l=hp.1.3.0l4.0.0.1.492.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0.QWoWhiNvaDM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=d2491fc5a153e3e4&biw=1024&bih=604 a to nie koniec przykładów słyszałąm o tym profesorze;/ szkoda go firmy farmaceutyczne nie popuszczą takim co sie wychylają a co do rotawirusów srusów itp., to nie mam pojęcia co za debile na to szczepią dzieci jeszcze;/ mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Typy zgłoszonych powikłań po szczepionkach HPV (baza VAERS) Liczby zgłoszonych przypadków
(stanowią tylko od 1 do 10% wszystkich prawdopodobnych, gdyż statystyki są fałszowane przez wpływowe korporacje). Zgłoszone powikłania 24 610 Poważne powikłania 3269 Trwałe kalectwo 805 Zgony 108 Brak poprawy 5010 Zagrażające życiu 468 Zabrane na pogotowie 9439 Patologiczny obraz cytologiczny 471 Dysplazja szyjki macicy 181 Rak szyjki macicy 34 Inne nowotwory 13 Infekcja wirusem brodawczaka (HPV) 300 Szczepienie ciężarnych matek 1603 Spontaniczne poronienia 288 Noworodki z wadami 170 Zemdlenia 3488 Mdłości 2369 Wymioty 1313 Utrata przytomności 1675 Konwulsje 1193 Padaczka 109 Depresja 160 Zawroty głowy 3264 Zaburzenia oddychania 833 Zawały serca 15 Demielinizacja 64 Bóle głowy 2455 Utrata pamięci 66 Migreny 295 Patologiczny MRI 229 Patologiczny obraz mózgu MRI 136 Napady senności (narkolepsja?) 206 Zapalenie mózgu 53 Zaburzenia przewodnictwa nerwów 23 Obrzęki ciała 646 Paraliż 97 Wysoka gorączka 1739 Dyskinezy 306 Chroniczne zmęczenie 1230 Samoistne upadki 626 Utrata czucia 937 Biegunki 452 Uszkodzenie neurologiczne 47 Neuropatia obwodowa 51 Bóle mięśniowe 649 Zaburzenia pracy mięśni 409 masakra jakaś;/ mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Jestem z kasią - NIE SZCZEPIĆ!!!
(nigdy tego nie zrobię , nawet pod przymusem) |
|
|
|
|
CYTAT Jestem z kasią - NIE SZCZEPIĆ!!! (nigdy tego nie zrobię , nawet pod przymusem) tu nie chodzi o to,żeby być za mną tylko żeby każdy rodzic podejmując decyzje sam o tym decydował i znał skutki uboczne szczepień, bo co niektórym w rządzie to sie juz we łbach poprzewracało .pozdrawiam mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT temat jest o tym ,ze ci ktorzy sa przeciwni-a jest ich troche,moga podpisac taka petycję.a nie o jakiś podatkach psia mac! Sam już nie wiem o czym jest temat, bo przez chwilę rozpisywałaś się nt. bułki pszennej, zaraz znowu piszesz o skutkach ubocznych szczepień, mimo, że jak sama zauważyłaś, temat jest o petycji i jeśli ktoś wysunął argumenty za szczepieniem, to masz pretensje, po czym rozpisujesz się o argumentach przeciw. Sama moja droga robisz bałagan. CYTAT Typy zgłoszonych powikłań po szczepionkach HPV (baza VAERS) Liczby zgłoszonych przypadków (stanowią tylko od 1 do 10% wszystkich prawdopodobnych, gdyż statystyki są fałszowane przez wpływowe korporacje). Te teksty o korporacjach i fałszerstwach. Przypomina mi to podejście niektórych dzieci w szkole "Ale mamo, ja się dobrze uczę, a to, że mam jedynki to dlatego, że się pani na mnie uwzięła" W totka miałbym szóstkę, tylko Lotto oszukało i specjalnie zmieniło numery. W wyborach wygrała moja partia, tylko oczywiście wpływowi ludzie sfałśzowali wyniki... i tak można bez przerwy, tylko po co? Temat szczepień już był. Co jakiś czas firmy produkujące leki na różne choroby zakaźne, bojąc się, że stracą zyski, preparują różnego typu badania, z których wynika, że szczepionki zabijają i psują dzieci. Szczepionka kosztuje 200zł, leczenie dziecka na ciężką chorobę zakaźną to czasem setki tysięcy. Do tego dochodzą jeszcze zyski firm pogrzebowych, za pochówki małych brzdąców którym się zeszło na WZW czy inne badziewie. Oczywiście wszystkie te firmy liczą po cichu na to, że jak ludzie przestaną się szczepić, to wybuchną epidemie, a wtedy kasa będzie im leciała jak woda z kranu, milionami będą sprzedawać leki. Zapewne wiele rządów różnych krajów też liczy na to, że narody staną się podatne na pewne choroby zakaźne, łatwiej wtedy będzie np. jakimś ekstremistom islamskim rozsiać nad Europą wirusy i doprowadzić to tragedii wybijając ogromne ilości ludności. Dziwne jest to, że macie tak wąskie umysły, że widzicie tylko to, co sobie dacie wmówić i nic poza tym. Tak jak już pisałem we wcześniejszej naszej cudnej dyskusji nt. szczepień, duża część z Was mi drodzy jest dowodem na to, że szczepionki uszkadzają mózg. Bo jestem pewien, że byliście szczepieni Pozdrawiam i już można jechać, krzyczeć, szczekać grozić. Trzy, dwa, jeden...... PAL! |
|