|
|
|
witam!
mam pytanko pracuje(pracował)ktoś w tej firmie? bede wdzięczny za wszelkie opinie o warunkach zatrudnienia i atmosferze tam panującej |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To co widzialem 3 lata temu ;zatrudniaja wszystkich jak leci ,a placa tyle co kot naplakal ,ale niewiem jak jest teraz
|
|
|
|
|
mi zaproponowali 6zł/h netto i umowa zlecenie(ślusarz) lub jeśli urząd pracy wyrazi zgode to zatrudnią mnie w ramach prac interwencyjnych
|
|
|
|
|
Czyli nic się nie zmieniło.[b]Takich radnych sobie wybieramy[b]Jeszcze na przewodniczących Rady i czeg po nich się spodziewać?
|
|
|
|
|
umowa zlecenie to stawka godzinowa powinna być minimum 20 zł netto
przy umowie zlecenie nie masz prawa do niczego i do niczego się nie lici a lata lecą pracy a ty do emerytury nic wyzysk w biały dzień walcz przy takiej stawce o umowę o pracę ... |
|
|
|
|
CYTAT mi zaproponowali 6zł/h netto i umowa zlecenie(ślusarz) Trzeba było zapytać czy poduszke masz sobie przynieść czy dają do tej umowy, bo za tą stawke to chyba będziesz tam leżał. |
|
|
|
|
A co myslicie ze to Huta gdzie panstwo dawalo na przeżarcie kasy zamiast inwestować. jetes fachowiec zarobisz, jestes leń to powinieneś jeszcze dopłacic do pracy. Nikt nikogo do pracy nie zmusza. Można siedziec pod budką z piwem lub na plantach w rozwadowie. Każdy ma wybór wy psudofachowcy.
|
|
|
|
|
CYTAT A co myslicie ze to Huta gdzie panstwo dawalo na przeżarcie kasy zamiast inwestować. jetes fachowiec zarobisz, jestes leń to powinieneś jeszcze dopłacic do pracy. Nikt nikogo do pracy nie zmusza. Można siedziec pod budką z piwem lub na plantach w rozwadowie. Każdy ma wybór wy psudofachowcy. Może zrobiłeś koniec na Super Mario Bros, może się na tym znasz ale skończ pie....ć w sprawach bardziej poważnych. |
|
|
|
|
zapomniałem dodać iż oczywiście pracy nie przyjąłem, znalazłem ja gdzieś indziej
|
|
|
|
|
Duszek13
A ty od czego takim wielkim fachowcem jestes? |
|