|
|
|
Witam,chciałam zapytać czy był ktoś może na "augiencji" u naszego prezydenta Stalowej Woli.Szykuję sie do niego w pewnej sprawie dotyczącej całego osiedla,chciałabym wiedzieć czy jest on normalny w rozmowie czy pyskaty tak jak ja?:D: czy da sie z nim w ogóle dojść do porozumienia.Prosze o opinie tych którzy tam byli.Dziękuję
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zanim się do Niego wybierzesz naucz się najpierw nazwiska Pana Prezydenta
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
o no tak pomyłka hiihih cos jeszcze mi powiesz ciekawego o nim?
|
|
|
|
I co to jest augiencja?
|
|
|
|
|
CYTAT I co to jest augiencja? żartobliwie ujęta "audiencja" czyli prywatnie lub publiczne spotkanie dżizes nie ważne dawac mi opinie na jego temat mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
"DZIZAS" DZIEWCZYNO ZOSTAN LEPIEJ W DOMU
|
|
|
|
|
CYTAT \"DZIZAS\" DZIEWCZYNO ZOSTAN LEPIEJ W DOMU wyluzuj dziewczyno mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT o no tak pomyłka hiihih cos jeszcze mi powiesz ciekawego o nim? podobno trzeba klęknąć i pocałować w magiczny pierścień aaaa nie.... pomyliłem, to chyba biskupa tak się wita |
|
|
|
|
jak będziesz błyskać jak tu na forum to faktycznie lepiej tam nie idź...
to bardzo konkretny i fajny gość , miałem przyjemność spotkać się z nim kilka razy, ale z terminami trzeba uzbroić się w cierpliwość |
|
|
|
|
Czy ktoś z zarządu SM morze poprawić błędnie wpisane w tytule nazwisko Prezydenta.
To wygląda i brzmi tak jakby zamiast szkło mówić i pisać śkło. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
kosmal3006 dobre się uśmiałam
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT kosmal3006 dobre się uśmiałam Jakby co to nie mam do Ciebie pretensji bo każdy się może pomylić a i takie nazwisko jak Ślezak też istnieje. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Konkretny koleś, idzie się spotkać i porozmawiać ale trzeba być cierpliwym. Mi dwa razy przenosili spotkanie, raz jakaś komisja, raz spotkanie w sprawie strefy i wiadomo że to było ważniejsze, za każdym razem przeprosiny i ustalenie pory dobrej dla obydwu stron.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
dziękuję
|
|
|
|
myślę , że ważny jest strój , no wiesz , tak że warto , warto noo...
aa i najważniejsze staraj się unikać kontaktu wzrokowego..dawno temu w chinach w prowincji Piung mieszkał pewien mandaryn z dynastii... luu |
|
|
|
|
kosmal3006 racja można się pomyliś tylko zauważ,że Prezydent to nie szary człowiek, jakiś pan x tylko osoba publiczna na dodatek nie od wczoraj urzędująca w magistracie. Co więcej to nie jedyna pomyłka pisarska w tym poście. No ale racja pomylić się może każdy.
p.s też nic nie mam do Ciebie >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
A to dobre!!! piszę o pomyłkach a sam pomyliłem Ciebie Betty z Kasią868686 - jakieś macie takie awatary w podobnych barwach, no wiesz... i tu i tu fajna laska i się człowiekowi obraz rozmywa No więc do Ciebie Kasiu868686 też nic nie mam "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
CYTAT A to dobre!!! piszę o pomyłkach a sam pomyliłem Ciebie Betty z Kasią868686 - jakieś macie takie awatary w podobnych barwach, no wiesz... i tu i tu fajna laska i się człowiekowi obraz rozmywa No więc do Ciebie Kasiu868686 też nic nie mam Kosmal,bidulo.... Pomyliłeś ze sobą dwie"laski"to o lasce chodził będziesz. To niewybaczalny faux pas... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
kosmal3006 luzik
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
bardzo konkretny i jak coś obieca to słowa dotrzyma
|
|
|
|
|
CYTAT A to dobre!!! piszę o pomyłkach a sam pomyliłem Ciebie Betty z Kasią868686 - jakieś macie takie awatary w podobnych barwach, no wiesz... i tu i tu fajna laska i się człowiekowi obraz rozmywa No więc do Ciebie Kasiu868686 też nic nie mam Betty pali fajki ja rzuciłam ale że fajne laski to nie zaprzeczę nie Betty? kosmal ja do ciebie też nic nie mam jestem spokojna,wyluzowaną dziewczyną mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT podobno trzeba klęknąć i pocałować w magiczny pierścień aaaa nie.... pomyliłem, to chyba biskupa tak się wita Popatrz Ty się, to tak się to teraz nazywa. Kiedyś inne określenia były... |
|
|
|
|
kasia868686 Betty nie pali fajek to tylko tak żeby groźniej wyglądało a za tą fajną laskę też nie zaprzeczę
|