|
|
|
Poszukuję osoby która zrobiła by piękny torcik dla dziecka na pierwsze urodziny na 10 czerwca, lub może polecicie mi kogoś kto zna się na takim fachu;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pw czeka.pozdrawiam
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Poszukuję osoby która zrobiła by piękny torcik dla dziecka na pierwsze urodziny na 10 czerwca, lub może polecicie mi kogoś kto zna się na takim fachu;) witam wpisz sobie w google torty ani stalowa wola i zobaczysz jak laska potrafi cuda zrobic z ciasta i dekoracji polecam naprawde
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Poszukuję osoby która zrobiła by piękny torcik dla dziecka na pierwsze urodziny na 10 czerwca, lub może polecicie mi kogoś kto zna się na takim fachu;) witam wpisz sobie w google torty ani stalowa wola i zobaczysz jak laska potrafi cuda zrobic z ciasta i dekoracji polecam naprawde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
te osoby są ze Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
Autorka bloga http://tortyani.blogspot.com/ jest ze Stalowej Woli. Dane kontaktowe masz na jej blogu (na samej górze strony)
|
|
|
|
|
Autorka pierwszego bloga z Tarnobrzega(ale moim zdaniem po ładny tort,a takie własnie robi warto się kawałek przejechać) ;)
autorka drugiego podanego jest ze Stalowej Woli ;) |
|
|
|
|
ok dzięki
|
|
Dołączył: 5 Maja 2012r. Skąd: okolice Stalówki Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Autorka pierwszego bloga z Tarnobrzega(ale moim zdaniem po ładny tort,a takie własnie robi warto się kawałek przejechać) ;) autorka drugiego podanego jest ze Stalowej Woli ;) Masz rację anno22, ale naszej Ani są równie śliczne a do tego pyszne |
|
|
|
|
CYTAT Oj Aniu Aniu, to pewnie miłe dla tych osób, że je polecasz, ale nie bądź taka skromna Twoje torty to są dopiero DZIEŁA! Nie raz oglądając Twoje fotki na blogu, nie można wyjść z podziwu. Już chyba kiedyś pisałam na ten temat, ale uważam że takie "coś" zasługuje na najwyższe pochwały i warto się powtórzyć. Jesteś po prostu fe-no-me-na-lna!! I myślę, że wielu się z tym zgadza, skoro tyle osób Cię poleca
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
no niestety żadna z tych osób nie może zrobić tortu a szkoda, no nic sama coś wykombinuję tylko muszę gdzieś znaleźć fajne ozdoby na torta, jakieś zwierzątka itp;)
|
|
|
|
|
Ewciaaa bardzo dziękuje za miłe słowa Tobie i innym forumowiczom polecającym moją osobę ) mój sekret tkwi w pasji,jaką jest dekorowanie,robię to co sprawia mi największą przyjemność i wychodzi mi to jak widać ;)
b1991 zobacz priv pozdrawiam |
|