|
|
|
Witam. Mam do was pytanie forumowicze. W naszym mieście jeździ taki srebrny bus, który się wyróżnia wśród innych, ponieważ posiada taką jakby przedłużkę ok 50cm na bagaż, taka jakby zamykana półka bagażowa wielkości całego tyłu busa, która jest przymocowana bodajże na stałe z tyłu busa. To takie jakby rozwiązanie dla busów co wożą ludzi i potrzebują dodatkowego miejsca na bagaż. W czym rzecz. Chodzi mi czy ktoś z was wie jak to się dokładnie nazywa, i czy można to gdzieś kupić? Bardzo mi na tym zależy. Potrzebuję ją nawet wypożyczyć by produkować takie same.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nazywa się to plecak lub poprostu bagażnik. Jest na allegro. Przy szukaniu wpisz plecak i marka auta np
http://alleg(...)415.html http://otomo(...)924.html |
|
|
|
|
Naprzeciwko dworca PKS_u - Stalowa Wola jest przystanek ZMKS_u często tam parkuje cyt Bus,kursuje na trasie St.Wola – Kraków...
Podjedź i zapytaj. http://www.transhans.pl/ Myślę,że udzielą ci informacji na ten temat... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT posiada taką jakby przedłużkę ok 50m na bagaż To się nazywa wagony i to nie bus, tylko lokomotywa musi być |
|
|
|
|
Jemu chyba o plecak chodzi a nie o wagon literówke trzasnął i nie 50 metrów a 50 cm
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Potrzebuję ją nawet wypożyczyć by produkować takie same. Kakaowy, jak dla mnie jesteś przechuj. Chcesz produkować coś, co nie wiesz jak się nazywa, do czego służy i widziałeś to w jednym busie. Chcesz wypożyczyć by produkować takie same. No super. Jeśli kiedykolwiek będzie dało się wypożyczyć rozum - bierz śmiało, sam załatwię Ci dotację z Unii Europejskiej na uruchomienie produkcji. Wyprodukujesz jedną sztukę, tak dla siebie, żeby mieć. |
|
|
|
|
Widzisz Lucky, Jesteś takim typem człowieka, który próbóje się udzielać na forum żeby zabłysnąć w stalowowowolskim środowisku internautów na tym forum. Mogłeś się najpierw spytać w jaki sposób chciałbym to produkować, bo tak naprawdę nie muszę wiedzieć jak to się dokładnie nazywa aby to produkować. Gdybyś tylko zaczerpnął trochę wiedzy to byś wiedział że takie rzeczy można produkować bez zbędnych maszyn, i dotacji unijnych , to byś może tego postu nie napisał, hmmm może nie. Bo ty zawsze masz na wszystko ripostę. Ja ich akurat nie potrzebowałem. A jeżeli chcesz dalej dogryzać na forum to poprostu napisz do mnie na pw, i cię zaproszę by pokazać jak produkuję podobne rzeczy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT jak się to dokładnie nazywa i gdzie kupię, jak się to dokładnie nazywa i gdzie kupię Nazywa się to wpier#%ol. Możesz dostać wszędzie. Gdzieniegdzie za darmo. kakaoweoko - jeśli zrobisz ten bagażnik wrzuć fotkę do "uśmiechnij się" socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Progres wbrew pozorom nie jest to mega trudne bo to zwykły laminat. Gorzej że nie ma na to homologacji na przyczepe i w razie dzwona jest problem. Owy plecak powinien być homologowany jako przyczepa ale tu z kolei brak kół więc podobna homologacja jak bagażnik montowany na hak
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Niezle sie zdziwisz zanim zaczinesz produkowac cos co jest przeznaczone do aut.... Formalnosci cie zjedza... A homologacje itd ? Zeby produkowac glupia pierdole trzeba sie niezle napocic a ty bedziesz robic takie cos od reki .. Dobre
A jak slysze o takich producentach ktorzy nie wiedza nawet jak cos sie nazywa a chca to robic to sie za glowe lapie. Mistrzu jesteś. |
|
|
|
|
No to może konkurs - na to dziwne ustrojstwo,na zadzie busów/autobusów,być może - technologię przyszłościową i produkt przeznaczony do aut w/w kategorii,w naszym skromnym grajdole szumnie/dumnie zwanym Stalową Wolą => opatentujemy...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|