|
|
|
Byłbym wdzięczny za jakieś opinie i podpowiedzi.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
piekna okolica,cisza.jeśli chodzi o kwatery,to wejdż w internet.do wyboru i koloru.pokoje,domki do full wypasu.wyżywienie też jest do wyboru,własny prowiant,lub u gospodarza,albo restauracyjki.pozdrawiam
|
|
|
|
|
Również polecam wypoczynek w tej miejscowości. Byłam tam 2 razy. Można wynająć pokoje nad samym zalewem tj. ul.Partyzantów i Targowa. Polecam!
|
|
|
|
|
Dziękuję mi właśnie chodziło o konkrety (np.podanie adresu ,ulicy) sprawdzone jak ktoś był.Nie interesuje mnie "coś" z internetu.
|
|
|
|
raz pojedziesz i na tym się nie skończy w internecie poszukaj sobie atrakcji roztocza i zaplanuj trasę, wszystkie są warte zobaczenia, jest masa kapliczek, pomników przyrody itp, nocleg zawsze znajdziesz na miejscu, od kilkunastu lat co roku chociaż na kilka dni cos mnie tam ciągnie
|
|
|
|
|
ja wiem czy cisza i spokój?na necie własnie sa tylko osrodki i domki pokazane jeden kolo drugiego i jescze na dodatek dookoloa dyskoteki i bary piwne ciekawe własnie jak jest naprawdę ja zawsze wybieram zwierzyniec tam jest prawdziwa cisza nawet psy rano nie szczekają
|
|