|
|
|
Fajne miejsce ale nic nowego się tam nie otwiera. Nic nie rusza do przodu. Przydał by się jakiś firmowy fajny sklep z odzieżą biżuterią bielizną może w najbliższym czasie coś otworzą. A parking płatny jest 15 min darmowe a potem chyba 1 zl potem 3 zl potem 6 zl potem 12 co godzinę . Cennik wisi w środku . A i muzyka by się tam przydała , za cicho jest . Poczekamy zobaczymy co się dalej będzie działo. Cos tam chłopaczki wykańczają w lokalach więc możliwe , że coś się będzie otwierać. A na tej Handlowej ktoś wie jakie będą sklepiki ??????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z ciuchami coś firmowego by się rzeczywiście przydało. Natomiast jubilerów aż nadto naokoło. Sklep z bielizną też chyba nie za bardzo. Zresztą niedaleko otworzył się sklep z profesjonalnym doborem biustonoszy w domu rzemieślnika. Zona kupiła tam biustonosz i normalnie wniebowzięta, a i sam powiem że też zauważyłem różnicę hehe . Tanio może nie jest ale co tam obie stony korzystają
Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
|
|
Przydałby się porządny fryzjer, ale nie typu "Kasia, Ela, Ola, Ewunia" [zbieżność nazw przypadkowa] tylko coś pokroju Jean Louis David, gdzie są profesjonalni fryzjerzy, którzy cały czas się szkolą i mają umiejętności oraz pasję. Bo w dzisiejszych czasach fryzjereczki (nie wszystkie oczywiście) to w większości nieuki, które po gimnazjum nie miały innego wyboru (między fryzjerem a cukiernikiem). Kiedyś kiedyś po szkole trzeba było mieć fach w ręku, żeby nie przymierać z głodu. W dzisiejszych czasach jest 180 stopni inaczej. Wiem, że jest już Gabriel pod "patronatem" L'Oreala, ale raz byłam i NIGDY WIĘCEJ!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Przydałby się porządny fryzjer, ale nie typu \"Kasia, Ela, Ola, Ewunia\" [zbieżność nazw przypadkowa] tylko coś pokroju Jean Louis David, gdzie są profesjonalni fryzjerzy, którzy cały czas się szkolą i mają umiejętności oraz pasję. Bo w dzisiejszych czasach fryzjereczki (nie wszystkie oczywiście) to w większości nieuki, które po gimnazjum nie miały innego wyboru (między fryzjerem a cukiernikiem). Kiedyś kiedyś po szkole trzeba było mieć fach w ręku, żeby nie przymierać z głodu. W dzisiejszych czasach jest 180 stopni inaczej. Wiem, że jest już Gabriel pod \"patronatem\" L\'Oreala, ale raz byłam i NIGDY WIĘCEJ! Niestety Jean Louis David też nie zachwyca. Chodziłem tam kilka razy na studiach w Rzeszowie. Co do profesjonalności to tyle, że można sobie było wybrać panią do strzyżenia. Sama widzisz, że nawet Gabriel pod patronatem jest słaby. Chodzi o to, że pracodawca zmienia często pracownice, które już trochę pracują i chciałyby podwyżkę. Najlepiej szukać fryzjerów, gdzie strzyżą właściciele i nie zatrudniają dodatkowych osób, wtedy jest pewność, że ta osoba zna się od lat na robocie. |
|
|
|
|
Bajabongo, a kiedy to było? Bo ja do którego JLD nie pójdę to jestem b. zadowolona
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Bajabongo, a kiedy to było? Bo ja do którego JLD nie pójdę to jestem b. zadowolona No w sumie już kawałek temu, jakieś 6-7 lat, to było w galerii Agora albo tej obok, niedaleko rynku. Pomijam fakt, że byli dość drodzy (wtedy ponad 20zł za strzyżenie). |
|
|
|
|
To od tego czasu wiele się zmieniło Polska jest zacofana, szczególnie podkarpacie, ale teraz to już nie to samo
|
|
|
|
Pan Bębenek jest profesjonalistą , najlepszy fryzjer w Stalówce, wiadomo, że trzeba zapłacić ale efekty są ;) Wiadomo, że nie wszystkich stać na takie przyjemności , a szczególnie w Stalówce . Zobaczymy co w Primie będą wyczyniać w Studio Urody bo gdzieś niedługo chyba będą otwierać . Exclusive tam będzie , zobaczymy jakie ceny to najważniejsze. Szkoda , że siłowni tam nie będzie bo przydała by się taka z prawdziwego zdarzenia ;)
|
|
|
|
|
o tak, siłownia/fitness club z prawdzwego zdarzenia to fajny pomysł. coś jak Pure np.
|
|
|
|
|
Nom Mike8 z ust mi to wyjąłeś . Coś nowego robiącego wrażenie by się przydało co przyciągnęło by ludzi tam do Galerii. Sama bym skorzystała
|
|
|
|
|
Dobry fryzjer czy siłownia nie potrzebują atrakcyjnej lokalizacji i to za grube pieniądze i właściciele takich doskonale o tym wiedzą. Szczerze mówiąc zakładanie siłowni/fitness club w galerii to było by novum w Stalowej Woli.Przy takim typie interesu raczej poszukałbym dużego lokalu nawet na obrzeżach miasta z dużym parkingiem i kasę za pierwszy czynsz w Primie wpakowałbym w reklamę. Zdecydowanie lepiej by wyszło. Nawet dzieląc przez połowę stawki czynszu o jakich się słyszy to przy lokalu przynajmniej 200m2(no co najmniej taki trzeba na fitness club) byłoby jakieś 10000 na reklamę. To już pokaźna kwota. Przy takiej sumce na reklamę i wielkości stalówki to obawialibyśmy się że nam ten fitness club za chwilę z lodówki wyskoczy
Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
|
|
na 200m2 to można zrobić sobie pseudosiłownię jakich w stw nie brakuje, a nie fitnessclub z prawdziwego zdarzenia. żeby to miało ręce i nogi potrzebne jest min. 1000m2.
w innych miastach takie fitnesscluby w galeriach handlowych bardzo dobrze się sprawdzają. |
|
|
|
|
A co sądzicie o MC donalds? poszedłby w galerii?
|
|
|
|
|
Na pewno nie w Stalowej - gimbusów mało, studentów jeszcze mniej.
Tylko przy trasie. |
|
|
|
|
małe szanse.
kiedyś rozmawiałam z kimś z KFC i odp była taka, że jeśli już to Nisko, przy trasie Lublin - Rzeszów. w Stw nie ma szans. podejrzewam, że podobnie jest z Mc Donaldem. |
|
|
|
|
Ja bym była za SPHINX Restauracją , może otworzą w nowej galerii na Handlowej ;) Macdonalds albo KFS to tylko Rzeszów tu u Nas w Stalówce to raczej nie przeszło by ;/
|
|
|
|
|
KFS to akurat w stalowej mamy ;p
nawet ostatnio byłam w tym przybytku jakby w KFC z taką werwą robili buły z kurczakiem to na pewno nie można by było zaliczyć tego do fast foodu ... |
|
|
|
|
CYTAT Ja bym była za SPHINX Restauracją , może otworzą w nowej galerii na Handlowej ;) Macdonalds albo KFS to tylko Rzeszów tu u Nas w Stalówce to raczej nie przeszło by ;/ Wg mnie na SPHINXA nie ma szans w Stalowej. Ceny u nich są bardzo wysokie. Jedzenie jest wyśmienite ale za najdrobniejszy obiad + napój trzeba dać 20zł. Normalny obiad + piwo to okolice 30zł. Jednak w Stalowej brak jest lepszych restauracji więc byłoby miło jakby SPHINX powstał. |
|
|
|
|
CYTAT Jednak w Stalowej brak jest lepszych restauracji więc byłoby miło jakby SPHINX powstał. Jest przecież restauracja Cleopatra, bardzo podobna (klon) spinxa. Moim zdaniem jakością potraw nie odstaje od oryginału. |
|