|
|
|
jaką firmę tranportową polecacie , gdzie kierowcę traktują jak człowieka ....nadmieniam iż pracowałem w kilu firmach i zawsze trafiałem raczej na bagno ... Nadmieniam jestem sumienny i uczciwy i chcę by pracodawca był choć w części łaskawy wobec pracowników a nie traktować od razu jak oracza. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaki rodzaj Cię interesuje ? kiper? chłodnia? szmata?
|
|
|
|
|
Mnie interesuje szmata nawet dwie
:) |
|
|
|
|
WSZYSTKO JEDNO , MAM DOŚWIADCZENIE NA KAŻDY RODZAJ SAMOCHODÓW CIĘZAROWYCH.
|
|
|
|
|
Na tą chwilę jeżdzę na tzw.patelni ale od trzech miesięcy pracodawca nie płaci całości wypłaty a wiadomo żyć trzeba rodzina ,rachunki i kredyt do spłacenia.
|
|
|
|
|
CYTAT Na tą chwilę jeżdzę na tzw.patelni ale od trzech miesięcy pracodawca nie płaci całości wypłaty a wiadomo żyć trzeba rodzina ,rachunki i kredyt do spłacenia. Przykre, ale w doświadczenia wiem, że w naszej okolicy (Nisko, Stalowa W.) to co drugi to p.......y oszust! Takich typów powinno się omijać z daleka, no ale jak sytuacja rodzinna kiepska, to ludzie łapią się czegokolwiek, sam wiem po sobie, pracowałem u takiego jednego dziada w Nisku, wypłata miała być do 10 każdego miesiąca, a szmaciarz płacił z dwu lub trzy tygodniowym opóźnieniem i też w ratach. PS. Proponuję stworzyć czarna listę takich dziadowskich firm, tylko co to da, pewnie nic. |
|
|
|
|
Do mario82 . Dzięki kolego ,tez doszedłem do takiego zdania ale wiesz ,może mieć pracodawca wymagania ,tylko żeby wypłata na czas była.Tu gdzie pracuję jest taka orka ( gdzie tak jest mogę na pw.)AUTA ZDEWASTOWANE,NIE SERWISOWANE ,opony się nadają do palenia ognia a nie jeżdzenia ,na trasie jak Ci braknie paliwa to najlepiej zatankuj za swoje a jak nie masz za co to stój aż o Tobie sobie przypomną .Jeżdzisz do bólu i przewozisz jak najwięcej ile się da bo taki rozkaz z góry , no a wypłata? no musisz sie prosić o swoją kasę i efekt wymierny.Może są jakieś firmy niekoniecznie z okolic Stalowej Woli . Do obecnej firmy dojeżdzam ok. 100 km .A Gancarz w Ulanowie co sądzicie??
|
|
|
|
|
Witam. W straży pożarnej potrzebują kierowcy .... spróbuj może Ci się uda...
|
|
|
|
|
A jeżeli ktoś zostanie świeżo upieczonym kierowcą C i/lub C+E to jaki proponujecie sposób na poszukiwanie pracy no bo przecież oczywistym jest brak doświadczenia w tym przypadku.
Internet?, chodzenie od drzwi do drzwi czy może coś innego? W jakiego typu przedsiębiorstwach jest najłatwiej podjąć pracę takiemu świeżakowi? Włochaty, co do PSP to czy nie są to czasem miejsca pracy dla strażaków z kat. C a nie zwykłych kierowców C? |
|
|
|
|
to są miejsca dla zwykłych śmiertelników (śmiech) Jak się dostaniesz to za pewne wyślą Cię na szkolenie i zostaniesz strażakiem kierowcą
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na tą chwilę jeżdzę na tzw.patelni ale od trzech miesięcy pracodawca nie płaci całości wypłaty a wiadomo żyć trzeba rodzina ,rachunki i kredyt do spłacenia. Przykre, ale w doświadczenia wiem, że w naszej okolicy (Nisko, Stalowa W.) to co drugi to p.......y oszust! Takich typów powinno się omijać z daleka, no ale jak sytuacja rodzinna kiepska, to ludzie łapią się czegokolwiek, sam wiem po sobie, pracowałem u takiego jednego dziada w Nisku, wypłata miała być do 10 każdego miesiąca, a szmaciarz płacił z dwu lub trzy tygodniowym opóźnieniem i też w ratach. PS. Proponuję stworzyć czarna listę takich dziadowskich firm, tylko co to da, pewnie nic. Witam Przyjacielu, co stoi na przeszkodzie, abyś to ty założył firme transportowa? Dasz pracownikom nowe zestawy, dobrą kase 5 tys. do rączki. Czas pracy od 7 do 15. Będą Cie chwalic na forum. Przecież w dzisiajszch czasach, każdy może rozkręcic dobry interes, zwłaszcza takie madrale jak Ty. Powodzenia |
|
|
|
|
może tu ... http://www.praca-za-granica.pl
widzialam tu czasem oferty dla kierowców Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT Witam Przyjacielu, co stoi na przeszkodzie, abyś to ty założył firme transportowa? Dasz pracownikom nowe zestawy, dobrą kase 5 tys. do rączki. Czas pracy od 7 do 15. Będą Cie chwalic na forum. Przecież w dzisiajszch czasach, każdy może rozkręcic dobry interes, zwłaszcza takie madrale jak Ty. Powodzenia Trafić na takiego mądralę jak ty to by było dopiero nieszczęście. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam Przyjacielu, co stoi na przeszkodzie, abyś to ty założył firme transportowa? Dasz pracownikom nowe zestawy, dobrą kase 5 tys. do rączki. Czas pracy od 7 do 15. Będą Cie chwalic na forum. Przecież w dzisiajszch czasach, każdy może rozkręcic dobry interes, zwłaszcza takie madrale jak Ty. Powodzenia Trafić na takiego mądralę jak ty to by było dopiero nieszczęście. Dlaczego ...? Dlatego, że koledze poradzilem, aby założył firme? Ma smykalke, jezdził juz . Moze ma jakies układy, znajdzie sobie firme dla której bedzie świadczył uslugi transportowe. Faktury będą mu płacić, zatrudni paru bezrobotnych kierowców... Nie bedzie złe;) |
|
|
|
|
CYTAT Witam Przyjacielu, co stoi na przeszkodzie, abyś to ty założył firme transportowa? Dasz pracownikom nowe zestawy, dobrą kase 5 tys. do rączki. Czas pracy od 7 do 15. Będą Cie chwalic na forum. Przecież w dzisiajszch czasach, każdy może rozkręcic dobry interes, zwłaszcza takie madrale jak Ty. Powodzenia Kapitalista - typ zapewne jestes jednym z takich co ludziom nie placa ! iwoada - nic zlego nie pisal - tylko prawde - jest umowa o prace i obie strony powinny sie z niej w 100% wywiazywac - i z tego co iwoada pisze on robi co do niego nalezy - chociaz musi jezdzic ruinami ktore zagrazaja bezpieczenstwu nie tylko kierowcy ale tez innym uczestnikom ruchu. Inspekcje drogowe powinny lepiej wziasc sie do roboty i te ruiny calkowicie wykluczyc z naszych (w dodatku tragicznych) dróg. A odnosnie takich pseudo biznesmanow - to mendy nie placa ludziom - a domki wybudowane, kilka nowych samochodow przed domem stoi a ludzie ktorzy pracuja u takich gnid nie maja na rachunki i na jedzenie. Pozniej pojawiaja sie placze, wynajmowanie detektywow bo....... dziecko takiemu pseudobiznesmanowi porwali. W takim wypadku powiem ........ bardzo dobrze - niech gnida wywiazuje sie ze swoich zobowiazan to go takie cos nie spotka - kazdy ma ograniczona cierpliwosc - a jak wymiar sprawiedliwosci nie potrafi nic robic z oszustami to ludzie musza sami "dzialac". |
|
|
|
|
[cytat]
CYTAT Witam Przyjacielu, co stoi na przeszkodzie, abyś to ty założył firme transportowa? Dasz pracownikom nowe zestawy, dobrą kase 5 tys. do rączki. Czas pracy od 7 do 15. Będą Cie chwalic na forum. Przecież w dzisiajszch czasach, każdy może rozkręcic dobry interes, zwłaszcza takie madrale jak Ty. Powodzenia Kapitalista - typ zapewne jestes jednym z takich co ludziom nie placa ! iwoada - nic zlego nie pisal - tylko prawde - jest umowa o prace i obie strony powinny sie z niej w 100% wywiazywac - i z tego co iwoada pisze on robi co do niego nalezy - chociaz musi jezdzic ruinami ktore zagrazaja bezpieczenstwu nie tylko kierowcy ale tez innym uczestnikom ruchu. Inspekcje drogowe powinny lepiej wziasc sie do roboty i te ruiny calkowicie wykluczyc z naszych (w dodatku tragicznych) dróg. A odnosnie takich pseudo biznesmanow - to mendy nie placa ludziom - a domki wybudowane, kilka nowych samochodow przed domem stoi a ludzie ktorzy pracuja u takich gnid nie maja na rachunki i na jedzenie. Pozniej pojawiaja sie placze, wynajmowanie detektywow bo....... dziecko takiemu pseudobiznesmanowi porwali. W takim wypadku powiem ........ bardzo dobrze - niech gnida wywiazuje sie ze swoich zobowiazan to go takie cos nie spotka - kazdy ma ograniczona cierpliwosc - a jak wymiar sprawiedliwosci nie potrafi nic robic z oszustami to ludzie musza sami \"dzialac\". [/cyt Dalej twierdze, że trzeba brać swój los w swoje ręce. Zakładać firmę, stworzyć super warunki dla pracowników i chwalić sie na forum. Jeśli kolega założy dziłalność, deklaruję - że będę zlecał mu usługi transportowe. Dodatkowo, będę płacił gotówką , przed każdym kursem. |
|
|
|
|
CYTAT .A Gancarz w Ulanowie co sądzicie?? Odpada, ta firma się sypie. PS. Wyślij mi to PW. @kapitalista, dobrze zrobisz, jak wyprowadzisz pieska na spacer, żeby się odesrał, przy okazji mózg sobie przewietrzysz, dziś nie grzeje tak mocno, więc skorzystaj z okazji. Gówno wiesz o branży transportowej i pracy kierowcy, o założeniu firmy to już nie wspomnę.! |
|
|
|
|
Jest dział ogłoszenia, zamykamy.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|