|
|
|
Witam,
czy ktoś miał do czynienia z zaborowska? jakie macie opinie na temat tej lekarki dot.leczenia noworodkow? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj, tak ja miałam do czynienia. Fantastyczna lekarka, cudowny dobry człowiek. Uratowała przed 2 laty zycie mojej córeczki. Wspomnę, że była tez cudownym oparciem dla mnie, bo chyba sobie wyobrazacie co to znaczy urodzić chore niemowle.Zorganizowała w nocy zaraz po urodzeniu porady specjalistyczne , przewieziono w nocy moją kruszynkę w specjalistycznym inkubatorze na oddział chirurgii do Rzeszowa,szybkie działania spowodowały, ze mamy teraz cudowną zdrową córcię! I o dziwo, zawsze nas pamięta, nawet raz na zakupach poznała moją córeczkę. Szkoda, że nie przyjmuje poza szpitalem, zapewne miałaby tłumy pacjentów. GORĄCO POLECAM PANIA. ZNAM WIELE MATEK KTORYM NAPRAWDĘ POMOGŁA.
|
|
|
|
|
EDIT: Nie będę wyrażał jednak obszernych opinii, bo specjalistą nie jestem. Wykasowawszy co namazałem wcześniej napisze tylko: opinię mam negatywną.
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
//moderowano - nie na temat - anulka
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
//moderowano - nie na temat[zajefajnie samą siebie moderować hahaha ] - anulka
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pierwsza opinia super - i o takie właśnie mi chodziło! a reszta? jakaś pyskówka słowna nikomu do niczego nie przydatna;/ luudzie czy to już normalnie nie można pozyskać jakichkolwiek informacji????;/
|
|
|
|
|
CYTAT ("kotek82") Witam,czy ktoś miał do czynienia z zaborowska? jakie macie opinie na temat tej lekarki dot.leczenia noworodkow? pierwsza opinia super - i o takie właśnie mi chodziło! a reszta? jakaś pyskówka słowna nikomu do niczego nie przydatna;/ luudzie czy to już normalnie nie można pozyskać jakichkolwiek informacji????;/ Wybacz,już sam tytuł może zdziwić i zastanowić,dlaczego tak piękny umysł,użył w temacie nazwiska:Zaborowska:to napis na dropsie czy c(k)ondonie,aby wycierać sobie tyłek,rodzice nie wychowali i kultury nie nauczyli... O co ci chodzi z tymi pyskówkami,trzeba było inaczej sformułować temat... Szukasz opinii/informacji na necie,nie ma ich zbyt wiele. W realu,udaj się pod gabinet: lek.med.Alicji Zaborowskiej [specjalność:neonatologia] i tam uzyskasz,zapewne wszystkie opinie... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
w tytule było wyraźnie napisane DR zaborowska ( gdzie się podziało? uwierz, że nie mam pojęcia) reiker miałeś do czynienia? masz jakąś opinie? to ją najnormalniej w świecie wyraź ! jeśli nie to po jaki ci,,,, się odzywasz?;/ mój temat nie zawierał żadnej obrazy nikogo, nikogo niczym nie podcieram - nie mierz innych swoją miarą....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam bardzo dobra i miła.
|
|
|
|
|
Negatywna
Pani Ę Ą, twierdziła że dziecko nie jest żółte tylko ma karnacje ciemną po ojcu, (syn z masą urodzeniową 2kg) po tygodniu od wyjścia ze szpitala i nadal był żółty. nie zleciła badań bilirubiny ( byliśmy skierowani do poradni patologii noworodka w szpitalu).Już tam sie nie pokazaliśmy , bo na drugi dzień po wizycie w szpitalu w Nowej Dębie okazało się ,że poziom bilirubiny był wysoki, a mały miał w moczu tyle bakterii, że leżeliśmy tydzień pod kroplówką. Na wymioty mnie rwie jak ją widzę. |
|
|
|
|
//moderowano - nie na temat - posty na temat jak widać nie są moderowane !!! - anulka
|
|
|
|
|
negatyw dla tej Pani,wymyśliła sobie wadę serca u mojego syna po urodzeniu-że coś za wolno bije czy coś.Zabrali mi go na jakieś parę godzin na obserwację,gdy Pani doktor zobaczyła że nici z łapówki stwierdziła ze cos sie jej pomyliło że serce oki- pomyliło to jej sie zawody-powinna leczyć zwierzęta;/nie wspomnę już o tym że jest humorzasta weszła do sali po czym zapytalam " wiadomo już coś ,co z synem " a ona- "o jejku-Pani to by wszystko chciała juz wiedzieć nie rozerwe się" ludzie to po kiego hu.. wprowadza zamęt w moich myślach .Szkoda mi gadać na jej temat.
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT ("kama1234") Cyt z tematu:Położnictwo -Nisko- co sądzicie? Natomiast Zaborowska na oddziale noworodków w Stalowej Woli zimna,chłodna i nieprzyjemna. Zgadzasm się z tą opinią + drobne uwagi kasi868686 otwierają oczy i dają do myślenia... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|