|
|
|
jw
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie jestem kibicem i dla mnie to strata czasu.
|
|
|
|
|
ja kibicemteż nie jestem ale z ciekawości sobie oglądam
|
|
|
|
|
Dla tych co nie oglądają do przerwy Polska 1-0 Grecja
|
|
|
|
|
ja nie oglądam a Euro 2004 oglądałam z wypiekami na twarzy i może ze dwa mecze tylko przegapiłam hehe
|
|
|
|
|
Fuck Euro!
Kolejna imreza/wydażenie które będzie wykożystane przez propagandę Tuska i przysłoni partactwo jego rządu. Setki wyruchanych firm, tysiące ludzi bez pieniędzy. Ale ch.j z tym! mamy przecież A2 do Warszawy, stadiony które zaczynają się sypać zanim je otwarto(chociażby "narodowy"). FUCK EURO! nie to że nie kibicuję biało-czerwonym, ale w dupie mam cały ten cyrk! Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT ... Kolejna imreza/wydażenie które będzie wykożystane....cyrk! WydaŻenie wykoŻystane koŻystnie lub nie... Fajny mecz Lewandowski główkował chociaż.. |
|
|
|
|
no ale dojeba.em z tym wydarzeniem wykorzystanym i jeszcze czymś tam przez "ż"
szoko szok! Ale czasem zadarzy się, nawet Bronkowi Komorowskiemu Sorry, przepraszam, poniosło mnie. Dobrze (a może i szkoda), że więcej nie pisałem bo mogło by się to ciekawie rozwinąć Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
mysle ze juz pomalu mozna zegnac chlopakow i dziekowac za wystep na euro :]
|
|
|
|
Nie oglądam i wychodzi na to że już nie obejrzę.
Buuuu....posmucony jestem trochę... Akurat nie jestem zwolennikiem tej dyscypliny. Chociażby dlatego,że polska piłka nożna ,a właściwie liga to był,jest i będzie układ patologiczno-korupcyjny. Nie oznacza to,że nie kibicuję naszej drużynie narodowej. Wręcz przeciwnie Nie jestem chamem z gatunku "Tomaszewskiego",któremu nie tylko w głowie ale i doopie się regularnie przewraca. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Najważniejsze, że gdzieś wygraliśmy
Siatka dla naszych 3 : 0 Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|