~~s0bek | |
|
|
Niech to będzie miejsce wymiany informacji i doświadczeń związanych z użytkowaniem konsoli. Oferty wymiany sprzedaży gier.
Sam zacznę: SPRZEDAM/WYMIENIĘ GTA IV Ratchet & Clank: Tools of Destruction Nfs undercover |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~s0bek | |
|
|
W najbliższym czasie do listy dołożę DEAD SPACE
|
|
|
~~ljkklj | |
|
|
To ty kupujesz oryginalne gry? lol - normalnie chyba jestes tu nowy...
|
|
|
|
|
|
Tak się składa, że nie ma innego wyjścia.
|
|
~~llkjlkj | |
|
|
No wiem - dlatego tylko lamusy kupuja PS3, a ze pajacow (ostatnio) nie sieja, to ciezko w stalowej zalozyc "klup" PS3...
|
|
|
|
|
|
Ja osobiście preferuję ps3.
Przynajmniej nie ma jakiegoś durnego Xbox Live za którego trzeba jeszcze płacić Na ps3 sobie grasz przez net'a za darmo ;) |
|
~~lkjlkj | |
|
|
No to juz beda dwie osoby on-line
|
|
|
|
|
|
ja tam wole PSP
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
CYTAT ja tam wole PSP True. Jak ktoś mi kupi na urodziny PS3 to z chęcią zagram z nim ;) |
|
|
|
|
To ja też się przyłączę.
Aktualnie posiadam: Resistance:FOM Motor Storm Kane and Lynch ead Man Army Of Two Assasins Creed Dark Sector Metal Gear Solid 4:GOTP Burnout Paradise Little Big Planet Zainteresowany jestem raczej dorywczą wymianą gier, tak na 2 tyg lub dłużej. |
|
|
|
|
CYTAT No wiem - dlatego tylko lamusy kupuja PS3, a ze pajacow (ostatnio) nie sieja, to ciezko w stalowej zalozyc \"klup\" PS3... Kupuja bo ich stac na PS3, szczawiku Utknales w erze GameBoya? PS3 to wyokiej klasy odtwarzac BluRay plus gry, www itd.Osobiscie posiadam: MGS, Motor Storm, Resistance2, RE5, Killzone2, COD4, Beijing2008. |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale koledzy wam dobrze tez bym chcial miec PS3 ale niestety narazie mnie nie stac na takowe cudo ale w niedalekiej przyszlosci mam nadzieje ze sobie sprzecika zakupie i telewizorek jakis zainfekuje odrazu w tamtym roku mialem PSP i sprzedalem :( pozdrawiam wszystkich wlascicieli i fanow tego sprzeciaka
|
|
|
|
|
Użytkownicy PS3 PS2 a co myślicie o zawodach ps3 w pewnym clubie np teken lub piłka nożna lub coś innego spotkać sie pograć porywalizować na dużym ekranie lub projektorze z dobrym nagłosnieniem
|
|
|
|
|
CYTAT Użytkownicy PS3 PS2 a co myślicie o zawodach ps3 w pewnym clubie np teken lub piłka nożna lub coś innego spotkać sie pograć porywalizować na dużym ekranie lub projektorze z dobrym nagłosnieniem Uzytkownicy PS3 maja taka rywalizacje na codzien poprzez online ;) Pewnie ze nie ma to klimatu zlotu, ale kazdy posiadacz PS3 moze niemal w kazdej grze moze rywalizowac badz kooperowac z zywym zawodnikiem, dlatego ciezko bedzie zoragnizowac takie przedsiewziecie. Ja sie pisze w kazdym razie na LIVE PLAY ;) |
|
|
|
|
Jeżeli miałby ktoś grę skate (obojętnie jaką wersję to z chęcią się wymienie na jakiś okres czasu do zaoferowania mam:
-red dead redemtion -ojciec chrzestny 2 -Fear 2 Chętny pisać na tym poscie i na gg 35126365... ;) |
|