|
|
|
głupi to jesteś ty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to faktycznie post pelen tresci teraz prezentujesz. Chyba nie powiesz ze karmienie dziecka golym cyckiem w restauracji przy stole jest normalne. Ba! Sluchalem kiedys kazan pewnego ksiedza(bardzo znanego nie pamietam teraz jak mu bylo) ktory poruszal temat wstydu i wlasnie jako jeden przyklad podal kiedy siedzaca naprzeciwko niego matka nagle przy stole zaczela rozpinac bluzke. Rozumiem, ze on tez wg wac jest glupi bo przeciez ksiadz to nie ma pojecia o takich rzeczach. Oczywiscie kobieta zostala przez ksiedza skrytykowana, a wlasciwie jej nieodpowiednue zachowanie ktore dla was jest oznaką mestwa i spelnienia sie w roli matki polki, a co tam niech kazdy patrzy jak rozpinam bluzke i zdejmuje stanik
I jeszcze jeden link wam zarzuce: http://f.kaf(...)=3764045 Wypowiadaja sie tu glownie kobiety i glosow takich jak moje jest duzo wiecej. I zgadzam sie z tym ze publicznie karmi matka polka ktora na sile chce manifestowac ze jest "karmiąca". A nawet kilka artykulow gdzie sami autorzy wspominaja ze jest to ciezki temat: http://www.edzie(...)sia.html http://www.ciazo(...)9,1.html Ale stalowowlska ciemnota i tak bedzie uwazala ze jest zaje*** bo moze wywalic cyca w restauracji pod sciana. |
|
|
|
|
CYTAT Sluchalem kiedys kazan pewnego ksiedza..Rozumiem, ze on tez wg wac jest glupi bo przeciez ksiadz to nie ma pojecia o takich rzeczach. Jeśli ksiądz jest dla Ciebie wyrocznią, wiemy, że nie ma sensu z Tobą polemizować. Jakiego koloru nosisz beret? |
|
|
|
|
Ja daje przyklad ze nie tylko ja mam takie zdanie jak widac skoro ten temat tak szeroko jest komentowany w internecie ze juz ksiazki napisano to znaczy ze pogladay sa bardzo zroznicowane. Chyba mam do tego prawo? I widze ze w stalowej sie dluugo jeszcze nic nie zmieni. To jest po prostu wies. na ogolnopolskim forum juz widac zdania podzielone a tu? Same męczennice ktorym jest tak bardzo zle ze nie maja gdzie wywalic cyca i zmuszaja do gapienia sie na to wszystkich przechodiow.
|
|
|
|
|
Pier*olisz polarny. Weź idź se pobiegaj czy cuś
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
No to odpowiedz mi skad tyle kontrowejsi w internecie i szum np na kafetereii gdzie zdan takich jak moje jest wiecej niz karmiacych matek ktore obnosza sie ze swoimi cycami? Jakos do tego to sie nikt nie umie odniesc tylko mnie wyzywa
|
|
|
|
|
CYTAT Dziewczyny wywalajcie cycki! Ja tam chętnie popatrzę a ja chetnie popatrze i strzele pamieciowke ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wsrod karmiacych nie znajdziesz partnerki na wesele
|
|
|
|
|
CYTAT Wsrod karmiacych nie znajdziesz partnerki na wesele mnie to nie przeszkadza :], niech karmi, byle rowno dzielila a odpowiadajac na pytanie, na cycki obrazaja sie kobiety ktore nigdy nie byly matkami, albo byly nimi bardzo dawno :] zobaczysz jakie to ulatwienie, jak w parnik bachorowi trzeba bedzie zalewac co troche :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT I widze ze w stalowej sie dluugo jeszcze nic nie zmieni. To jest po prostu wies. na ogolnopolskim forum juz widac zdania podzielone a tu? Same męczennice ktorym jest tak bardzo zle ze nie maja gdzie wywalic cyca i zmuszaja do gapienia sie na to wszystkich przechodiow. Ja nie jestem męczennicą ale jestem ojcem małego dziecka i sporo jeżdżę po świecie ale takiej wiochy jaką ty reprezentujesz swoją osobą Stefku to dawno nie widziałem!!! I muszę ci przyznać rację...w Stalowej dłuuuugo się nic nie zmieni dopóki będą tu mieszkać takie typy jak ty!!!! Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
Ifeelgood- Jedyna normalna wypowiedz ktora mnie nie obraza wyzywa od tumanow pajacow niedorozwinietych itp. Chyba moge miec swoje zdanie na ten temat?
|
|
|
|
|
CYTAT Jakos do tego to sie nikt nie umie odniesc tylko mnie wyzywa Najwidoczniej na Kafeterii jest szczególny spend niedopieszczonych idiotów. Masz swoje zdanie, ok. Chwała Ci za to, ale daruj sobie texty typu "zaniedbana matka polka", "głupia matka " i drący japę bachor. Zacząłeś jechać epitetami, więc się teraz nie żal,że dostałeś kilka spacerkowych. Poszukaj amazonki, będziesz miał gwarancję, że cyca nie zobaczysz. Podwiąż też jajowody, by mieć pewność,że żaden bachor nie będzie darł Ci ryja |
|
|
|
|
Stefek, skoro wyrocznią dla Ciebie w Twoim ciemnym światopoglądzie jest niejaka Kafeteria... życzę powodzenia. Poza tym 1 raz słyszę, żeby księżulo taki świętojebliwy był, że aż upomina mać karmiącą, że niegodna.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Ifeelgood- Jedyna normalna wypowiedz ktora mnie nie obraza wyzywa od tumanow pajacow niedorozwinietych itp. Chyba moge miec swoje zdanie na ten temat?
[/cytat] Ale stalowowlska ciemnota i tak bedzie uwazala ze jest zaje*** bo moze wywalic cyca w restauracji pod sciana.[/cytat] Ty za to możesz obrażać innych...dowiedziałeś się parę słów prawdy o sobie i zabolało, co? Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
Straaasznie haha mam gleboko w powazaniu wasze wywody na temat "karmienia" i obnoszenia sie z tym.
PS. w tym rankingu szczegolnie najprzydatniejsza jest rada z klasztorem bo przypadki karmienia w kosciele tez nie sa swiatu obce Przeciez to takie ludzkie. Po co matka ma chociazby wychodzic z kosciola? Przeciez moze rozpinac stanik bo jest "karmiaca". |
|
|
|
|
@all nie ma co dyskutować z małoletnim ciemnogrodzianinem. Pożyje jeszcze trochę, skończy szkołę, znajdzie jakąś laskę (może wtedy wreszcie zobaczy całą kobietę, a nie tylko cyca), potem może założy rodzinę to mu się sieczka w głowie uporządkuje.
Najlepszy tekst świadczący o zupełnym braku dojrzałości oraz świadczący że nigdy w związku nie był: "nigdy bym nie dopuscil aby moja kobita matka mojego dziecka wywalala cyce(...)" Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT @all nie ma co dyskutować z małoletnim ciemnogrodzianinem. Pożyje jeszcze trochę, skończy szkołę, znajdzie jakąś laskę (może wtedy wreszcie zobaczy całą kobietę, a nie tylko cyca), potem może założy rodzinę to mu się sieczka w głowie uporządkuje. Najlepszy tekst świadczący o zupełnym braku dojrzałości oraz świadczący że nigdy w związku nie był: \"nigdy bym nie dopuscil aby moja kobita matka mojego dziecka wywalala cyce(...)\" Też tak uważam A wracając do tematu, to przechodziłem dziś obok tak reklamowanego przez "daffydaff" komisu "Nie z tej bajki".I co z tego, że ma podobno przewijak dla niemowląt jak nie ma podjazdu dla wózków, a do sklepu wchodzi się po schodach!Są więc tylko dwa wyjścia:albo targać wózek w rękach albo zostawiać pod sklepem...Nie jest to więc miejsce przyjazne matkom z małymi dziećmi.... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
Dodam tylko tyle ze jestem w wieku rozrodczym wiec moje nastawienie nie ulegnie zmianie. Goly cyc to goly cyc the end.
|
|
|
|
|
CYTAT Goly cyc to goly cyc the end. pewnie masz male i wstydzisz sie pokazac :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Dodam tylko tyle ze jestem w wieku rozrodczym wiec moje nastawienie nie ulegnie zmianie. Goly cyc to goly cyc the end. Stefek myślałem żeś facet: http://www.stat.(...)1729.htm PS: ja nie wątpiłem, że masz skończone 15 lat. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
Goly cyc to goly cyc the end.
Albo jesteś pedałem i stąd to obrzydzenie do cycków... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
odnośnie do mojej ostatniej w tym wątku wypowiedzi - niestety postanowiłam się zniżyć do twojego poziomu Stefku. nie pomogło.
koleżanka powyżej pokazała ci obrazy Matki Boskiej Karmiącej, które wiszą w kościołach, a ludzie się do niej modlą. dlaczego więc jej wyznawczynie nie miałyby brać z niej przykładu? czy cyc na tym obrazie również cię oburza? a może podnieca? gustaw racja - nowa miejscówka Komisu niefortunna. |
|
|
|
|
POlarny szanuje twoje zdanie na temat matek karmiących publicznie,masz rację,że to twoje zdanie i masz prawo je wyrażac na forum- mi to nie przeszkadza ,że cie to brzydzi -( resztą jest wiele którym to przeszkadza).Nie ma sensu drążyć tematu i sprzeczać się z forumowiczami ,którzy maja odmienne zdanie niż ty czy ja czy ktos tam.Na siłę nie zmienisz ich podejśćia i ich poglądów także wyluzuj i zaakceptuj fakt ,że jak wyrazisz inne zdanie niż reszta zostaniesz zbluzgany.Dobre jest stwierdzenie" dużo wiedzieć ,mało mówić" pozdrawiam
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|