|
|
|
W jakim banku mozna szybko zrealizowac czek z zagranicy? Najlepeij zeby nie trzeba bylo zakladac konta i czekac nawet do 3 miesiecy na realizacje bo tak juz wyczytalem na różnych forach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w kazdym i nie czeka sie trzy miesiace ale niestety piec tygodni tak
|
|
|
|
|
nie w kazdym bo np w multibanku tego nie robia i w aliorze tez nie a w spoldzielczym trzeba miec konto
|
|
|
|
|
idz do BGZ
|
|
|
|
|
Ja wymieniałem kiedyś czek z USA w pko bp. Konta nie trzeba bylo zakladac ale czekalem ok miesiaca. |
|
|
|
|
moj znajomy realizowal czek w pko w rzeszowie i chyba nie czekal dlugo
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
NA przyszłośc polecam paypala - przelew usa - polska idzie 12 godzin
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
czek z Canady wymieniałem w poniedziałek 11.05.12 w PKO BP kasa od ręki w złotówkach , tylko trzeba założyć konto
|
|
|
|
|
W Alior Bank nie realizują....
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
Dołączył: 11 Wrz 2011r. Skąd: Madrid 28-024 Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W tym tygodniu realizowała czek moja mama w banku PKO w Krasniku. Trzeba założyc konto ale pieniadze mozna wybrac od reki.
|
|
|
|
|
W Banku Spółdzielczym w St. Woli, czekasz około 5 tygodni. Jeśli masz rachunek w walucie na jaki wystawiony jest czek, to płacisz 50 zł za realizację czeku. Jeśli takiego rachunku nie masz, to płacisz dodatkowo 20 zł.
|
|
|
|
|
A ja to slyszalem takie cus.
Ze w ktoryms z bankow czek zagraniczny realizujesz z miejsca i gotowke otrzymujesz od reki, a potem jezeli wyjdzie ze czek jest bez pokrycia, to ta gotowka co dostales jest traktowana jako pozyczka na 50%. I wtedy splacasz pozyczke zamiast 1000zl to splacasz 1500zl. Ale jaki bank to stosuje to niewiem. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|