|
|
|
Czy ktos wie cos na temat tej kobiety? Moze zna ktos jej adres tel...??? ktos byl i powie czy waro do niej isc...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kwestia czy w to wierzysz!
Znajoma bliska jeździ regularnie i czekać to tam trzeba sporo ale niby pomogła. Ja w to nie wierze i jak dla mnie strata kasy "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Czy jest możliwość otrzymania namiarów na Szeptuchę?
Jakie są tam ceny? Chciałabym tatę tam zawieźć Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
tacie to daj dobrze zjeść ,a organizm sobie sam poradzi, bez baby( no chyba ze młoda)
Tłusta kura , słonina , zółtka sery podroby no i prądy selektywne. Wszystko znajdziesz w wątku - "Optymalni górą!" (inaczej zbieraj na kwiatki) Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzieci mają świętego Mikołaja, a dorośli ...
Tak jak powyżej strata $ |
|
|
|
|
Proszę Ciebie ,o wiedźmo Szeptucho,
ulecz hemoroidy poprzez...ucho. To dopiero postęp technologiczny. W XXI wieku,poprzez komputery,szukamy czarownic rodem ze Średniowiecza. Na trzy Zdrowaśki do pieca chlebowego wsadzić,a każda choroba wyjdzie. Przed rozpoczęciem rytuału,proponuję tyrknąć po "Erkę".Może zdarzą nim"skórka" się zarumieni. Ludzie...ludzie... Ale każdy wierzy w co chce.Tylko jak takia "magia"ma się do wiary w Boga? Dla "wierzących"ale szukających czarów-Dobry Jezu a nasz Panie,napraw moją pralkę "franię". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Prawdę mówiąc nic Wam do tego gdzie chcę wydać swoją, ciężko zarobioną kasę. Żaden z Was - inteligĘci - nic nie wie na mój temat, ale doradców wielu.
Dzięki waszym głupawym komentarzom post jest w górze i może ktoś mi odpowie. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Moyra namiarów ci nie dam ale 50 zł starczy jej.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Wiem ze jest też Wiera z Podlasia.
Orla koło Bielska Podl. Nr domu 43 85 7392323 Nie wiem czy jeszcze aktualne. Osobiście nie byłam tylko znalazłam te dane |
|
|
|
|
odnawiam temat! Czy ktos wiec cos na temat tej Pan??? Macie jakies namiary na nia?
|
|
|
|
|
Ta pani jest chora, po wylewie i nie szepta już. Z tego co mi wiadomo to teraz zajmuje się tym jej córka.
|
|
|
|
|
Ona...1 odezwij sie do mnie na pw
|
|
|
|
|
szukam szeptuchy, prosze o kontak na pw lub tu na forum
|
|
|
|
|
Witam, odnawiam temat też szukam namiary na jakąs szeptuche.
|
|
|
|
|
Mieszkam nie daleko tej kobiety .. Szukaj w ksiazce tel sajkiewicz janina
|
|
|
|
|
prawdziwa szeptucha to JEZUS CHRYSTUS ON uzdrawia ze wszystkich chorob znajdziesz go w kosciele codziennie w Eucharystii daje nam siebie samego, umarł z miłości za nas wszystkich, uwierz Mu a napewno Cię nie zostawi..... wiem co mówie, mnie uzdrowił Wam też pomoże.....zaufajcie mu oddajcie mu swije zycie, wszystkie wasze problemy dajcie mu działać..... ON ZYJE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT prawdziwa szeptucha to JEZUS CHRYSTUS ON uzdrawia ze wszystkich chorob znajdziesz go w kosciele codziennie w Eucharystii daje nam siebie samego, umarł z miłości za nas wszystkich, uwierz Mu a napewno Cię nie zostawi..... wiem co mówie, mnie uzdrowił Wam też pomoże.....zaufajcie mu oddajcie mu swije zycie, wszystkie wasze problemy dajcie mu działać..... ON ZYJE!!!!!!!!!!!!!! Alleluja!!! Chwalmy Pana! Sorry, że się wcinam, ale widzę, że w wątku zbierają się os***omy, toteż postanowiłem się zameldować |
|
|
|
|
mojemu bratu pomogłaStrasznie się jąkał (miał 7lat) byłam z nim w środku , pani mówiła tam nad nim jakies pierdółki potem brała jajko już za bardzo nie pamiętam co z nim robiła , a na końcu wylała nad nim wosk i kazała mojej mamie o północy zostawić go na skrzyżowaniu na środku , a gdy będzie szła na to skrzyżowanie nie może obrócić się doo tyłu ;) Pomogło już 4 dni po tym ;)
Dzień bez ćwiczeń to dzień stracony! |
|
Dołączył: 28 Gru 2013r. Skąd: stalowa wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT tacie to daj dobrze zjeść ,a organizm sobie sam poradzi, bez baby( no chyba ze młoda) Tłusta kura , słonina , zółtka sery podroby no i prądy selektywne. Wszystko znajdziesz w wątku - "Optymalni górą!" (inaczej zbieraj na kwiatki) Bardzo dobra odpowiedź!!! W XXI wieku szukać jakiejś szeptuchy?ZGROZA!!! |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale Ciemnogród!!!!
|
|
|
|
|
Proszę o namiary do szeptuchy z Derylaków
|
|
|
|
|
szeptuchazderylakow@lysagora.eu
|
|
|
|
|
to jest żart, prawda??
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Odnawiam temat,czy ktos sie orientuje cos na temat tej kobiety ? Przyjmuje dalej ? jest skuteczna ? jakis kontakt do niej ?
|
|
|
|
|
Witam chciałabym otrzymać jakieś info i namiary na szeptuche z Derylakow. Czy ktoś coś wie pilne bardzo
|
|