Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
szczęść boże,
Poczebuję opinii dotyczącej warsztatów mechaniki samochodowej. Z racji że noszę się z zamiarem kupna upragnionego matiza albo tico (musze dokonać pomiarów długości, żeby wszedł do garażu) ale nie o tym miało być... Chciałbym poznać Wasze opinie, gdzie uderzyć z cefałkami jako kandydat. Który właściciel nie oszukuje (zapewniam uczciwość ze swojej strony) i nie traktuje pracowników jak zbieraczy bawełny w południowej karolinie lat 60-tych XIX wieku. Niewiele umiem ale zapewniam szybką naukę fachu (kurs szybkiego czytania i pisania mam za sobą). Znam internet jak własna kieszeń, pracy fizycznej się nie boję (byle by była lekka). Lubię pracować w zespole a szczególnie sam. Posiadam łatwość nawiazywania nowych znajomości po % więc niepijący pracodawcy odpadają, gdyż nie znajdziemy ze sobą wspólnego języka. Czy będzie ze mnie fachura mechanior?? oszczędźcie sobie głupich wpisów, to sprawa istotnia z punktu widzenia mojej egzystencji. Dziękuję bóg zapłać |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ze względu na swą pobożność, jesteś idealnym kandydatem do tego zakładu:
http://stalo(...)id=26383 Tylko nie gwałć, bo domniemam,że jeśli chcesz być mechanikiem, to potrafisz nieźle molestować |
|
|
|
|
dziękuję, ja się w gestapowca bawić nie zamierzam, żeby ludzi w ogień pchać - skąd wiedzieć mam czy on nie piekielny?
ja potrzebuję pracować, zarabiać na życie a nie budzić historyczne wspomnienia ktoś jeszcze? zachęcam innych do dyskusji bo Sz.P. Gorzka z zaw. kakao 99% - napisała nieme.. neme...nieryczni... bez znajomości tematu |
|
|
|
|
CYTAT ("different") oszczędźcie sobie głupich wpisów,to sprawa istotnia z punktu widzenia mojej egzystencji. zachęcam innych do dyskusji bo Sz.P. Gorzka z zaw. kakao 99% - napisała nieme.. neme...nieryczni... bez znajomości tematu Co do jednego masz rację,głupich wpisów [nie zabraknie],nie zachęcaj więc... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Pragnąc pomóc w zakupie auta życia, przeszperałam dla Ciebie Odmieńcu nieco internet i natrafiłam na taką oto robótkę for You
http://www.karie(...)/689297/ Nie trzeba mieć doświadczenia, praca w grupie, lekka fizyczna, nie trzeba za wiele myśleć, i ma dodatkowy atut - przegryzka do % gwarantowana... Nie dziękuj, odrobisz w polu |
|
|
|
|
ooo i to się nazywa pomocna dłoń - stokrotne dzięki Mleczna
ja z dziada pradziada grzybiarz, żaden grzyb nie jest mi obcy, gdyż każdy zagościł w moim żołądku. aplikuję! może na lanosa dadzą zarobić jak się przyłożę do zbieractwa! oczywiście, nie zamykam sobie drogi na karierę w mechanice bo spałnianie marzeń to cel życiowy do którego dążyć trzeba. |
|