|
|
|
Witam.Czy moze ktoras z dziewczyn wie gdzie mozna kupic w Stalowej maski do wlosow Kallos?Interesuje mnie ta mleczna,Latte W hurtowniach nie ma ani w drogeriach:/ Moze ktoras ma znajoma fryzjerke,bo wiem ze zamawiaja ja do salonow fryzjerskich. Z gory bede wdzieczna
\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobacz na priv ;)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
nessie zobacz na priv
|
|
|
|
//moderowano
- bez związku z tematem |
|
|
|
|
Jak już znalazł się tu temat o maskach, to może powiecie mi, czy ta wymieniona w poście naprawdę działa?
Obecnie stosuję Bivax, ale jest drogi i średnio pomocny. Zmieniłabym, może i na tę, ale na ślepo tego nie zrobię, więc każda opinia się przyda ;) Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
//moderowano
|
|
|
|
//moderowano
|
|
|
|
Kallos można kupić na allegro, polecam również stronę http://www.uradka.pl/, kupowałam tam, jest to hurtownia fryzjerska i z czystym sumieniem mogę polecić
Stalowianka |
|
|
|
|
Eh, napiszcie konkretniej, czym i jak bardzo włosy były zniszczone i jakie efekty po tej masce + jakie jeszcze kosmetyki były z nią używane i jakie zabiegi (suszenie/prostowanie/farbowanie).
Tyle dziewczyn się o solarium wypowiadało, tu macie pole do popisu ;D Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
Kallos mozna też kupić w iperfumy
link http://www.iperf(...)f00606aa Luk, Ty chciałeś maskę odżywczą do włosów "tam". Znalazłam. Pewnie priv nieodczytałeś, bo zmoderowali Odczytaj priv z linkiem do maski do włosów kręconych Ps. czemu zmoderowali tylko nas, a dwa wpisy wyżej już nie Czuję się pogwałcona przez duze "P" |
|